×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Hoe vind je een geschikte huishoudelijke hulp?

Het verzorgen van het gehele huishouden is niet altijd eenvoudig te combineren met onze dagelijkse bezigheden. Vaak is er wegens een gebrek aan tijd, zin of andere beperkingen geen mogelijkheid om alles goed schoon te houden. Toch is er niets fijners dan thuis komen in een schoon en opgeruimd huis. Om huishoudens hierbij te helpen is het daarom nu mogelijk om een huishoudelijke hulp in Haarlem online te boeken. Via ons online platform verbinden we jou met een ervaren huishoudelijke hulp uit Haarlem die zich bij ons als partner heeft geregistreerd.

Op het platform van Helpling bevinden zich enkel betrouwbare particuliere huishoudelijke hulpen uit Haarlem en omgeving die wij uitvoerig voor je gescreend en getest hebben. Alle particuliere huishoudelijke hulpen hebben onze selectieprocedure doorlopen en worden enkel op basis van locatie en de beste beoordeling aan je aanvraag verbonden.

Bij Helpling is het mogelijk om eenmalig of wekelijks een huishoudelijke hulp in Haarlem te boeken. Lees verder voor meer informatie over onze selectiecriteria, particuliere huishoudelijke hulpen uit Haarlem en de schoonmaakdiensten.

Direct een schoonmaker in Haarlem

Gescreende en betrouwbare hulp uit Haarlem

Om je als huishoudelijke hulp in Haarlem bij het Helpling platform aan te melden zijn er meerdere vereisten. Wij laten niet zo maar iemand toe en hebben alle schoonmaakhulpen persoonlijk gesproken en getest op hun schoonmaakkennis. Dit doen wij om de kwaliteit voor ons platform en de huishoudens te waarborgen. Iedere huishoudelijke hulp beschikt over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wanneer je een schoonmaak in Haarlem boekt kijken wij altijd naar locatie en de beste beoordeling van beschikbare huishoudelijke hulpen en koppelen enkel de beste match. Indien het een wekelijkse boeking betreft, zullen wij altijd proberen je vaste hulp te koppelen aan de boeking. Wanneer dit niet mogelijk is regelen wij passende vervanging wat altijd in overleg met zowel de zelfstandige schoonmaakhulp als het huishouden gebeurt.

Schoonmaakdiensten van een huishoudelijke hulp

De particuliere schoonmaakhulp die jij via Helpling boekt helpt jou bij waar jij dat nodig acht, jij bepaalt wat de schoonmaakvoorkeuren van jouw woning zijn en hoe de geboekte tijd besteed wordt. In overleg met je hulp kun je zelf aangeven waar de nadruk op ligt en waar de meeste tijd besteed moet worden.

Het boeken van jouw schoonmaakhulp in Haarlem is binnen 3 eenvoudige stappen geregeld:

  • Jouw persoonsgegeven en adresgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Veilige online betaling

Naast het boeken van jouw schoonmaker uit Haarlem is het betalen via Helpling ook erg eenvoudig. Er zijn meerdere betalingsmogelijkheden: iDeal, PayPal, Visa of Mastercard, en zo hoef je niet langer contant geld thuis te hebben. Het betalen van je hulp regel je direct online vanuit je account.

Voor al je vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice die zeven dagen per week beschikbaar is op het nummer 085-8888338 of stuur een mail naar [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp