Ervaren huishoudelijke hulp
in Maastricht gezocht?

Particuliere hulp al vanaf €14,90 per uur

Flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid

Eenvoudig en overzichtelijk online afspraken boeken en beheren

Gescreende & ervaren huishoudelijke hulp uit Maastricht

Geen contante betalingen - Betaal veilig online

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Ervaren huishoudelijke hulp uit Maastricht

Het platform van Helpling verbindt jouw huishouden eenvoudig en snel met een ervaren particuliere schoonmaker uit Maastricht. Op ons platform staan meerdere ervaren huishoudelijke hulpen uit Maastricht aangemeld die allen door ons gescreend zijn op ervaring en kennis.

Het boeken van een huishoudelijke hulp is daarnaast erg flexibel en eenvoudig. Jij selecteert zelf wanneer, waarvoor en hoe lang je een schoonmaker nodig hebt om jouw huishoudelijke taken te verlichten. De schoonmaak van je woning regel je nu binnen een aantal klikken eenvoudig online. Briefjes met huishoudelijke hulp in Maastricht gezocht behoren dan ook tot de verleden tijd!

Het tarief voor een wekelijkse boeking bedraagt €14,90 per uur en voor een eenmalige boeking €16,90 per uur.

Boek een ervaren poetsvrouw uit Maastricht online

Je hulp is zo gevonden!

Het vinden en boeken van een ervaren schoonmaker is binnen 4 eenvoudige stappen al geregeld:

  • 1. Controleer je buurt op beschikbare hulpen
  • 2. Geef de gewenste datum en het tijdstip van de schoonmaak
  • 3. Voer je persoonlijke gegevens in
  • 4. Betaal je hulp veilig online

De betaling van je huishoudelijke hulp uit Maastricht is, net als het maken van de boeking, erg eenvoudig online te regelen. Vanuit je gebruikersaccount kun je afspraken en betalingsverzoeken direct beheren. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden zoals iDeal, PayPal, Visa en Mastercard waardoor je niet langer contant geld in huis hoeft te hebben.

Mocht je met vragen, opmerkingen of eventuele klachten zitten kun je ons zeven dagen per week bereiken. Onze klantenservice is bereikbaar via het nummer 085-8888338 of stuur een mail naar [email protected]

Verzorg de schoonmaak in slechts 60 seconden

Jouw ervaren verzekerde schoonmaakhulp

Alle huishoudelijke hulpen uit Maastricht die aan ons platform verbonden zijn hebben wij persoonlijk gesproken en getest op vakkennis. Alle aangemelde schoonmakers beschikken daarnaast over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wanneer wij een huishoudelijke hulp uit Maastricht koppelen aan een boeking kijken wij naar de locatie en de beste beoordeling van beschikbare schoonmakers. Wij doen ons uiterste best om altijd de meest geschikte schoonmaker uit Maastricht te vinden voor jouw boeking. Wanneer het een regelmatige boeking betreft is ons doel om altijd een vaste huishoudelijke hulp te koppelen, wanneer dit echter door verhindering niet mogelijk is regelen wij een passende vervanger. Dit zal altijd in overleg met zowel de klant als de particuliere schoonmaker gebeuren.