×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Hulp in de huishouding - gemakkelijk en voordelig via Helpling

Groot aanbod van ervaren schoonmakers in Enschede

Het is zo’n klus die elke week weer moet gebeuren: de schoonmaak van het huis. Je houdt ervan of je haat het. Maar waarom zelf doen als het ook makkelijker kan? Laat de schoonmaak van jouw huis over aan een huishoudelijke hulp. Waar je die vindt? Bij Helpling! Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een ervaren huishoudelijke hulp uit Enschede. Op basis van jouw budget, locatie en wensen vind je binnen een minuut jouw favoriete huishoudelijke hulp uit een groot en gevarieerd aanbod van schoonmakers in Enschede.

De huishoudelijke hulpen uit Enschede die zijn aangemeld bij Helpling hebben op verschillende manieren hun schoonmaakervaring opgedaan. Zo heeft een groot deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt, maar er zijn ook hulpen die ervaring hebben gekregen door het runnen van een huishouden. Dit wordt van te voren goed gecheckt, want het is belangrijk dat er een bedreven en handige huishoudelijke hulp bij jou thuis komt schoonmaken. Een groot deel van de schoonmakers uit Enschede is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit wordt aangegeven op zijn of haar persoonlijke pagina. Hier is ook te zien hoe de schoonmaker beoordeeld is door andere klanten. Op deze manier willen we de kwaliteit van de huishoudelijke hulpen uit Enschede op ons platform hoog houden. De schoonmaakhulpen die zich via Helpling aanbieden, worden op dit moment beoordeeld met een gemiddelde van 4,7 uit 5 sterren.

Wat doet de schoonmaker bij jou thuis?

Jij betaalt dus jij bepaalt. Ieder huis is anders en het is aan jou wat jij belangrijk vindt. Jij bepaalt zelf wat de schoonmaker uit Enschede voor jou kan betekenen, wanneer hij of zij langskomt en of dat voor twee, drie of zelfs vier uur is. Dit kan natuurlijk per keer verschillen. De ene keer moeten de ramen gelapt worden en de andere keer kan de oven wel een grondige poetsbeurt gebruiken. Komt er een keer een klusje bij? Neem contact op met je schoonmaker en geef aan wat jouw wensen zijn. De schoonmaakhulpen uit Enschede zijn erg flexibel en zij vinden het vaak niet erg om een half uurtje langer te blijven of om een extra klusje te doen. Komt de huishoudelijke hulp voor de eerste keer langs? Loop dan even samen het huis door, zodat de huishoudelijke hulp dan weet wat voor jou belangrijk is en waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Het is handig om voor een vaste hulp te kiezen, omdat hij of zij dan precies begrijpt wat voor jou belangrijk is en de volgende afspraken ook zelfstandig te werk kan gaan.

Zoek en boek een hulp uit Enschede

Er is een groot aanbod van ervaren huishoudelijke hulpen uit Enschede te vinden via Helpling dus er zit altijd wel een schoonmaakhulp tussen die bij jou past. Het zoeken én boeken van een huishoudelijke hulp is zo gebeurd. Bekijk en vergelijk de profielen van de beschikbare schoonmakers in Enschede en boek de hulp die het beste aansluit bij jouw wensen en budget.

Binnen een paar stappen heb jij je eerste schoonmaakafspraak geregeld:

  • Check de beschikbaarheid van schoonmakers bij jou in de buurt
  • Vul jouw postcode in en zie welke schoonmaakhulpen uit Enschede beschikbaar zijn
  • Geef jouw gewenste datum en tijdstip op
  • Selecteer op basis van jouw budget, locatie en wensen je favoriete hulp(en)
  • Boek een schoonmaakhulp en betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Na het boeken van de huishoudelijke hulp ontvang je een boekingsbevestiging. Vanaf dat moment kun je de boeking inzien op je persoonlijke pagina en is het mogelijk om contact op te nemen met jouw schoonmaakhulp.

Zijn er nog dingen onduidelijk of wil je nog meer weten? Vraag het de medewerkers van onze klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of via de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp