×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Tilburg? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Met behulp van Helpling een schoonmaakhulp

Niemand vindt het leuk om in zijn vrije tijd, na een lange werkdag of in het weekend, nog eens het hele huis te moeten schoonmaken. Houd meer tijd over voor leuke dingen door de schoonmaak van jouw huis aan iemand anders over te laten. Helpling biedt de oplossing bij het vinden van een uit Tilburg. Op deze marktplaats vind je heel eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt die jou de klusjes uit handen kan nemen.

Via Helpling bieden particuliere schoonmakers uit Tilburg hun schoonmaakdiensten aan. De huishoudelijke hulpen zijn allemaal zelfstandig, maar iedereen is vooraf wel door ons getest op hun schoonmaakkennis. De schoonmaakhulpen die via Helpling werken, hebben de nodige ervaring opgedaan door het werken in de thuiszorg, de schoonmaaksector of door het runnen van een gezin. Daarnaast beschikt ook een groot deel van de schoonmakers over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit kun je terugzien op de persoonlijke online pagina van de schoonmaker en hier kun je ook reviews lezen. Op deze manier weet je zeker dat je een gemotiveerde en ervaren schoonmaakster uit Tilburg boekt.

Huishoudelijke hulp naar jouw hand

Je hoeft niet langer te zoeken naar een huishoudelijke hulp uit Tilburg. Binnen een minuut kun je een schoonmaakster uit de buurt hebben gevonden én geboekt. Het is aan jou wanneer de schoonmaakhulp bij je langskomt, voor hoe lang en welke klusjes hij of zij voor je kan doen. Het is mogelijk om schoonmaakhulp langs te laten komen voor een eenmalige schoonmaak of je kunt een vaste werkster uit Tilburg op wekelijkse basis inhuren. Loop samen het huis door, zodat de hulp weet wat er allemaal schoongemaakt moet worden en laat het hem of haar weten als je een keer een extra klusje hebt. Nadat je de schoonmaakster hebt geboekt, is het erg eenvoudig contact op te nemen door te bellen of chatten. Van stofzuigen en strijken tot aan dweilen en wassen: alles is mogelijk. De huishoudelijke hulpen uit Tilburg die zich aangemeld hebben bij Helpling zijn heel flexibel. Check welke schoonmaker er matcht met jouw wensen en dan kom je straks lekker thuis in een schoon en fris huis.

Reviews en ratings

Om de kwaliteit van de hulpen op het platform te waarborgen én transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingsysteem. Na iedere schoonmaak heeft de klant de mogelijkheid om zijn of haar hulp te beoordelen. Op basis van de feedback wordt de huishoudelijke hulp beoordeeld en deze tevredenheid bepaalt of hij of zij de toegang tot Helpling behoudt. Zo komen alleen de meest ervaren en gemotiveerde werksters uit Tilburg bij jou thuis.

Bespaar tijd en moeite en regel nu direct een huishoudelijke uit Tilburg. Het zijn slechts een paar stappen wat je binnen een minuut geregeld kan hebben:

  • Zoek op basis van je postcode wie er bij jou in de buurt beschikbaar is
  • Vul je gewenste datum en tijd in
  • Bekijk de beschikbare schoonmaakhulpen en hun prijzen
  • Boek een schoonmaakhulp
  • Betaal veilig en makkelijk online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Tilburg of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp