×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Schoonmaakster gezocht in Leiden? Helpling helpt!

Heb je een hekel aan poetsen? Of heb je het gewoon te druk? Laat het aan een ander over! Helpling helpt jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaakster in Leiden. Dit platform is dé online marktplaats voor huishoudelijke hulpen. Op basis van je locatie en wensen boek je eenvoudig en snel een schoonmaakhulp uit Leiden die jou graag helpt met het huishouden.

De schoonmakers uit Leiden die zich bij Helpling hebben aangesloten zijn particulieren, maar hun kennis en ervaring op het gebied van schoonmaken is vooraf wel door ons getest. Daarnaast is een groot gedeelte van de schoonmakers in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit kun je checken op het online profiel van de schoonmakers, waar je ook de reviews van klanten kunt bekijken. Hiermee willen we de kwaliteit van onze huishoudelijke hulpen bewaken. Feitje: de schoonmaakhulpen die via Helpling werken, hebben een gemiddelde beoordeling van 4,8/5 sterren.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Leiden

Wat doet jouw werkster precies?

Wie, wat, waar, wanneer? Het is helemaal aan jou. Je kunt een huishoudelijke hulp in Leiden inhuren op het moment dat het jou uitkomt voor de klusjes die jij graag gedaan wilt hebben. Het is handig om de eerste keer samen met de schoonmaker het huis door te lopen, zodat die precies weet wat er allemaal in huis gedaan moet worden. Heb je wisselende wensen? Laat het je schoonmaakhulp weten wanneer er een specifieke poetsbeurt nodig is. Je kunt vanaf jouw persoonlijke online account chatten met je werkster of contact opnemen via zijn of haar telefoonnummer. Je kunt een vaste huishoudelijke hulp inhuren wanneer je wekelijks een schoon en fris huis wilt. Slechts eenmalig een schoonmaker in Leiden nodig? Dat is ook mogelijk bij Helpling!

Gezochte schoonmaakster door Helpling gevonden

Stop met zoeken naar een schoonmaker! Via Helpling heb je binnen no time een ervaren en betrouwbare werkster uit Leiden gevonden én geboekt. Maak een account aan en vind via onze app of website binnen een minuut jouw nieuwe schoonmaakhulp.

  • Check met behulp van je postcode welke schoonmakers in Leiden beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online
  • Wanneer de boeking gelukt is, ontvang je een boekingsbevestiging en kun je de afspraak inzien op jouw persoonlijke pagina. De betaling van jouw huishoudelijke hulp voor de gewerkte uren verloopt vervolgens veilig en makkelijk via je online account.

    Nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Leiden of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn zeven dagen per week te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp in Leiden