Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Zaandam gezocht? Boek online via Helpling

Huishoudelijke hulp nodig in Zaandam?

Een schoon en fris huis, dat willen we allemaal heel graag. Waar we iets minder zin in hebben (of de tijd niet voor hebben) is het vervelende werk dat we daarvoor moeten verrichten. Heb jij ook zo de pest in poetsen en ben je ook niet dol op dweilen? Laat de schoonmaak van je huis voortaan lekker aan iemand anders over. Het klinkt misschien als iets voor luie mensen, maar het kan je een hoop stress besparen en veel vrije tijd opleveren! Via Helpling boek je eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp uit Zaandam die de huishoudelijke taken van je over kan nemen. Je hebt ruime keuze uit een aanbod van huishoudelijke hulpen in Zaandam dus je vindt altijd wel iemand die bij je past. De schoonmakers in Zaandam hebben allemaal een eigen profiel met hun uurtarief, persoonlijke informatie en beoordelingen van andere klanten. Hierdoor vind je eenvoudig een goede hulp uit de buurt die aansluit bij jouw budget en wensen.

Klusjes voor jouw hulp

Hulp in de huishouding is dankzij Helpling zo geregeld. Wat deze hulp is, hoe vaak en hoe lang is aan jou. Jij bepaalt zelf welke taken je aan de schoonmaakster uit Zaandam geeft. Dit kan variëren van basistaken als stofzuigen en afstoffen tot grondige poetsbeurten van bijvoorbeeld de oven of de ramen. Daarnaast kies je ook zelf hoe lang de schoonmaakhulp uit Zaandam bij je komt schoonmaken. Zo kun je iemand boeken voor een korte schoonmaak van twee uurtjes, maar als je veel klusjes te doen hebt, kun je ook een hulp voor vier uur boeken. De hulpen die via Helpling schoonmaken zijn erg flexibel dus je kunt hem of haar altijd iets langer (of korter) inplannen, mocht dat nodig zijn. Als de huishoudelijke hulp uit Zaandam voor de eerste keer bij je thuis komt, is het slim om samen even een rondje door het huis te lopen. Op die manier kun je goed aangeven wat voor jou belangrijk is en kun je de hulp laten zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Zo weet de schoonmaker uit Zaandam precies wat hij of zij kan doen tijdens de volgende schoonmaakafspraken.

Boek direct huishoudelijke hulp

Op dit moment worden de schoonmaakhulpen die via Helpling werken gemiddeld beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren. Door het online beoordelingssysteem heb je inzicht in de kwaliteit en prestaties van de schoonmakers op het platform. Dat is wel zo handig om te weten wanneer je jouw huishoudelijke hulp uit Zaandam boekt. Bekijk en vergelijk de verschillende profielen van schoonmakers en kijk op basis van je budget en wensen wie het beste bij jou past.

  • Check de beschikbaarheid van huishoudelijke hulpen bij jou uit de buurt
  • Kies een datum, duur en tijdstip van de schoonmaak
  • Bekijk de profielen van beschikbare hulpen uit Zaandam
  • Selecteer jouw favoriete schoonmaakhulp(en) en verstuur je boekingsverzoek
  • Betaal na afloop van de schoonmaak eenvoudig en veilig online

Regel alles online

Op je persoonlijke account kun je al jouw schoonmaakafspraken bekijken en de facturen inzien. Helpling is altijd opzegbaar en helemaal vrijblijvend dus afspraken wijzigen of annuleren kan altijd. Bij een (twee)wekelijkse boeking wordt je automatisch gekoppeld aan een vaste hulp, omdat dit voor beide partijen het fijnste is. Wil je, om wat voor reden dan ook, wisselen van schoonmaakhulp? Dat kan! De klantenservice helpt je graag bij het vinden van een nieuwe, passende huishoudelijke hulp uit Zaandam. Ook kun je hier terecht met andere vragen over bijvoorbeeld Helpling, het boekingsproces of de betalingsprocedure. De klantenservice staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar via de telefoon 085-8888338 of e-mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp