×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Lelystad gezocht? Boek online via Helpling

Schoon huis, fijn thuis

De schoonmaak van het huis is helaas iets wat iedere week weer terugkomt. Als je dan net alles hebt opgeruimd, is alles een dag later alweer ontploft. Het huishouden aan iemand anders overlaten, lijkt misschien iets voor luie mensen, maar je kunt je tijd een stuk beter besteden wanneer je de huishoudelijke taken uitbesteedt. Helpling is een online marktplaats die de zoektocht naar een goede huishoudelijke hulp heel makkelijk heeft gemaakt. Via dit platform bieden vele huishoudelijke hulpen uit Lelystad hun schoonmaakdiensten aan. Alle hulpen hebben een eigen profiel met persoonlijke informatie en beoordelingen van andere klanten. Bekijk en vergelijk de beschikbare huishoudelijke hulpen uit Lelystad en kies degene die past bij jouw huis, agenda en portemonnee.

Een fris en schoon huis dankzij Helpling

Geen enkel huis is hetzelfde en voor de bewoners geldt dit ook. Iedereen vindt iets anders belangrijk. Wat verwacht jij van jouw schoonmaakhulp uit Lelystad? Je kunt een huishoudelijke hulp inhuren voor basisklusjes, zoals stofzuigen, dweilgen, stoffen en poetsen, maar ook voor grotere taken. Denk hierbij aan het doen van de was, verwijderen van schimmel, grondige schoonmaak van de oven of reinigen van de vloer. De schoonmakers uit Lelystad zijn flexibel en in overleg is er veel mogelijk. Loop tijdens de eerste afspraak een rondje door het huis en laat de hulp zien wat voor jou belangrijk is. Het kan ook zijn dat je de ene keer meer klusjes hebt dan de andere keer. Dat is geen probleem: je plant eenvoudig een hulp korter of langer in als dat nodig is.

Jouw ideale schoonmaakhulp

Helpling maakt het makkelijker dan ooit om een huishoudelijke hulp uit de buurt te vinden die aansluit bij jouw wensen. Bedenk wat jij belangrijk vindt in huis en bekijk welke hulpen uit Lelystad matchen met jouw huis, agenda en portemonnee. Check ook de beoordelingen van vorige klanten, zo krijg je een beter beeld van de hulp die je boekt. Boek eenvoudig online en geniet van een schoon huis én meer vrije tijd.

  • Vul je postcode in en vind schoonmakers bij jou uit de buurt
  • Kies je gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak
  • Bekijk welke schoonmakers er bij jou passen op basis van je budget en wensen
  • Selecteer jouw favoriete hulp(en) uit Lelystad
  • Stuur je boekingsverzoek en betaal veilig online na afloop van de de schoonmaak

Helpling: flexibel en vrijblijvend

Hoe fijn is het als je je niet langer druk hoeft te maken over het huishouden? Door de hulp van een schoonmaker uit Lelystad in te schakelen, zullen jouw eigen huishoudelijke taken zich voortaan beperken tot het het afnemen van het aanrechtblad of vervangen van de vuilniszak. Als je voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking gaat, heb je altijd een schoon huis en houdt je meer tijd over voor leuke dingen. Ook wordt je dan gekoppeld aan een vaste hulp uit Lelystad die precies weet wat jouw wensen zijn. Als je een enkele keer hulp in huis nodig hebt, kun je ook voor een eenmalige boeking gaan. Je zit nergens aan vast: boekingen wijzigen, verzetten of annuleren kan altijd. Zijn er nog dingen onduidelijk over Helpling? Of heb je nog een vraag over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice! Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp