×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp in Rotterdam regel je zo!

Boek je eigen schoonmaakhulp in Rotterdam

Al met al nemen huishoudelijke taken veel tijd in beslag. Wil je namelijk in een schoon huis wonen, dan betekent dit dat je hier elke week een aantal uren aan moet besteden. Dan hebben we het nog niet eens over de talloze andere huishoudelijke klussen waar je niet onderuit komt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen, afwassen en bedden opmaken. In Rotterdam kiezen steeds meer mensen ervoor om de schoonmaak aan iemand anders over te laten en de tijd die alle huishoudelijke taken innamen op een andere manier te besteden. Zeker handig als je een drukke baan hebt of een gezin met meerdere kinderen. Met een huishoudelijke hulp in Rotterdam kun je een groot deel van de huishoudelijke taken uitbesteden en houd je tijd over voor leuke dingen. Ook als sommige huishoudelijke klusjes te zwaar zijn door bijvoorbeeld een fysieke beperking kan een hulp uitkomst bieden. Bij Helpling boek je eenvoudig een huishoudelijke hulp in Rotterdam. Via deze online marktplaats boek je eenvoudig een schoonmaakhulp die wekelijks of om de week, op een vast tijdstip, bij jou thuis komt schoonmaken.

Ervaren en betrouwbare hulp in de huishouding

Helpling maakt het inhuren van een schoonmaakhulp in Rotterdam toegankelijk en laagdrempelig. Waar het vroeger nogal een opgave was om een goede Rotterdamse schoonmaakhulp te vinden, is het nu in een paar klikken geregeld. Je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid en ervaring van je hulp. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaakhulp is te zien hoe hij of zij beoordeeld wordt door andere klanten en kun je ook checken of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Op deze manier blijft de kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant. Is er een goede klik tussen jou en je hulp? Dan heb je automatisch (twee)wekelijks gewoon dezelfde hulp. Wil je liever met een andere hulp in zee, dan kan dit ook altijd.

Hulp in huis op jouw manier

Geen enkel huishouden is hetzelfde. Daarom verschilt het vaak per huishouden welke huishoudelijke taken prioriteit hebben. Veel Rotterdammers kiezen voor een wekelijkse boeking. Ideaal voor een gezin, een huis met huisgenoten of zelfs singles die ook klusjes als strijken en wassen willen uitbesteden. Als wekelijks niet nodig is, dan kan je hulp om de week langskomen. Handig wanneer je zelf meer tijd hebt om het bij te houden. Het aantal uur per klus is ook altijd eenvoudig aan te passen, zo kun je wat meer tijd inplannen voor bijvoorbeeld de oven schoonmaken, ramen lappen of strijken. Voor een eenmalige klus zijn er ook schoonmakers in Rotterdam beschikbaar. De huishoudelijke hulpen die actief zijn op het platform van Helpling zijn zijn volledig flexibel. Je krijgt direct na de boeking contactgegevens om vooraf goed af te stemmen welke klussen je gedaan wilt hebben.

Huishoudelijke hulp gezocht in Rotterdam?

Is het huis schoonmaken een grote opgave naast je drukke leven of heb je er gewoon geen zin in? Zoek dan een schoonmaakhulp in Rotterdam via Helpling en geniet van een schoon en opgeruimd huis zonder dat je dit zeeën van tijd kost. Naast schoonmaken kun je je huishoudelijke hulp ook inzetten voor diverse andere huishoudelijke taken. het boeken van een hulp in de huishouding in Rotterdam via Helpling is snel en eenvoudig. Binnen een minuut heb je het geregeld, je zoekt op je postcode, geeft je voorkeuren aan, selecteert hulpen en gaan wij opzoek naar een goede match. In Rotterdam hebben we vaak binnen een dag al een werkster gevonden. Vervolgens kun je je afspraken managen via de website of de mobiele app. Ook het verzetten of annuleren van afspraken doe je eenvoudig online. Mocht het nodig zijn om contact op te nemen met je vaste schoonmaakster in Rotterdam, dan gebruik je simpelweg de chatfunctie.

In deze wijken vind je huishoudhulp in Rotterdam

  • Rotterdam Centrum
  • Rotterdam Noord
  • Hoogvliet
  • Charlois
  • Ijsselmonde
  • Feijenoord
  • Kralingen Crooswijk
  • Hillegersberg Schiebroek
  • Prins Alexander
  • Overschie

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp