×
Hoe het werkt Prijzen Help

Wat kan ik zelf regelen?

Wist je dat je bijna alles rond je boeking zelf kunt regelen via je account? Bekijk eerst hier onder of jouw vraag er tussen staat, heb je nog steeds hulp nodig dan helpen we graag.

Wil je iemand spreken?

Soms heb je onze hulp wel nodig. Daarom staat onze klantenservice van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Telefonisch via 085 888 8338 (ma-vrij: 8.00 tot 18.00, za: 8.00-12.00 en 13.00-17.00) en via de mail op [email protected]

Contact met je hulp?

Nadat de boeking is bevestigd, kun je contact opnemen met je schoonmaakhulp via de chatfunctie. We raden je aan voor de eerste schoonmaak even kennis te maken!
x

Vind nu schoonmakers bij jou in de buurt!

1.
Vul je postcode in

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

2.
Plan je afspraak

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

3.
Vergelijk schoonmaakhulpen

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Geweldige klantenservice. Ik heb een aantal keer met een medewerker van Helpling, Maartje genaamd, contact gehad en zij heeft mij uitstekend geholpen! Zelden iemand zo vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon gehad.
Marijn
Utrecht

Staat je vraag hier tussen?

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop schoonmaakhulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 9 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een schoonmaakhulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

We raden je aan om tijdens de eerste schoonmaakafspraak thuis te zijn. Dat is fijn voor jou en voor de hulp, die ook zal moeten wennen aan een nieuw huis. Zo kun je de hulp ontmoeten en je voorkeuren bespreken. Loop samen een rondje door het huis en geef aan wat voor jou belangrijk is, dan kan de schoonmaker hier rekening mee houden. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.Vergeet ook niet om te laten zien waar de hulp de schoonmaakmiddelen en -spullen kan vinden. Hier zorg jij voor!

Mijn hulp is er nog niet, wat moet ik doen?

Bel je hulp! In je account vind je zijn of haar contactgegevens. Lukt het niet om de schoonmaakhulp te bereiken? Neem contact op met onze klantenservice via 085-8888338, dan kunnen wij checken wat er aan de hand is.

Kan ik van schoonmaakhulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste schoonmaakhulp krijgt. Mocht je willen wisselen van schoonmaakhulp dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe schoonmaakhulp.

Ik heb per ongeluk dubbel geboekt, wat moet ik doen?

Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] en dan zullen wij het oppakken. Staat de boeking binnen 24 uur gepland? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 085-8888338. Laat het ook de desbetreffende hulp even weten, zodat hij of zij niet voor niets bij je langskomt.

Hoe wijzig ik een schoonmaakafspraak?

Log in op je account en ga naar ‘beheer deze relatie’. Wil je een enkele boeking wijzigen? Selecteer de datum van die boeking en klik op ‘bekijk/wijzig afspraak’. Om een reeks boekingen te wijzigen, kies je ‘wijzig een boeking’ en vervolgens ‘selecteer een boeking’. Selecteer hier de juiste boekingsreeks en geef de gewenste datum, tijd, duur en frequentie op. Let op: de boeking wordt pas gewijzigd als de hulp je verzoek heeft geaccepteerd. Als deze wordt afgewezen kun je de boeking in overleg verplaatsen naar een ander moment, of voor een andere hulp kiezen.

Hoe annuleer ik een schoonmaakafspraak?

Log in op je account en ga naar ‘beheer deze relatie’. Wil je een enkele boeking wijzigen? Selecteer de datum van die boeking en klik op ‘bekijk/wijzig afspraak’. Je kunt de afspraak nu annuleren. Voor het annuleren van een reeks boekingen ga je ook naar ‘beheer deze relatie’. Onderaan de pagina klik je op ‘annuleer al mijn afspraken’. Je krijgt een aantal vragen waarbij je de keuze hebt om van hulp te wisselen of alle boekingen te annuleren. Hierna wordt de aanvraag in gang gezet. Let op: de boekingen zijn niet direct geannuleerd. De klantenservice streeft ernaar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen over de annulering. Staat de boeking binnen 48 uur gepland? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 085-8888338.

Onze tevredenheidsgarantie

Wanneer je een schoonmaakhulp via Helpling boekt, ga je er natuurlijk vanuit dat jouw huis op het door jou geplande moment schoongemaakt wordt en dat je er zelf helemaal niks meer aan hoeft te doen. Of het nu gaat om een eenmalige of een terugkerende schoonmaak: het eindresultaat moet altijd naar wens zijn!

We vinden het erg belangrijk dat jij tevreden bent met de schoonmaker die je via Helpling boekt en daarom nemen we de kwaliteit van ons platform heel serieus. Door middel van een beoordelingssysteem houden we de prestaties van de schoonmaakhulpen in de gaten en grijpen we in waar nodig is. Je betaalt dan ook pas na afloop van de schoonmaak om er zeker van te zijn dat je voor de service betaalt die je uiteindelijk hebt gekregen. Niet voor niets boekten al 80.000 huishoudens een schoonmaakhulp via Helpling.

Gaat er onverhoopt toch iets niet helemaal goed vóór, tijdens of na de schoonmaak? Dan doen we er alles aan om dit samen op te lossen! Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar.

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

De klantenservice staat voor je klaar!

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request