×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Maastricht? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Aangeboden: Huishoudelijke hulp uit Maastricht

Kasten afstoffen, de vloer stofzuigen of de badkamer schoonmaken... het zijn slechts een paar van de vele taken die elke week weer terugkomen. Heb je hier geen zin in, geen tijd voor of ben je niet in staat om het zelf te doen? Helpling helpt! Via dit online platform boek je eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp uit Maastricht. Er is een ruim aanbod van ervaren schoonmaaksters uit Maastricht dus je kunt kiezen voor iemand die aansluit op jouw budget en wensen.

Helpling is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen samenkomen. De schoonmakers uit Maastricht die zich op het platform aanbieden, zijn particulier en werken zelfstandig. Toch checken wij van te voren wel zorgvuldig de schoonmaakkennis en -ervaring van iedere schoonmaakhulp die zich bij Helpling aanmeldt. De schoonmakers hebben diverse achtergronden. Zo heeft een groot deel voorheen in de thuiszorg en schoonmaaksector gewerkt, maar er zijn ook veel schoonmakers die ervaring hebben opgedaan door het runnen van een huishouden. Naast ervaring zijn eveneens de schoonmaakskills van de huishoudelijke hulp belangrijk. Iedere klant kan zijn hulp na een schoonmaakbeurt beoordelen. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker is te zien hoe hij of zij beoordeeld wordt. Daar kun je ook checken of de schoonmaakhulp over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt. Zo waarborgen we de kwaliteit van de schoonmakers op ons platform.

Jouw huis, jouw schoonmaakwensen

Ieder huis is anders. Daarom verschilt het ook per huis welke huishoudelijke klusjes prioriteit hebben. Daarnaast ligt het er natuurlijk aan wat jij persoonlijk belangrijk vindt. Daarom bepaal jij helemaal zelf welke taken jij aan de huishoudelijke hulp uit Maastricht geeft. Het is slim om tijdens de eerste afspraak met je schoonmaker even samen een rondje door het huis te lopen. Dan kun je afstemmen welke schoonmaakwerkzaamheden hij of zij voor jou kan doen en kun je laten zien waar alle schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. De huishoudelijke hulpen uit Maastricht zijn erg flexibel en kunnen op het gebied van schoonmaken veel voor je betekenen. Of het nu gaat om basistaken, zoals afstoffen en dweilen, of om grotere klussen die zo nu en dan moeten gedaan worden. De hulpen uit Maastricht draaien hun hand er niet voor om! Laat het jouw schoonmaakhulp weten als je een keer speciale wensen of een extra klus hebt. Je kunt makkelijk contact opnemen via de chatfunctie op de website of via de telefoon.

Snel een schoonmaker via Helpling.nl

Helpling is de ideale manier om een ervaren schoonmaakster bij jou uit de buurt te vinden. Wist je dat de gemiddelde beoordeling van de schoonmaakhulpen op het platform 4,7 uit 5 sterren is? Nóg een reden om zo snel mogelijk te zoeken naar hulpen bij jou in de buurt. Je boekt je favoriete huishoudelijke hulp uit Maastricht binnen 60 seconden. Dan hoef je vanaf nu niet meer zelf schoon te maken en houd je zeeën van tijd over voor andere dingen.

Via Helpling heb je in een paar klikken een schoonmaakhulp uit Maastricht gevonden en geboekt:

  • Vul je postcode in
  • Check welke huishoudelijke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Bepaal op basis van je budget en wensen welke schoonmaker het beste bij jou past
  • Boek je favoriete schoonmaakhulp uit Maastricht
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Geniet van je schone huis én van extra vrije tijd!

Zijn er nog dingen onduidelijk of heb je vragen over bijvoorbeeld de huishoudelijke hulpen uit Maastricht of over het boekingsproces? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected] Heb je een vraag voor jouw schoonmaakhulp? Stuur hem of haar een berichtje via de chat of neem telefonisch contact op. Je vind het telefoonnummer van je hulp in je online account.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp