×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Aangeboden: ervaren schoonmakers in Zwolle

We wonen allemaal graag in een lekker schoon en fris huis. Helaas kost dit ons, elke week weer, best wat tijd en moeite. Hoe fijn zou het zijn dat je huis wordt schoongemaakt als jij aan het werk bent? Op deze manier hoef je niet in je vrije tijd nog eens aan de slag te gaan en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Via Helpling vind je makkelijk en snel een huishoudelijke hulp uit Zwolle die jou de schoonmaaktaken uit handen kan nemen.

De particuliere schoonmaakhulpen uit Zwolle die zich op het platform aanbieden, werken zelfstandig, maar zijn door Helpling wel zorgvuldig getest op hun ervaring en schoonmaakkennis. Een groot deel van de schoonmakers uit Zwolle beschikt over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit kun je, evenals de reviews van andere klanten, terugzien op de persoonlijke pagina van de schoonmaakhulp. Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de huishoudelijke hulpen die zich op Helpling aanbieden, zodat jij er zeker van kunt zijn dat je een ervaren schoonmaakster uit Zwolle in huis haalt.

Wat zijn jouw schoonmaakwensen?

Jij bepaalt wie er bij je komt schoonmaken, wat de huishoudelijke hulp voor je doet, waar er iin huis iets moet gebeuren en wanneer hij of zij langskomt. Het is handig om tijdens de eerste afspraak samen het huis door te lopen en af te spreken wat je schoonmaakhulp allemaal voor jou kan doen. Of het nu gaat om het dweilen van de vloer, lappen van de ramen of schoonmaken van de oven: alles kan voor jou gedaan worden. De schoonmaakhulpen uit Zwolle die zich aangemeld hebben bij Helpling zijn namelijk allemaal erg flexibel. Heb je een extra klusje voor jouw huishoudelijke hulp of wil je dat hij of zij iets langer blijft? Het is heel eenvoudig om dit via de website of app van Helpling even met je werkster te bespreken.

Zoek & boek jouw schoonmaakhulp in Zwolle

Je kunt stoppen met zoeken en beginnen met boeken van een schoonmaakster uit Zwolle. Dit kan binnen een minuut geregeld zijn! Kijk welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn en bepaal welke het best matcht met jou en je wensen. Ook erg handig: op de persoonlijke pagina van de huishoudelijke hulp kun je zien hoe hij of zij beoordeeld is door andere klanten. Zo worden de schoonmakers die zich via Helpling aanbieden beoordeeld met een gemiddelde van 4,7/5 sterren. Dus... waar wacht je nog op?

Het is in slechts 4 stappen geregeld:

  • Geef je postcode op om de beschikbaarheid van schoonmakers in Zwolle te bekijken
  • Vul de datum en het tijdstip in die jou het beste uitkomen
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek een schoonmaakhulp en betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Je ontvangt een boekingsbevestiging als je boeking gelukt is. Vanaf dan kun je de afspraak met de schoonmaker uit Zwolle ook inzien op jouw persoonlijke pagina. De betaling van de huishoudelijke hulp verloopt vervolgens eenvoudig via je online account.

Heb je verder nog vragen over Helpling, de schoonmakers uit Zwolle of het boekingsproces? Neem contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp