Huishoudelijke hulp in Rotterdam gezocht?

Boek een gescreende en ervaren hulp
eenvoudig online vanaf €13,90/u

Flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid

Eenvoudig en overzichtelijk online afspraken boeken en beheren

Gescreende & ervaren huishoudelijke hulp uit Rotterdam

Geen contante betalingen - Betaal veilig online

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Betrouwbare huishoudelijke hulp in Rotterdam

Haal die briefjes met ‘huishoudelijke hulp in Rotterdam gezocht’ maar weer uit de supermarkt vandaan en regel nu het huishouden eenvoudig en snel online. Via ons platform vind je namelijk direct een ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulp uit Rotterdam. Binnen 60 seconden en een paar klikken, vind je al een betrouwbare huishoudelijke hulp uit de buurt - Zo gemakkelijk is schoonmaken!

Het platform van Helpling is volledig flexibel. Geef aan wanneer en hoelang je een hulp in de huishouding nodig acht, en wij koppelen je vervolgens aan een zelfstandige huishoudelijke hulp uit Rotterdam. Iedere hulp die via Helpling schoonmaakwerk in Rotterdam verricht hebben wij alvast uitgebreid voor je gescreend en getest. Zo ben jij er zeker van een betrouwbare huishoudhulp over de vloer te krijgen en kun je genieten van meer vrije tijd.

Huishoudelijke hulp binnen heel regio Rotterdam

Wat doet mijn Rotterdamse huishoudhulp precies?

Het huis schoonmaken is een blijvende klus die niet alleen vervelend kan zijn, maar ook nog eens erg tijdrovend is. Wanneer je via Helpling boekt, kies je voor een gemotiveerde schoonmaakhulp die dit graag voor je regelt. Je huishoudelijke hulp is flexibel en jij bepaalt volledig zelf hoe de geboekte schoonmaakuren worden besteed.

Naast reguliere schoonmaaktaken zoals dweilen, afstoffen en stofzuigen kan je hulp bijvoorbeeld ook de binnenkant van de ramen lappen, de oven grondig reinigen of de was voor je doen. Overleg met je Rotterdamse huishoudelijke hulp wat de aandachtspunten zijn en het wordt grondig schoongemaakt!

Alle informatie over de schoonmaakdiensten vind je hier.

Wat doet mijn Helpling onder andere?

Huishoudelijke hulp in Rotterdam regel je zo!

Binnen drie eenvoudige stappen heb je het huishouden nu zo online geregeld. Vul je postcode in en selecteer de gewenste datum en tijdstip, en wij controleren direct of er beschikbare hulp in de omgeving is. Vervolgens ontvang je, wanneer een lokale huishoudelijke hulp uit Rotterdam je opdracht accepteert, een bevestiging met daar in alle benodigde informatie. ul de volgende gegevens in:

  • Adres en persoonsgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Veilige en snelle betaling

Voor verdere vragen bekijk onze support of bel even met onze vriendelijke klantenservice. Het telefoonteam zit 7 dagen per week voor je klaar en is bereikbaar via het nummer 085-8888338 of stuur een mail naar [email protected]

Huishoudelijke hulp in Rotterdam en omgeving