Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp uit Leiden regel je gemakkelijk via Helpling

Boek huishoudelijke hulp eenvoudig online

Heb je een hekel aan poetsen? Of heb je het gewoon te druk? Laat het aan een ander over! Helpling helpt jou bij het vinden van een huishoudelijke hulp uit Leiden. Dit platform is dé online marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp die bij je past. Op basis van je locatie, budget, agenda en wensen boek je eenvoudig en snel een schoonmaakhulp uit Leiden die jou graag helpt met het huishouden. Leuk feitje: de schoonmaakhulpen uit Leiden die via Helpling werken, hebben een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren.

Vergelijk prijzen en profielen

Iedere huishoudelijke hulp uit Leiden heeft een eigen profiel. Hier zie je of de hulp in het bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), hoeveel ervaring de hulp op het platform heeft en welke prijs hij of zij vraagt. Ook vind je hier beoordelingen van andere klanten, wel zo handig bij het maken van een keuze! Op deze manier houden we de kwaliteit op het platform hoog en transparant. Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een huishoudelijke hulp uit Leiden? Bekijk de profielen van de beschikbare hulpen, lees beoordelingen en selecteer jouw favoriete huishoudelijke hulpen uit Leiden. Nadat de boeking is gelukt, kun je deze inzien in je account. Helpling is helemaal vrijblijvend dus je kunt altijd afspraken verzetten, wijzigen en annuleren. Moeten de ramen weer gelapt worden of heb je een hoop achterstallige was? Boek een keer een half uurtje extra. Of ga je op vakantie? Dan sla je gewoon een weekje over.

De ideale schoonmaak

Wie, wat, waar, wanneer? Het is helemaal aan jou. Je kunt een huishoudelijke hulp in Leiden inhuren op het moment dat het jou uitkomt voor de klusjes die jij graag gedaan wilt hebben. Het is handig om de eerste keer samen met de schoonmaker het huis door te lopen, zodat die precies weet wat er allemaal in huis gedaan moet worden. Heb je wisselende wensen? Laat het je schoonmaakhulp weten wanneer er een specifieke poetsbeurt nodig is. Wanneer je altijd verzekerd wilt zijn van een schoon huis, boek je een wekelijkse of tweewekelijkse afspraak. Dan krijg je iedere keer dezelfde hulp. Dan weet deze precies wat voor jou belangrijk is! Heb je eenmalig een schoonmaker in Leiden nodig of wil je Helpling een keer uitproberen? Dat is ook mogelijk bij Helpling!

Boek huishoudelijke hulp online

Via Helpling kun je binnen een minuut een huishoudelijke hulp uit Leiden hebben gevonden én geboekt. Maak een account aan en vind via onze app of website de beschikbare hulpen bij jou in de buurt. Vergelijk de verschillende hulpen en beslis wie jouw nieuwe hulp wordt.

  • Check met behulp van je postcode welke hulpen in Leiden beschikbaar zijn
  • Vul jouw wensen en gewenste datum op
  • Vergelijk prijzen en profielen en selecteer jouw favoriete hulp(en)
  • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online

Wanneer de boeking gelukt is, ontvang je een boekingsbevestiging en kun je de afspraak inzien in je persoonlijke account. De betaling van jouw huishoudelijke hulp voor de gewerkte uren verloopt vervolgens veilig en makkelijk online. Nog vragen over bijvoorbeeld de huishoudelijke hulpen in Leiden of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp in Leiden