Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Boek eenvoudig online huishoudelijke hulp in Haarlem via Helpling

Schoonmaakhulp gezocht in Haarlem? Helpling helpt!

Werken, sporten, boodschappen doen, de kinderen naar muziekles brengen... We hebben het al druk genoeg. Wat is er dan fijner om dan na een lange werkdag thuis te komen in een fris en schoon huis? Helpling maakt dit mogelijk! Via ons platform is het heel eenvoudig om een ervaren huishoudelijke hulp in Haarlem te vinden. Zo hoef je nooit meer je kostbare vrije tijd te besteden aan schoonmaken.

Helpling is dé uitkomst bij het vinden van een goede schoonmaakster uit Haarlem. De particuliere schoonmakers die op het platform actief zijn, hebben allemaal de nodige ervaring. De schoonmaakhulpen hebben meestal uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een groot deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en anderen hebben ervaring opgedaan door het runnen van een gezin. Iedere schoonmaakhulp moet een kopie van een identiteitsbewijs opsturen en een groot deel is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit kun je terugzien op het online profiel van de schoonmaakhulp, evenals de reviews die hij of zij van de klant heeft ontvangen. Zo hebben de schoonmakers die via ons platform werken een gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 5 sterren.

Wie, wat, waar en wanneer?

Via Helpling kun je jouw beste match vinden op basis van je locatie in Haarlem, budget en wensen. Het is mogelijk om eenmalig of (twee)wekelijks een huishoudelijke hulp te boeken. Bij wekelijkse boekingen krijg je altijd een vaste hulp. Dat is wel zo handig, want zo weet hij of zij precies wat voor jou belangrijk is. Ben je niet tevreden of wil je om een andere reden wisselen van huishoudelijke hulp? Dan helpt de klantenservice je graag bij het vinden van eenn nieuwe, passende hulp. Helpling is helemaal vrijblijvend dus afspraken wijzigen of annuleren is altijd mogelijk.

Huishoudelijke hulp op maat

Het is helemaal aan jou welke huishoudelijke klusjes je aan de schoonmaakhulp overlaat en hoeveel tijd daaraan besteed moet worden. Bespreek je wensen tijdens de eerste afspraak, zodat de schoonmaker weet wat hij of zij allemaal kan doen bij jou in huis. Mogen de ramen weer eens goed gelapt worden of kan de oven wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Laat het de hulp weten als je haar een half uurtje langer wil boeken om een extra klusjes te doen. Via de chat op je persoonlijke pagina of via de telefoon neem je makkelijk contact op met je schoonmaakster.

Makkelijk en snel een schoonmaakhulp

Om er verzekerd van te zijn dat je een ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulp in huis haalt, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt kan de huishoudelijke hulp beoordeeld worden. Op basis hiervan bewaken we de kwaliteit van de schoonmakers uit Haarlem. De beoordeling van de schoonmaakster is te zien op zijn of haar persoonlijke online pagina. Hier kun je rekening mee houden bij het boeken van een goede schoonmaakhulp.

  • Check aan de hand van je postcode welke huishoudelijke hulpen in Haarlem beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, tijd en frequentie van de schoonmaak op
  • Vind jouw beste match op basis van jouw agenda, portemonnee en budget
  • Boek jouw favoriete hulp en betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Op je persoonlijke account kun je boekingen bekijken, beheren en betalen. Voor vragen kun je van maandag tot en met zaterdag contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op het nummer 085-8888338 of via de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp