×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Op zoek naar huishoudelijke hulp in Leeuwarden? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Ervaren huishoudelijke hulpen in Leeuwarden aangeboden

Met een drukke baan, een zware studie, een groot gezin of veel hobby’s gebeurt het nog wel eens dat andere werkzaamheden en verplichtingen erbij inschieten. Een van die dingen is bijvoorbeeld de schoonmaak van je huis. Een vervelende klus die je steeds weer voor je uit blijft schuiven, maar het moet soms toch echt gedaan worden. Door jou óf natuurlijk gewoon door iemand anders. Via Helpling is een schoon huis zo geregeld! Op dit platform heb je keuze uit een groot aanbod van huishoudelijke hulpen uit Leeuwarden. Het zoeken en boeken van een schoonmaakhulp is met behulp van Helpling binnen een minuut geregeld.

De zelfstandige schoonmakers die via Helpling werken hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot deel heeft eerder gewerkt in de schoonmaaksector of in de thuiszorg en een aantal van de schoonmaaksters heeft ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Wij vinden het erg belangrijk dat de hulp goed werk levert en daarom werken we met een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen schoonmakers beoordeeld worden en deze beoordeling is terug te zien op hun persoonlijke pagina. Hier kun je ook checken of hij of zij over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt. Op deze manier houden we de kwaliteit van de schoonmaakhulpen op het platform hoog en transparant.

De klusjes van jouw schoonmaakhulp

Via Helpling vind je een passende huishoudelijke hulp op basis van jouw budget, locatie en wensen. Wanneer je voor een vaste schoonmaakhulp uit Leeuwarden kiest, is het handig om met hem of haar te bespreken wat jouw wensen en aandachtspunten in huis zijn. Jij beslist welke schoonmaakwerkzaamheden je aan de schoonmaakster overlaat. Wat zijn de basistaken die iedere keer gedaan kunnen worden? Denk hierbij aan afstoffen, stofzuigen en het schoonmaken van de toilet. Sommige dingen hoeven niet zo regelmatig gedaan worden, zoals het poetsen van de oven, strijken en ramen lappen. Overleg met je schoonmaker als je een extra klusje hebt of wanneer je wilt dat hij of zij iets langer blijft. Tip: vergeet ook niet om tijdens de eerste schoonmaakafspraak de huishoudelijke hulp te laten zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn.

Schoonmaakafspraak binnen een minuut

Helpling is dé online marktplaats voor het vinden van een huishoudelijke hulp uit Leeuwarden. Maar hoe weet je nou of je een ervaren en flexibele schoonmaakster inschakelt voor jouw huishoudelijke klusjes? Door het beoordelingssysteem kun je precies zien hoe voorgaande klanten de schoonmaker hebben beoordeeld. Leuk weetje: de gemiddelde boordeling van de schoonmaakhulpen op het platform is 4,7 uit 5 sterren.

Dus waar wacht je nog op? Laat de schoonmaak voortaan aan iemand anders over. Regel het in vijf stappen via Helpling:

  • Check de beschikbaarheid van schoonmakers bij jou in de buurt
  • Vul een datum en de tijd in
  • Bekijk en vergelijk de profielen van de beschikbare hulpen
  • Boek de schoonmaker uit Leeuwarden die het bestebij jou past
  • Betaal veilig en makkelijk online, pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Wanneer de boeking is gelukt, ontvang je een boekingsbevestiging. Je kunt vervolgens, via de website of app van Helpling, makkelijk je schoonmaakafspraken inzien, verzetten of annuleren. Ook is het mogelijk om vanaf dan contact op te nemen met je schoonmaakster via de chatfunctie op het platform of telefoon.

Heb je nog vragen over de schoonmakers uit Leeuwarden, het boekingsproces of de betalingsprocedure? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp