×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Hilversum? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaakhulp nodig? Via Helpling zo gevonden!

Hoe groot of klein ze ook zijn, huishoudelijke klusjes zijn gewoon vervelend. Heb je het druk? Ben je fysiek niet in staat om schoon te maken? Of heb je er gewoon geen zin in? Helpling biedt de ideale oplossing! Via dit platform boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Hilversum die jou kan helpen met het huishouden. Binnen een minuut kun je een huishoudelijke hulp uit Hilversum hebben gevonden die matcht met jouw locatie, budget en wensen.

Helpling is dé marktplaats voor het boeken van een schoonmaakhulp uit Hilversum. Via het platform matchen we particuliere schoonmakers met huishoudens die op zoek zijn naar hulp in de huishouding. Wanneer huishoudelijke hulpen zich bij Helpling aanmelden, testen wij ze op ervaring en schoonmaakkennis, omdat we het belangrijk vinden dat er een ervaren en gemotiveerde schoonmaker uit Hilversum bij je thuis komt. Daarnaast maken we ook gebruik van een beoordelingssysteem, zodat je precies kan zien hoe voorgaande klanten de schoonmaak(hulp) hebben ervaren. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaakster kun je de beoordeling checken en daar zie je ook of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Het takenpakket van jouw hulp

Wie, wat, waar en wanneer? Jij betaald dus jij bepaalt. Je kiest zelf een schoonmaakhulp uit een ruim aanbod van schoonmakers in Hilversum en je boekt hem of haar op het moment dat jou het beste uitkomt. Daarnaast beslis jij ook zelf welke huishoudelijke klusjes de schoonmaakster voor jou doet. De schoonmaaksters uit Hilversum zijn van alle markten thuis en kunnen van alles voor je betekenen op het gebied van schoonmaken. Als je voor een vaste schoonmaakhulp kiest die iedere week of iedere twee weken bij je langskomt, is het slim om een schoonmaakplan op te stellen. Loop tijdens de eerste afspraak samen een rondje door het huis en laat de schoonmaker zien wat hij of zij precies voor jou kan doen en wat voor jou prioriteit heeft. Als je een keer speciale wensen hebt, zoals het poetsen van de oven of het lappen van de ramen, kun je dit met je hulp bespreken. De huishoudelijke hulpen in Hilversum zijn erg flexibel en het is meestal geen probleem als je eens een extra klusje hebt of als je wilt dat hij of zij iets langer blijft.

Match met een schoonmaker uit Hilversum

Het boeken van een schoonmaakhulp via Helpling is heel eenvoudig. Je kunt al binnen 60 seconden een schoonmaak geregeld hebben. Op basis van jouw locatie, budget en wensen zie je welke huishoudelijke hulpen uit Hilversum met jou matchen. Wanneer je boeking is gelukt, kun je op je persoonlijke pagina afspraken inzien, wijzigen of eventueel annuleren. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met je schoonmaakhulp.

In slechts een paar stappen zoek én boek je een huishoudelijke hulp uit Hilversum:

  • Check door middel van je postcodes welke schoonmakers beschikbaar zijn
  • Beslis of je voor een eenmalige of vaste boeking gaat
  • Vul de gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak in
  • Bekijk de beschikbare schoonmakers en vergelijk hun profielen
  • Boek je favoriete schoonmaakster uit Hilversum
  • Betaal veilig en gemakkelijk online nadat de schoonmaker is langsgeweest

Nadat de schoonmaakhulp uit Hilversum bij je heeft schoongemaakt, kun je hem of haar beoordelen. Zo blijft de kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant en help je andere klanten uit Hilversum bij het zoeken van een goede huishoudelijke hulp.

Heb je nog vragen over Helpling of over de schoonmakers uit Hilversum? Neem contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp