×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Een schoonmaker in Tilburg vind je zo!

Heb je zelf weinig tijd over het huishouden en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan biedt Helpling je nu de oplossing! Op ons platform staan ervaren en gemotiveerde huishoudelijke hulpen uit Tilburg klaar om je alle huishoudelijke taken uit handen te nemen. Zij zorgen er voor dat je huis weer schoon en fris wordt zodat je kunt genieten van meer vrije tijd. Het vinden van deze hulp is eenvoudiger dan ooit te voren. Je regelt alles eenvoudig.

Helpling is een online platform waarop we gescreende huishoudelijke hulp in Tilburg koppelen aan Tilburgse huishoudens. Iedere huishoudelijke hulp is alvast zorgvuldig door ons gescreend en getest. Zo houden we een persoonlijk intakegesprek en nemen een test schoonmaak af. Daarnaast beschikt iedere huishoudelijke hulp over een Verklaring Omtrent Gedrag. Zo weten wij zeker dat we enkel gemotiveerde hulpen op ons platform toelaten en vervolgens koppelen aan de schoonmaak afspraak.

Je geeft zelf aan wanneer, hoelang en waarvoor je een particuliere huishoudelijke hulp nodig hebt. Je boekt via ons een hulp wanneer het jou uitkomt. Zo is het mogelijk om eenmalig een Tilburgse hulp in te schakelen evenals op wekelijkse basis.

Direct een huishoudelijke hulp in Tilburg

Wat doet mijn huishoudelijke hulp?

Wanneer je via Helpling een zelfstandige schoonmaker uit Tilburg inschakelt ben je geheel vrij in het bepalen van de schoonmaak. Wellicht is het lang geleden dat de binnenkant van de ramen goed gelapt zijn, de koelkast is gereinigd of kan de badkamer wel een grondige poetsbeurt gebruiken? Geef het door aan je huishoudelijke hulp en het wordt geregeld!

Wanneer een hulp voor de eerste keer langskomt is het handig om samen even een rondje door de woning te lopen. Vertel de huishoudhulp wat de aandachtspunten zijn en het wordt grondig schoongemaakt. Je kunt ook altijd van te voren contact opnemen met de huishoudelijke hulp. Bij de boekingsbevestiging vind je het persoonlijke telefoonnummer van je hulp maar je kunt ook een bericht vanuit je account sturen.

Zo eenvoudig is schoonmaken in Tilburg!

De briefjes met “Tilburgse huishoudelijke hulp gezocht” – kunnen dus van het prikbord in de supermarkt worden gehaald. Wij hebben die hulp al voor je gevonden! Het enige wat je nog hoeft te doen is het volgende:

  • Controleer je postcode op beschikbaarheid
  • Voer de gewenste datum en starttijd in
  • Wij vinden een schoonmaker uit Tilburg
  • Betaal veilig online

De tevredenheid van klanten bepaald direct of een huishoudelijke hulp toegang behoud tot het Helpling platform. Het beoordelingssysteem waarborgt op deze manier de kwaliteit en zorgt er voor dat enkel gemotiveerde en ervaren hulpen schoonmaakwerk kunnen verrichten via Helpling.

Vind meer informatie over de toelatingseisen, boekingsprocess, het beoordelingssysteem en meer klik je hier

.

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp