×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Wassenaar? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Een schoon en fris huis dankzij Helpling

De schoonmaak van je huis is altijd een vervelende en tijdrovende klus die veel moeite kost. Heb jij geen zin of tijd om iedere week opnieuw de handen uit de mouwen te steken in huis? Laat de schoonmaak over aan Helpling, dé marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp uit Wassenaar. Via dit platform komen particuliere schoonmaakhulpen en huishoudens uit Wassenaar samen. Op basis van jouw locatie, budget en wensen vind je heel eenvoudig en snel een schoonmaker uit de buurt die bij jou past. Binnen een minuut kun je de eerste afspraak met een schoonmaakster uit Wassenaar hebben geregeld.

De huishoudelijke hulpen uit Wassenaar die via Helpling schoonmaken, hebben diverse achtergronden. Een groot deel van hen heeft eerder in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en veel schoonmaakhulpen hebben ervaring opgedaan bij het runnen van een eigen huishouden. Op het persoonlijke profiel van de huishoudelijke hulp zie je wat zijn of haar uurtarief is, of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en hoe de schoonmaker wordt beoordeeld door voorgaande klanten. Op deze manier heb je goed inzicht in de kwaliteit van de huishoudelijke hulpen uit Wassenaar die via het platform werken.

Huishoudelijke hulp op maat

De schoonmaak van een huis is iets persoonlijks. Voor iedereen is weer iets anders belangrijk. Bespreek daarom met de huishoudelijke hulp uit Wassenaar wat jij van de schoonmaak verwacht. Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak samen het huis door om te laten zien wat voor jou prioriteit heeft en vergeet ook niet om de schoonmaakhulp uit Wassenaar aan te wijzen waar schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Wanneer je voor een vaste boeking kiest, waarbij de hulp iedere week of twee weken langskomt, kun je een vast schoonmaakplan opstellen. Denk na over de taken die wekelijks gedaan kunnen worden, zoals het schoonmaken van de toilet, afstoffen van de kasten en stofzuigen van de vloer. Er zijn ook klusjes die niet zo regelmatig hoeven te gebeuren, bijvoorbeeld het poetsen van de oven of lappen van de ramen. Heb je eens een extra klus voor de schoonmaakster of wil je dat hij of zij wat langer blijft? De schoonmakers uit Wassenaar zijn heel flexibel dus overleg het met je hulp als een keer speciale wensen hebt. Je kunt via de telefoon of chatfunctie op je account erg makkelijk contact opnemen.

Dé online marktplaats voor het boeken van een hulp in Wassenaar

De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld. Dankzij Helpling kost een schoon huis jou voortaan nog maar een minuut van je tijd. Via het platform bieden vele ervaren en flexibele schoonmakers uit Wassenaar hun huishoudelijke hulp aan en het is aan jou wie je kiest. Op basis van je wensen en budget zie je welke schoonmaakhulp het beste bij jou én je huis past.

Geef de huishoudelijke klusjes uit handen en houd meer vrije tijd over. Je boekt een hulp in slechts 5 stappen:

  • Bekijk met behulp van je postcode welke schoonmakers er in Wassenaar beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste frequentie, dag en tijd van de schoonmaak op
  • Vergelijk verschillende schoonmaakhulpen uit Wassenaar
  • Selecteer een of meerdere hulpen en rond je boeking af

Je ontvangt een bericht wanneer een van de geselecteerde hulpen jouw boeking heeft geaccepteerd. Je betaalt na afloop van de schoonmaak eenvoudig en veilig online. Op je online account kun je jouw facturen inzien. Hier kun je ook boekingen inzien, toevoegen, wijzigen en evenuteel annuleren. Daarnaast kun je hier ook jouw faturen bekijken.

Heb je nog vragen over het platform, de huishoudelijke hulpen uit Wassenaar of het boekingsproces? De klantenservice van Helpling helpt je graag! Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon (085-8888338) of e-mail ([email protected]).

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp