×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Tilburg gezocht? Boek online via Helpling

Boek je hulp eenvoudig online via Helpling

Niemand vindt het leuk om in zijn vrije tijd, na een lange werkdag of in het weekend, nog eens het hele huis te moeten schoonmaken. Houd meer tijd over voor leuke dingen door de schoonmaak van jouw huis aan iemand anders over te laten. Helpling biedt de oplossing bij het vinden van een huishoudelijke hulp uit Tilburg. Op deze marktplaats vind je heel eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt die jou de klusjes uit handen kan nemen.

Bij Helpling kies je zelf wie er komt schoonmaken en wanneer. Aan de hand van je postcode zie je welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Iedere huishoudelijke hulp uit Tilburg heeft een eigen profiel met beoordelingen, persoonlijke informatie en het uurtarief. Vergelijk de prijzen en profielen en kies de huishoudelijke hulp die het beste past bij jouw agenda, huis en portemonnee.

Huishoudelijke hulp naar wens

Geen enkel huis of huishouden is hetzelfde. Daarom bepaal jij zelf wanneer de schoonmaakhulp langskomt en wat hij of zij voor jou kan doen in huis. Klusjes kunnen variëren van stofzuigen, dweilen, wassen en strijken tot het schoonmaken van de wc, badkamer en keuken. Dit kan ook per keer verschillen, de hulpen die via Helpling werken zijn namelijk erg flexibel. De ene keer kan de koelkast wel een grote poetsbeurt gebruiken en de andere keer moeten de ramen weer gelapt worden. Loop de eerste keer dat de huishoudelijke hulp uit Tilburg langskomt, samen een rondje door het huis, zodat je precies kan laten zien wat voor jou prioriteit heeft en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn.

Zoek & boek een hulp uit Tilburg

Bespaar tijd en moeite en boek nu direct online een huishoudelijke uit Tilburg. Vergelijk de prijzen en profielen van de beschikbare hulpen in Tilburg en kies degene die het beste past bij jou wensen en budget. Je regelt het heel eenvoudig:

  • Zoek op basis van je postcode wie er in Tilburg beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum, duur en tijdstip in
  • Bekijk en vergelijk de profielen en prijzen van beschikbare schoonmaakhulpen
  • Selecteer je favoriete hulp(en) en verstuur je boekingsverzoek
  • Betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Helpling: flexibel en vrijblijvend

Wil je altijd verzekerd zijn van een schoon en fris huis? Kies dan voor een regelmatige boeking. We zorgen er dan voor dat er wekelijks of tweewekelijks een vaste hulp bij jou in Tilburg langskomt. Wel zo fijn, want zo weet hij of zij precies wat voor jou belangrijk is en zou de hulp ook aan de slag kunnen als jij een keer niet thuis bent. Een eenmalige boeking is handig als je Helpling een keer wilt uitproberen. Helpling is vrijblijvend en altijd opzegbaar dus afspraken wijzigen of annuleren kan altijd. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Tilburg of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp