Ervaren huishoudelijke hulp
in Maastricht gezocht?

Boek eenvoudig een ervaren en verzekerde particuliere huishoudelijke hulp online al vanaf €14,90 per uur

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

Gemakkelijk online boeken

Ervaren schoonmaakhulpen

Veilig online betalen

Tevredenheidsgarantie

Ervaren huishoudelijke hulp uit Maastricht

Tegenwoordig is het niet altijd eenvoudig om naast alle hectiek van het dagelijks leven ook nog je huishouden te regelen en alles op orde te houden. Vaak is er simpelweg niet genoeg tijd, zin of spelen andere, fysieke, beperkingen een rol. Via het platform van Helpling verbinden wij jouw huishouden met een ervaren particuliere schoonmaker uit Maastricht. Zo regel je de schoonmaak van jouw woning nu binnen een aantal klikken eenvoudig online. Briefjes met huishoudelijke hulp gezocht behoren dan ook tot de verleden tijd!

Helpling beschikt namelijk over vele ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulpen binnen de regio Maastricht die stuk voor stuk door ons getest zijn. Het boeken van een huishoudelijke hulp is daarnaast erg flexibel en eenvoudig. Jij bepaalt zelf wanneer, waarvoor en hoe lang je een schoonmaker nodig hebt om jouw huishoudelijke taken te verlichten.

Het tarief voor een wekelijkse boeking bedraagt €14,90 per uur en een eenmalige boeking kost €16,90 per uur. Voor meer informatie over onze selectiecriteria, schoonmakers uit Maastricht en schoonmaakdiensten kun je verder lezen op de pagina.

Een huishoudelijke hulp via Helpling is:

  • Eenvoudig en snel online
  • Flexibele en verzekerde huishoudhulp
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Boek een ervaren huishoudelijke
hulp uit Maastricht online

Jouw ervaren verzekerde schoonmaakhulp

Alle huishoudelijke hulpen uit Maastricht die aan ons platform verbonden zijn hebben wij persoonlijk gesproken en getest op hun vakkennis. Alle schoonmakers dienen hiernaast twee relevante schoonmaak referenties in en altijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Het aanmeldingsproces bij Helpling verzekert zowel ons als jou er van dat enkele de meest geschikte schoonmakers uit Maastricht gekoppeld aan de boeking worden.

Wanneer wij een huishoudelijke hulp uit Maastricht koppelen aan een boeking kijken wij naar de locatie en de beste beoordeling van beschikbare schoonmakers. Wij doen ons uiterste best om altijd de meest geschikte schoonmaker uit Maastricht te vinden voor jouw boeking. Wanneer het een regelmatige boeking betreft is ons doel om altijd een vaste huishoudelijke hulp te koppelen, wanneer dit echter door verhindering niet mogelijk is regelen wij een passende vervanger. Dit zal altijd in overleg met zowel de klant als de zelfstandige schoonmaakster gebeuren.

Boek jouw schoonmaak in slechts 60 seconden

Schoonmaakhulp

Ons schoonmaakplatform is inmiddels in meer dan 40 steden binnen heel Nederland beschikbaar. Iedere dag melden zich meer ervaren particuliere schoonmaaksters zich bij Helpling aan. Momenteel zijn wij onder andere in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven beschikbaar en nu ook in Maastricht!

Het boeken van een schoonmaker is binnen eenvoudige 3 stappen geregeld:

  • Jouw persoonsgegeven en adresgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Veilige online betaling

De betaling van je huishoudelijke hulp uit Maastricht is, net als het maken van de boeking, erg eenvoudig en veilig online te regelen. De betalingsmogelijkheden zijn iDeal, PayPal, Visa of Mastercard, zo hoef je nooit contant geld thuis te hebben om de schoonmaakhulp te betalen en verloopt alles legaal.

Mocht je met vragen, opmerkingen of eventuele klachten zitten kun je ons zeven dagen per week bereiken. Onze klantenservice is bereikbaar via het nummer 020-8885830 of stuur een mail naar [email protected]