Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Maastricht gezocht? Boek online via Helpling

Aangeboden: Huishoudelijke hulp uit Maastricht

Kasten afstoffen, de vloer stofzuigen of de badkamer schoonmaken... het zijn slechts een paar van de vele taken die elke week weer terugkomen. Heb je hier geen zin in, geen tijd voor of ben je niet in staat om het zelf te doen? Zeker met een drukke baan, veel hobby's of een groot gezin heb je wel betere dingen te doen dan de schoonmaak van je huis. Helpling heeft de oplossing! Via deze online marktplaats boek je eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp uit Maastricht die de huishoudelijke taken van je over kan nemen. Iedere hulp op het plaform heeft een eigen profiel met persoonlijke informatie en beoordelingen van andere klanten. Zoek een schoonmaakhulp die aansluit bij jouw budget en wensen, zodat jij je niet langer druk hoeft te maken over het huishouden.

Jouw huis, jouw schoonmaakwensen

Ieder huis is anders. Daarom verschilt het ook per huis welke huishoudelijke klusjes prioriteit hebben. Daarnaast ligt het er natuurlijk aan wat jij persoonlijk belangrijk vindt. Daarom bepaal jij helemaal zelf welke taken jij aan de huishoudelijke hulp uit Maastricht geeft. Het is slim om tijdens de eerste afspraak met je schoonmaker even samen een rondje door het huis te lopen. Dan kun je afstemmen welke schoonmaakwerkzaamheden hij of zij voor jou kan doen en kun je laten zien waar alle schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. De huishoudelijke hulpen uit Maastricht zijn erg flexibel en kunnen op het gebied van schoonmaken veel voor je betekenen. Of het nu gaat om basistaken, zoals stoffen en dweilen, of om grotere klussen die zo nu en dan moeten gedaan worden. Denk hierbij aan het poetsen van de oven of lappen van de ramen: de hulpen uit Maastricht draaien hun hand er niet voor om! Laat het jouw schoonmaakhulp weten als je een keer speciale wensen of een extra klus hebt. Je kunt de schoonmaak eenvoudigmet een half uurtje of uurtje verlengen.

Snel een schoonmaker via Helpling.nl

Helpling is de ideale manier om een huishoudelijke hulp bij jou uit de buurt te vinden die bij jou en je huis(houden) past. Wist je dat de gemiddelde beoordeling van de schoonmaakhulpen op het platform 4,7 uit 5 sterren is? Door de beoordelingen van andere klanten krijg je een goed beeld van de hulp die je boekt. Dat is wel zo fijn, want het kan best gek zijn om een vreemd iemand in je huis te laten. Regel jouw huishoudelijke hulp uit Maastricht in slechts een paar stappen, zodat jij vanaf nu niet meer hoeft schoon te maken en je tijd overhoudt voor andere dingen.

  • Vul je postcode in
  • Check welke huishoudelijke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum, dag en tijdstip in
  • Bekijk en vergelijk de profiele van de hulpen uit Maastricht
  • Stuur je boekingsverzoek en betaal veilig online na afloop van de de schoonmaak

Geniet van je schone huis én van extra vrije tijd!

Wil je voorgoed af zijn van die vervelende huishoudelijke klusjes? Ga dan voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking. Dan zorgen we ervoor dat je gekoppeld wordt aan een vaste hulp uit Maastricht die iedere week (of om de week) op hetzelfde moment bij jou thuis komt schoonmaken. Een eenmalige schoonmaak is een uitkomst als je bijvoorbeeld gaat verhuizen of een feestje hebt. Helpling is altijd opzegbaar dus je kunt te alle tijde afspraken wijzigen, verzetten of annuleren. Zijn er nog dingen onduidelijk of heb je vragen over bijvoorbeeld de huishoudelijke hulpen uit Maastricht of over het boekingsproces? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected] Heb je een vraag voor jouw schoonmaakhulp? Stuur hem of haar een berichtje via de chat of neem telefonisch contact op. Je vind het telefoonnummer van je hulp in je online account.

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp