×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Lelystad? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Kan je wel wat huishoudelijke hulp gebruiken?

Schoonmaken: de een vindt het een leuk tijdverdrijf en de ander krijgt er de kriebels van. Geldt dat laatste voor jou? Laat de schoonmaak van je huis aan iemand anders over. Helpling is dé marktplaats voor het boeken van een schoonmaakhulp uit Lelystad. Op basis van jouw locatie, budget en wensen kun je uit een ruim aanbod van huishoudelijke hulpen in Lelystad iemand vinden die bij jou en je huis past.

Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform waarop particuliere schoonmaakhulpen uit Lelystad hun schoonmaakdiensten aanbieden en gekoppeld kunnen worden met huishoudens. De schoonmaakhulpen die via het platform werken, hebben uiteenlopende achtergronden. Een deel van hen heeft eerder in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en een aantal hulpen heeft gewoonweg ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Het is belangrijk dat je een ervaren en gemotiveerde hulpen uit Lelystad boekt. Daarom maken we gebruik van een beoordelingssysteem, zodat je weet hoe de schoonmaakhulpen door andere klanten beoordeeld zijn. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen klanten hun hulp beoordelen. Deze beoordeling is terug te zien op hun persoonlijke profiel, waar je ook kunt checken of de schoonmaakster uit Lelystad in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Een fris en schoon huis dankzij Helpling

De huishoudelijke hulpen uit Lelystad zijn flexibel en ervaren. Ze kunnen jou van A tot Z helpen bij de schoonmaak van je huis. Of het nu gaat om de kasten afstoffen, vloer dweilen of badkamer schoonmaken. Bij het boeken van de schoonmaak kun je zien of de schoonmakers ook openstaan voor speciale klusjes zouden, zoals het lappen van de ramen en strijken. Je hebt de keuze uit een eenmalige schoonmaak of een herhaal boeking als je wilt dat er iedere week of iedere twee weken een huishoudelijke hulp bij je langskomt. Ga je voor een vaste schoonmaker uit Lelystad? Tip: maak een schoonmaakplan. Wat past er bij jou en bij je huis? Wat heeft voor jou prioriteit? Bespreek dit met de schoonmaakhulp uit Lelystad tijdens de eerste schoonmaakafspraak. Zo weet de huishoudelijke hulp precies waar hij of zij mee aan de slag kan. Laat ook even zien waar de schoonmaker de schoonmaakbenodigdheden kan vinden, wel zo handig.

Boek jouw favoriete schoonmaker Lelystad via Helpling

Het boeken van een huishoudelijke hulp via Helpling kent heel veel voordelen. Op basis van jouw locatie, budget en wensen vind je via de website op app heel snel jouw beste schoonmaakmatch. De schoonmakers uit Lelystad op het platform zijn erg flexibel. Je kunt eenvoudig afspraken inplannen, wijzigen of eventueel annuleren.

Je hebt binnen een minuut een schoonmaakhulp uit Lelystad geregeld:

  • Vul je postcode in en vind schoonmakers bij jou uit de buurt
  • Kies je gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak
  • Bekijk welke schoonmakers er bij jou passen op basis van je budget en wensen
  • Selecteer een of meerdere hulpen uit Lelystad
  • Betaal veilig en makkelijk onlin nadat de schoonmaak is gedaan

Vergeet ook niet om je schoonmaakhulp uit Lelystad te beoordelen nadat hij of zij is langsgeweest. Op deze manier help je andere klanten bij het zoeken van een hulp en blijft de kwaliteit van het platform hoog en transparant.

Zijn er nog dingen onduidelijk over Helpling? Of heb je nog een vraag over het boekingsproces? Neem contact op met de klantenservice! Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp