Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
t -->
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Gouda gezocht? Boek online via Helpling

Helpling regelt het huishouden

Kleine wasjes, grote wasjes. De vloer stofzuigen en dweilen. Toilet, badkamer en keuken schoonmaken. Het zijn zomaar een paar huishoudelijke klusjes die iedere week weer terugkomen en waar je iedere week weer als een berg tegenop ziet. Bovendien, elk kostbare vrije uurtje dat we hebbeb, besteden we graag aan leukere dingen dan de schoonmaak van het huis. Gelukkig heeft Helpling hier een goede oplossing voor gevonden. Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Gouda die de klusjes van jou kan overnemen. Op het platform vind je een ruim aanbod van ervaren schoonmaaksters uit Gouda die via de Regeling Dienstverlening aan Huis hun schoonmaakdiensten aanbieden. Alle hulpen die via het platform schoonmaken, hebben een eigen profiel met hun uurtarief,de beoordelingen van andere klanten en persoonlijke informatie. Vergelijk de verschillende schoonmaakhulpen en selecteer jouw favoriete hulp uit Gouda op basis van jouw budget, locatie en wensen.

Huishoudelijke klusjes

Het is aan jou wanneer en voor hoe lang de huishoudelijke hulp uit Gouda langskomt. Of het nou om twee, drie of zelfs vier uur gaat. Elk huis (en elke bewoner) is anders en dus moet elk huis ook op een andere manier schoongemaakt worden. Jij bepaalt daarom zelf wat de schoonmaakhulp voor jou kan doen. Of het nu gaat om kleine schoonmaakklusjes of om grote poetsbeurten. De schoonmakers uit Gouda zijn erg flexibel en kunnen van alles voor je doen. Van stofzuigen en dweilen tot aan wassen en strijken. Kijk wat voor jou prioriteit heeft en stem met je huishoudelijke hulp af wat hij of zij allemaal bij jou in huis kan doen. Als je voor een vaste schoonmaakster uit Gouda kiest die wekelijks of tweewekelijks langskomt, kun je de eerste keer samen een schoonmaakplan opstellen. Zo weet de huishoudelijke hulp precies waarmee hij of zij elke keer mee aan de slag kan. Ook kan je ervoor kiezen om dan de sleutel te geven, zodat de hulp aan de slag kan als jij bijvoorbeeld op je werk bent. Wil je dat de schoonmaakhulp een keertje langer blijft of heb je een extra klus? Laat het weten! Je past je afspraken eenvoudig aan via je online account.

Zoek en boek jouw hulp

Kun je niet wachten om van die vervelende huishoudelijke klusjes af te zijn? Check direct welke huishoudelijke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Bedenk wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van je huis en zie welke hulpen er matchen met jouw schoonmaakwensen. De huishoudelijke hulpen uit Gouda kunnen niet wachten om te beginnen dus boek vandaag nog een hulp via Helpling:

  • Vul je postcode om de beschikbare schoonmakers bij jou uit de buurt te vinden
  • Kies de datum, duur en frequentie van de schoonmaak
  • Bekijk en vergelijk de profielen van de beschikbare hulpen uit de buurt
  • Selecteer jouw favoriete hulp(en) uit Gouda en verstuur je boekingsverzoek
  • Betaal veilig online nadat de hulp is langsgeweest

Schakel hulp in

In je persoonlijke account vindt je alle toekomstige en afgelopen boekingen en daarnaast kun je hier ook je facturen inzien. Helpling is helemaal vrijblijvend dus of je nou een (twee)wekelijkse of eenmalige boeking gemaakt hebt: afspraken wijzigen, verzetten of annuleren is altijd mogelijk. Bij een regelmatige boeking wordt je automatisch gekoppeld aan een vaste hulp uit Gouda, zodat hij of zij precies weet wat er iedere keer gedaan kan worden. Wil je om wat voor reden dan ook wisselen van hulp? Dat kan gewoon! Maak een nieuw boekingsverzoek aan of schakel de klantenservice in voor het vinden van een nieuwe, passende huishoudelijke hulp uit Gouda. Je kunt ook bij de klantenservice terecht voor andere vragen over bijvoorbeeld Helpling of het boekingsproces. De medewerkers van de klantenservice zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of e-mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp