Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp gezocht in Utrecht? Boek online via Helpling!

Hulp in huis via Helpling

De schoonmaak van je huis is altijd een vervelende en tijdrovende klus die veel moeite kost. Heb jij geen zin of tijd om iedere week opnieuw de handen uit de mouwen te steken in huis? Regel de schoonmaak voortaan via Helpling, dé marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp uit Utrecht. Via dit platform komen particuliere schoonmaakhulpen en huishoudens uit Utrecht samen. Op basis van jouw locatie, budget en wensen vind je heel eenvoudig en snel een schoonmaakhulp uit de buurt die bij jou past. Op het persoonlijke profiel van de huishoudelijke hulp uit Utrecht zie je wat zijn of haar uurtarief is, of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en hoeveel ervaring de hulp op het platform heeft. Ook vind je op ieder profiel de beoordelingen van voorgaande klanten. Op deze manier heb je goed inzicht in de kwaliteit van de huishoudelijke hulpen uit Utrecht die via het platform werken.

Huishoudelijke hulp op maat

De schoonmaak van een huis is iets persoonlijks. Bespreek daarom met de huishoudelijke hulp uit Utrecht wat jij van de schoonmaak verwacht. Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak samen het huis door om te laten zien wat voor jou prioriteit heeft en vergeet ook niet om de huishoudelijke hulp uit Utrecht aan te wijzen waar schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Bij een wekelijkse of tweewekelijkse boeking komt altijd dezelfde hulp langs. Wel zo handig, want zo weet de hulp precies wat voor jou belangrijk is.

Denk na over de taken die wekelijks gedaan kunnen worden, zoals het schoonmaken van de toilet, afstoffen van de kasten en stofzuigen van de vloer. Er zijn ook klusjes die niet zo regelmatig hoeven te gebeuren, bijvoorbeeld het poetsen van de oven of lappen van de ramen. Heb je eens een extra klus voor de schoonmaakhulp of wil je dat hij of zij wat langer blijft? De huishoudelijke hulpen uit Utrecht zijn heel flexibel dus overleg het met je hulp als een keer speciale wensen hebt.

Huishoudelijke hulp in Utrecht, zo geregeld

De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld. Dankzij Helpling kost een schoon huis jou voortaan nog maar slechts een paar minuten van je tijd. Via het platform bieden vele ervaren en flexibele huishoudelijke hulpen uit Utrecht hun schoonmaakdiensten aan en het is helemaal aan jou wie je kiest. Op basis van je wensen en budget zie je welke schoonmaakhulp het beste bij jou én je huis past.

Geef de huishoudelijke klusjes uit handen en houd meer vrije tijd over. Je boekt een hulp in slechts 5 stappen:

 • Bekijk met behulp van je postcode welke hulpen er in Utrecht beschikbaar zijn
 • Geef de gewenste datum, tijd en frequentie van de schoonmaak op
 • Vergelijk verschillende schoonmaakhulpen uit Utrecht en selecteer je favoriet(en)
 • Boek de huishoudelijke hulp die matcht met jouw wensen en budget
 • Betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Boek huishoudelijke hulp in Utrecht online

Via je online account kun je eenvoudig afspraken toevoegen, verzetten of annuleren. Helpling is vrijblijvend dus altijd opzegbaar, mocht je niet tevreden zijn. Nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden, kun je online de factuur inzien en heb je de mogelijkheid om jouw huishoudelijke hulp te beoordelen. Daarmee help je andere klanten! Heb je nog vragen over het platform, de hulpen uit Utrecht of het boekingsproces? De klantenservice van Helpling helpt je graag! Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon (085-8888338) of e-mail ([email protected]).

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Utrecht boeken

 • Centrum
 • De Meern
 • De Uithof
 • Hoograven
 • Kanaleneiland
 • Leidsche Rijn
 • Lombok
 • Lunetten
 • Ondiep
 • Overvecht
 • Rivierenwijk
 • Tuindorp
 • Vleuten
 • Wittevrouwen
 • Zuilen

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu huishoudelijke hulp