×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Schoonmaakhulp gezocht in Haarlem? Helpling helpt!

Werken, sporten, boodschappen doen, de kinderen naar muziekles brengen... We hebben het al druk genoeg. Wat is er dan fijner om dan na een lange werkdag thuis te komen in een fris en schoon huis? Helpling maakt dit mogelijk! Via ons platform is het heel eenvoudig om een ervaren huishoudelijke hulp in Haarlem te vinden. Zo hoef je nooit meer je kostbare vrije tijd te besteden aan schoonmaken.

Helpling is dé uitkomst bij het vinden van een goede schoonmaakster uit Haarlem. De particuliere schoonmakers die op het platform actief zijn, hebben allemaal de nodige ervaring. De schoonmaakhulpen hebben meestal uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een groot deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en anderen hebben ervaring opgedaan door het runnen van een gezin. Iedere schoonmaakhulp moet een kopie van een identiteitsbewijs opsturen en een groot deel is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit kun je terugzien op het online profiel van de schoonmaakhulp, evenals de reviews die hij of zij van de klant heeft ontvangen. Zo hebben de schoonmakers die via ons platform werken een gemiddelde beoordeling van 4,7 uit 5 sterren.

Via Helpling kun je jouw beste match vinden op basis van je locatie in Haarlem, budget en wensen. Het is mogelijk om eenmalig of (twee)wekelijks een huishoudelijke hulp te boeken. Bij wekelijkse boekingen proberen we altijd om een vaste werkster te koppelen en wanneer dit een keer niet mogelijk is, kunnen wij passende vervanging regelen.

Huishoudelijke hulp op maat

Het is helemaal aan jou welke huishoudelijke klusjes je aan de schoonmaakhulp overlaat en hoeveel tijd daaraan besteed moet worden. Bespreek je wensen tijdens de eerste afspraak, zodat de schoonmaker weet wat hij of zij allemaal kan doen bij jou in huis. Mogen de ramen weer eens goed gelapt worden of kan de oven wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Laat het de hulp weten als je haar een half uurtje langer wil boeken om een extra klusjes te doen. Via de chat op je persoonlijke pagina of via de telefoon neem je makkelijk contact op met je schoonmaakster.

Makkelijk en snel een schoonmaakhulp

Om er verzekerd van te zijn dat je een ervaren en betrouwbare huishoudelijke hulp in huis haalt, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt kan de huishoudelijke hulp beoordeeld worden. Op basis hiervan bewaken we de kwaliteit van de schoonmakers uit Haarlem. De beoordeling van de schoonmaakster is te zien op zijn of haar persoonlijke online pagina. Hier kun je rekening mee houden bij het boeken van een goede schoonmaakhulp.

  • Check aan de hand van je postcode welke schoonmakers in Haarlem beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, tijd en frequentie van de schoonmaak op
  • Vind jouw beste match op basis van jouw budget, locatie en wensen
  • Boek de schoonmaakhulp en betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Op je persoonlijke online pagina kun je boekingen bekijken, beheren en betalen. Voor vragen kun je van maandag tot en met zaterdag contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op het nummer 085-8888338 of via de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp in Haarlem