×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Werkster gezocht in Haarlem? Helpling helpt je daarbij!

Werken, sporten, boodschappen doen, de kinderen naar muziekles brengen... We hebben het al druk genoeg. Wat is er dan fijner om dan na een lange werkdag thuis te komen in een fris en schoon huis? Helpling maakt dit mogelijk! Via ons platform is het heel eenvoudig om een ervaren werkster in Haarlem te vinden. Zo hoef je nooit meer je kostbare vrije tijd te besteden aan schoonmaken.

Helpling is dé uitkomst bij het vinden van een goede schoonmaakster uit Haarlem. Op onze marktplaats zijn particuliere schoonmakers aangesloten die van te voren zijn gescreend en getest op schoonmaakkennis en -ervaring. De schoonmaakhulpen hebben meestal uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een groot deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en anderen hebben ervaring opgedaan door het runnen van een gezin. Iedere schoonmaakhulp moet een kopie van een identiteitsbewijs opsturen en het grootste deel is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit kun je terugzien op het online profiel van de schoonmaakhulp, evenals de reviews van de klant. Zo hebben de schoonmakers die via ons platform werken een gemiddelde beoordeling van 4,8 uit 5 sterren.

Via Helpling kun je jouw beste match vinden op basis van je locatie in Haarlem, budget en wensen. Het is mogelijk om eenmalig of (twee)wekelijks een huishoudelijke hulp te boeken. Bij wekelijkse boekingen proberen we altijd om een vaste werkster te koppelen en wanneer dit een keer niet mogelijk is, kunnen wij passende vervanging regelen.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Haarlem

Huishoudelijke hulp op maat

Het is helemaal aan jou welke huishoudelijke klusjes je aan de schoonmaakhulp overlaat en hoeveel tijd daaraan besteed moet worden. Bespreek je wensen tijdens de eerste afspraak, zodat de schoonmaker weet wat hij of zij allemaal kan doen bij jou in huis. Mogen de ramen weer eens goed gelapt worden of kan de oven wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Laat het de werkster weten als je haar een half uurtje langer wil boeken om een extra klusjes te doen. Via de chat op je persoonlijke pagina of via de telefoon neem je makkelijk contact op met je schoonmaakster.

Makkelijk en snel een schoonmaakhulp

Om er verzekerd van te zijn dat je een ervaren en betrouwbare werkster in huis haalt, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt kan de huishoudelijke hulp beoordeeld worden. Op basis hiervan bewaken we de kwaliteit van de schoonmakers uit Haarlem. De beoordeling van de schoonmaakster is te zien op zijn of haar persoonlijke online pagina. Hier kun je rekening mee houden bij het boeken van een goede schoonmaakhulp.

Het boeken van een werkster in Haarlem is erg makkelijk en snel geregeld. Op basis van je postcode kun je checken welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Vervolgens kun je een afspraak inplannen op het gewenste tijdstip met de schoonmaker die het beste bij jou past. Op je persoonlijke online pagina kun je boekingen bekijken, beheren en betalen. Betalingen worden niet contant voldaan, maar verlopen makkelijk en veilig via je online account.

Waar wacht je nog op? De voordelen van een schoonmaakster inhuren via Helpling op een rij:

  • Eenvoudig online afspraken inplannen en beheren
  • Gescreende en ervaren werksters uit Haarlem
  • 100% flexibiliteit
  • Veilig en makkelijk online betalen

Voor vragen kun je zeven dagen per week contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan op het nummer 085-8888338 of via de mail [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp in Haarlem