×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Nieuwegein? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Helpling helpt jou aan een schoonmaakhulp

Niemand vindt het leuk om in zijn vrije tijd, na een lange werkdag of in het weekend, nog eens het hele huis te moeten schoonmaken. Houd meer tijd over voor leuke dingen door de schoonmaak van jouw huis aan iemand anders over te laten. Helpling biedt de oplossing bij het vinden van een huishoudelijke hulp uit Nieuwegein. Op deze marktplaats vind je heel eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt die jou de klusjes uit handen kan nemen. De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld!

Helpling geeft huishoudelijke hulpen de kans om eenvoudig klanten te vinden en voor huishoudens is het platform weer een handige manier om snel een schoonmaker uit de buurt te boeken. Alle schoonmakers die via Helpling werken, hebben een eigen profiel. Hier kun je zien wat het uurtarief is, of hoeveel ervaring de hulp op het platform heeft en hoe hij of zij beoordeeld wordt. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaak hebben klanten de mogelijkheid om de schoonmaak(hulp) te beoordelen en hun ervaring met Helpling te delen. Hier zie je ook of de schoonmaakster in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Het takenpakket van de schoonmaker

Wie, wat, waar en wanneer? Jij betaald dus jij bepaalt. Je kiest zelf een schoonmaakhulp uit een ruim aanbod van schoonmakers in Hoofddorp en je boekt hem of haar op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast beslis jij ook zelf welke huishoudelijke klusjes de Hoofddorp voor jou doet. De huishoudelijke hulpen uit Hoofddorp zijn van alle markten thuis en kunnen vanalles voor je betekenen op het gebied van schoonmaken. Ieder huis en ieder huishouden is anders dus bedenk wat voor jou en je huis belangrijk is.

Wanneer je voor een vaste schoonmaakhulp kiest, weet hij of zij precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat je wensen zijn. Stel een plan op en loop samen een rondje door het huis. Dan kun je de schoonmaker laten zien wat hij of zij precies voor jou kan doen en wat prioriteit heeft. Als je een keer speciale wensen hebt, zoals het poetsen van de oven of het lappen van de ramen, kun je dit met je hulp bespreken. De huishoudelijke hulpen in Hoofddorp zijn erg flexibel en het is meestal geen probleem als je eens een extra klusje hebt of als je wilt dat hij of zij iets langer blijft.

Jouw favoriete schoonmaker uit Hoofddorp

Op het platform van Helpling vind je een groot aanbod van ervaren hulpen uit Hoofddorp. Bekijk en vergelijk de profielen van schoonmakers bij jou uit de buurt. Wat is voor jou belangrijk bij het kiezen van een huishoudelijke hulp? Via de website of app vind je 60 seconden een hulp die bij jou past. Boek direct, zodat je vanaf nu van de huishoudelijke klusjes af bent.

Zo regel je het:

  • Vul je postcode in en zie wie er bij jou in de wijk beschikbaar is
  • Geef je gewenste datum en tijd op
  • Bekijk de beschikbare hulpen en vergelijk hun prijzen
  • Selecteer je favoriete hulp(en) en rond de boeking af
  • Betaal pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Als de boeking bevestigd is, kan je deze inzien op je account. Je kunt hier afspraken toevoegen, wijzigen of annuleren als het nodig is. Wil je contact met jouw huishoudelijke hulp? Via de chatfunctie in je account neem je makkelijk contact op met je hulp. Als de boeking gelukt is, ontvang je ook zijn of haar telefoonnummer.

Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Nieuwegein of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het telefoonnummer 085-8888338 of de e-mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp