×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Schoonmaakster gezocht in Leiden? Helpling helpt!

Heb je een hekel aan poetsen? Of heb je het gewoon te druk? Laat het aan een ander over! Helpling helpt jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaakster in Leiden. Dit platform is dé online marktplaats voor het boeken van een huishoudelijke hulp. Op basis van je locatie, budget en wensen boek je eenvoudig en snel een schoonmaakhulp uit Leiden die jou graag helpt met het huishouden.

De schoonmakers uit Leiden die zich bij Helpling hebben aangesloten, zijn particulieren en hebben uiteenlopende achtergronden. De een heeft eerder gewerkt in de schoonmaaksector of thuiszorg en de ander heeft gewoonweg ervaring opgedaan door het runnen van een eigen huishouden. Een groot deel van de schoonmakers is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit kun je checken op het online profiel van de schoonmakers, waar je ook de reviews van klanten kunt bekijken. Na iedere schoonmaakbeurt heeft de klant de mogelijkheid om de schoonmaakhulp te beoordelen. Hiermee willen we de kwaliteit van onze huishoudelijke hulpen bewaken. Feitje: de schoonmaakhulpen die via Helpling werken, hebben een gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren.

Wat doet jouw werkster precies?

Wie, wat, waar, wanneer? Het is helemaal aan jou. Je kunt een huishoudelijke hulp in Leiden inhuren op het moment dat het jou uitkomt voor de klusjes die jij graag gedaan wilt hebben. Het is handig om de eerste keer samen met de schoonmaker het huis door te lopen, zodat die precies weet wat er allemaal in huis gedaan moet worden. Heb je wisselende wensen? Laat het je schoonmaakhulp weten wanneer er een specifieke poetsbeurt nodig is. Je kunt vanaf jouw persoonlijke online account chatten met je werkster of contact opnemen via zijn of haar telefoonnummer. Je kunt een vaste huishoudelijke hulp inhuren wanneer je wekelijks een schoon en fris huis wilt. Slechts eenmalig een schoonmaker in Leiden nodig? Dat is ook mogelijk bij Helpling!

Jouw schoonmaakster door Helpling gevonden

Stop met zoeken naar een schoonmaker! Via Helpling heb je binnen no time een ervaren en betrouwbare werkster uit Leiden gevonden én geboekt. Maak een account aan en vind via onze app of website binnen een minuut jouw nieuwe schoonmaakhulp.

  • Check met behulp van je postcode welke schoonmakers in Leiden beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online

Wanneer de boeking gelukt is, ontvang je een boekingsbevestiging en kun je de afspraak inzien op jouw persoonlijke pagina. De betaling van jouw huishoudelijke hulp voor de gewerkte uren verloopt vervolgens veilig en makkelijk via je online account. Nog vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers in Leiden of over het boekingsproces? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp