×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Gouda? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Schoonmaakhulp in Gouda, zo gevonden via Helpling

Kleine wasjes, grote wasjes. De vloer stofzuigen en dweilen. Toilet, badkamer en keuken schoonmaken. Het zijn zomaar een paar huishoudelijke klusjes die iedere week weer terugkomen en waar je iedere week weer als een berg tegenop ziet. Gelukkig heeft Helpling hier een goede oplossing voor. Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Gouda die de klusjes van jou kan overnemen. Op het platform vind je een ruim aanbod van ervaren schoonmaaksters uit Gouda. Je kunt op basis van jouw budget, locatie en wensen checken welke huishoudelijke hulp er het beste met jou matcht.

Helpling is een online marktplaats waar vraag en aanbod van schoonmaakdiensten samenkomen. De huishoudelijke hulpen uit Gouda die op het platform actief zijn, werken via de Regeling Dienstverlening aan Huis en zijn dus particuliere schoonmakers. Om de kwaliteit van de hulpen op het platform te bewaken en garanderen, maken we gebruik van een beoordelingsysteem. Klanten kunnen de schoonmakers en hun kwaliteit na afloop van de schoonmaak beoordelen. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaakhulpen uit Gouda kun je zien hoe hij of zij presteert. Hier kun je ook checken of de schoonmaker over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt. Op deze manier houden we de kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant.

Jouw huis, jouw schoonmaakplan

Het is aan jou wanneer en voor hoe lang de huishoudelijke hulp uit Gouda langskomt. Of het nou om twee, drie of zelfs vier uur gaat. Elk huis is anders en dus moet elk huis ook op een andere manier schoongemaakt worden. Jij bepaalt daarom zelf wat de schoonmaakhulp voor jou kan doen. Of het nu gaat om kleine schoonmaakklusjes of om grote poetsbeurten. De schoonmakers uit Gouda zijn erg flexibel en kunnen van alles voor je doen. Van stofzuigen en dweilen tot aan wassen en strijken. Kijk wat voor jou prioriteit heeft en stem met je huishoudelijke hulp af wat hij of zij allemaal bij jou in huis kan doen. Als je voor een vaste schoonmaakster kiest die wekelijks of tweewekelijks langskomt, kun je de eerste keer samen een schoonmaakplan opstellen. Zo weet de huishoudelijke hulp precies waarmee hij of zij elke keer mee aan de slag kan. Wil je dat de schoonmaakhulp een keertje langer blijft of heb je een extra klus? Laat het weten! Er is, in overleg, heel veel mogelijk met de flexibele schoonmaaksters uit Gouda.

Vind jouw huishoudhulp binnen een minuut

Kun je niet wachten om van die vervelende huishoudelijke klusjes af te zijn? Je kunt binnen een minuut een schoonmaakhulp uit Gouda hebben gevonden én geboekt. Op basis van jouw budget, locatie en wensen kun je zien welke schoonmaker uit Gouda het beste bij jou past.

Check in slechts een paar stappen met welke huishoudelijke hulpen uit Gouda jij matcht:

  • Vul je postcode om de beschikbare schoonmakers bij jou uit de buurt te vinden
  • Kies de datum, duur en frequentie van de schoonmaak
  • Bekijk de profielen van de beschikbare hulpen uit de buurt
  • Selecteer de schoonmakers uit Gouda die het beste bij jou passen
  • Betaal veilig en makkelijk online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Wanneer de boeking bevestigd is, kun je via je persoonlijke pagina alle afspraken inzien en eventueel verzetten of annuleren. Via de chatfunctie is het heel makkelijk om contact op te nemen met je schoonmaakhulp.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp