×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Met behulp van Helpling een schoonmaakhulp

Niemand vindt het leuk om in zijn vrije tijd, na een lange werkdag of in het weekend, nog eens het hele huis te moeten schoonmaken. Houd meer tijd over voor leuke dingen door de schoonmaak van jouw huis aan iemand anders over te laten. Helpling biedt de oplossing bij het vinden van een schoonmaakster uit Tilburg. Op deze marktplaats vind je heel eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt die jou de klusjes uit handen kan nemen.

Via Helpling bieden particuliere schoonmakers uit Tilburg hun schoonmaakdiensten aan. De werksters zijn allemaal zelfstandig, maar iedereen is vooraf wel door ons getest op hun schoonmaakkennis. De schoonmaakhulpen die via Helpling werken, hebben de nodige ervaring opgedaan door het werken in de thuiszorg, de schoonmaaksector of door het runnen van een gezin. Daarnaast beschikt ook een groot deel van de schoonmakers over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit kun je terugzien op de persoonlijke online pagina van de schoonmaker en hier kun je ook reviews lezen. Op deze manier weet je zeker dat je een gemotiveerde en ervaren schoonmaakster uit Tilburg boekt.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Tilburg

Huishoudelijke hulp naar jouw hand

Je hoeft niet langer te zoeken naar een huishoudelijke hulp uit Tilburg. Binnen een minuut kun je een schoonmaakster uit de buurt hebben gevonden én geboekt. Het is aan jou wanneer de werkster bij je langskomt, voor hoe lang en welke klusjes hij of zij voor je kan doen. Het is mogelijk om schoonmaakhulp langs te laten komen voor een eenmalige schoonmaak of je kunt een vaste werkster uit Tilburg op wekelijkse basis inhuren. Loop samen het huis door, zodat de hulp weet wat er allemaal schoongemaakt moet worden en laat het hem of haar weten als je een keer een extra klusje hebt. Nadat je de schoonmaakster hebt geboekt, is het erg eenvoudig contact op te nemen door te bellen of chatten.

Van stofzuigen en strijken tot aan dweilen en wassen: alles is mogelijk. De huishoudelijke hulpen uit Tilburg die zich aangemeld hebben bij Helpling zijn heel flexibel. Check welke schoonmaker er matcht met jouw wensen en dan kom je straks lekker thuis in een schoon en fris huis.

Betrouwbare schoonmaker uit Tilburg

Naast de uitgebreide test bij de aanmelding van de schoonmakers, maken we ook gebruik van een beoordelingssysteem om de kwaliteit van de hulpen op het platform te waarborgen. Op basis van de feedback van de klant wordt de huishoudelijke hulp beoordeeld en deze tevredenheid bepaalt of hij of zij de toegang tot Helpling behoudt. Zo komen alleen de meest ervaren en gemotiveerde werksters uit Tilburg bij jou thuis.

Bespaar tijd en moeite en regel nu direct een huishoudelijke hulp uit Tilburg.

  • Zoek op basis van je postcode wie er bij jou in de buurt beschikbaar is
  • Vul je gewenste datum en tijd in
  • Bekijk de beschikbare schoonmaakhulpen en hun prijzen
  • Boek een schoonmaakhulp
  • Betaal veilig en makkelijk online
  • Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Tilburg of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn zeven dagen per week te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp in Tilburg