Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Nieuwegein gezocht? Boek online via Helpling

Helpling helpt jou aan een schoonmaakhulp

Niemand vindt het leuk om in zijn vrije tijd, na een lange werkdag of in het weekend, nog eens het hele huis te moeten schoonmaken. Houd meer tijd over voor leuke dingen door de schoonmaak van jouw huis aan iemand anders over te laten. Helpling biedt de oplossing bij het vinden van een huishoudelijke hulp uit Nieuwegein die de schoonmaak van het huis van je over kan nemen. Deze online marktplaats geeft huishoudelijke hulpen de kans om eenvoudig klanten te vinden en voor huishoudens is het platform weer een handige manier om snel een schoonmaker uit de buurt te vinden. Alle schoonmakers die via Helpling werken, hebben een eigen profiel. Hier kun je zien wat hun uurtarief is, hoeveel ervaring ze hebben en hoe ze beoordeeld worden. Bekijk en vergelijk de schoonmaakhulpen uit Nieuwegein en boek degene die bij jou en je huis past. De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld!

Stel je schoonmaakplan op

Wie, wat, waar en wanneer? Jij betaalt dus jij bepaalt. Je kiest zelf jouw favoriete hulp uit een ruim aanbod van schoonmakers in Nieuwegein en je boekt hem of haar op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast beslis jij ook zelf welke klusjes de huishoudelijke hulp voor jou doet. De huishoudelijke hulpen uit Nieuwegein zijn van alle markten thuis en kunnen van alles voor je betekenen op het gebied van schoonmaken. Ieder huis en ieder huishouden is anders dus bedenk wat voor jou en je huis belangrijk is. Wanneer je voor een vaste schoonmaakhulp kiest, weet hij of zij precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat je wensen zijn. Stel een plan op en loop samen een rondje door het huis. Dan kun je de schoonmaker laten zien wat hij of zij precies voor jou kan doen en wat prioriteit heeft. Als je een keer speciale wensen hebt, zoals het poetsen van de oven of het lappen van de ramen, kun je dit met je hulp bespreken. De huishoudelijke hulpen in Nieuwegein zijn erg flexibel en het is meestal geen probleem als je eens een extra klusje hebt of als je wilt dat hij of zij iets langer blijft. In je online account kun je jouw hulp eenvoudig een (half) uurtje extra inplannen.

Boek je hulp online

Door het beoordelingssysteem van Helpling heb je goed inzicht in de prestaties van de schoonmaakhulp die je boekt. De huishoudelijke hulpen die via het platform werken worden gemiddeld beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren. Wel zo fijn om te weten voordat je iemand in huis haalt! Bekijk en vergelijk de profielen van huishoudelijke hulpen en beslis welke hulp het beste bij jou past op basis van je budget en wensen.

  • Vul je postcode in en zie wie er bij jou in de wijk beschikbaar zijn
  • Kies een datum, duur en tijdstip van de schoonmaak
  • Bekijk de beschikbare hulpen uit en vergelijk hun profielen
  • Selecteer je favoriete hulp(en) uit Nieuwegein en rond de boeking af
  • Betaal na afloop van de schoonmaak eenvoudig en veilig online

Helpling vrijblijvend

Helpling is vrijblijvend en altijd opzegbaar. Boekingen wijzigen, verzetten of annuleren kan dus altijd. Ook het wisselen van huishoudelijke hulp is gewoon mogelijk. In dat geval helpen we je graag bij het vinden van een nieuwe, passende hulp uit Nieuwegein. Als je altijd verzekerd wilt zijn van een schoon en fris huis is het handig om voor een vaste hulp te kiezen die wekelijks of tweewekelijks bij je langskomt. Helpling eenmalig inschakelijk bij bijvoorbeeld een verhuizing of feestje kan ook. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Nieuwegein of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het telefoonnummer 085-8888338 of de e-mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp