×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Schoonmaakster gezocht in Maastricht? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Aangeboden: Huishoudelijke hulp uit Maastricht

Kasten afstoffen, de vloer stofzuigen of de badkamer schoonmaken... het zijn slechts een paar van de vele taken die elke week weer terugkomen. Heb je hier geen zin in, geen tijd voor of ben je niet in staat om het zelf te doen? Helpling helpt! Via dit online platform boek je eenvoudig en snel een huishoudelijke hulp uit Maastricht. Er is een ruim aanbod van ervaren schoonmaaksters uit Maastricht dus je kunt kiezen voor iemand die aansluit op jouw budget en wensen.

Helpling is dé online marktplaats waar huishoudens en huishoudelijke hulpen samenkomen. De schoonmakers uit Maastricht die zich op het platform aanbieden, zijn particulier en werken zelfstandig. Toch checken wij van te voren wel zorgvuldig de schoonmaakkennis en -ervaring van iedere schoonmaakhulp die zich bij Helpling aanmeldt. De schoonmakers hebben diverse achtergronden. Zo heeft een groot deel voorheen in de thuiszorg en schoonmaaksector gewerkt, maar er zijn ook veel schoonmakers die ervaring hebben opgedaan door het runnen van een huishouden. Naast ervaring zijn eveneens de schoonmaakskills van de huishoudelijke hulp belangrijk. Iedere klant kan zijn hulp na een schoonmaakbeurt beoordelen. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker is te zien hoe hij of zij beoordeeld wordt. Daar kun je ook checken of de schoonmaakhulp over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt. Zo waarborgen we de kwaliteit van de schoonmakers op ons platform.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Maastricht

Jouw huis, jouw schoonmaakwensen

Ieder huis is anders. Daarom verschilt het ook per huis welke huishoudelijke klusjes prioriteit hebben. Daarnaast ligt het er natuurlijk aan wat jij persoonlijk belangrijk vindt. Daarom bepaal jij helemaal zelf welke taken jij aan de schoonmaakster uit Maastricht geeft. Het is slim om tijdens de eerste afspraak met je schoonmaker even samen een rondje door het huis te lopen. Dan kun je afstemmen welke schoonmaakwerkzaamheden hij of zij voor jou kan doen en kun je laten zien waar alle schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. De huishoudelijke hulpen uit Maastricht zijn erg flexibel en kunnen op het gebied van schoonmaken veel voor je betekenen. Of het nu gaat om basistaken, zoals afstoffen en dweilen, of om grotere klussen die zo nu en dan moeten gedaan worden. De schoonmakers uit Maastricht draaien hun hand er niet voor om! Laat het jouw schoonmaakhulp weten als je een keer speciale wensen of een extra klus hebt. Je kunt makkelijk contact opnemen via de chatfunctie op de website of via de telefoon.

Snel een schoonmaker via Helpling.nl

Helpling is de ideale manier om een ervaren schoonmaakster bij jou uit de buurt te vinden. Wist je dat de gemiddelde beoordeling van de schoonmaakhulpen op het platform 4,8 uit 5 sterren is? Nóg een reden om zo snel mogelijk te zoeken naar hulpen bij jou in de buurt. Je boekt je favoriete huishoudelijke hulp uit Maastricht binnen 60 seconden. Dan hoef je vanaf nu niet meer zelf schoon te maken en houd je zeeën van tijd over voor andere dingen.

Via Helpling heb je in een paar klikken een schoonmaakhulp uit Maastricht gevonden en geboekt:

  • Vul je postcode in
  • Check welke huishoudelijke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Bepaal op basis van je budget en wensen welke schoonmaker het beste bij jou past
  • Boek je favoriete schoonmaakhulp uit Maastricht
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Geniet van je schone huis én van extra vrije tijd!

Zijn er nog dingen onduidelijk of heb je vragen over bijvoorbeeld de huishoudelijke hulpen uit Maastricht of over het boekingsproces? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn zeven dagen per week bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp in Maastricht