×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakster gezocht in Eindhoven? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Huishoudelijke hulp Eindhoven: zo geregeld via Helpling

Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om een werkster in Eindhoven in te schakelen. Iedereen heeft daar zo zijn eigen redenen voor. Schoonmaken is voor weinig een klus waar je naar uitkijkt wanneer het eindelijk weekend is of als je ’s avonds thuiskomt. Heb je een drukke baan, een gezin, een vol sociaal leven of een combinatie? Dan heb je waarschijnlijk nog minder zin om te poetsen in je vrije tijd. Maar hoe vind je een huishoudelijke hulp in Eindhoven? De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier is via Helpling. Helpling is een online marktplaats waar je eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Eindhoven, vanaf €14,90/u. Als je wilt heb je elke keer dezelfde schoonmaakhulp, je kunt afspraken zelf eenvoudig beheren en klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaker kun je zien hoe hij of zij beoordeeld is door andere klanten. Daarnaast kun je hier ook zien of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag. Op deze manier willen we de kwaliteit van het platform hoog en transparant houden.

De veiligste en eenvoudigste marktplaats voor schoonmaakhulpen

Ook in Eindhoven is Helpling.nl is dé oplossing voor het vinden van een betrouwbare en ervaren schoonmaakhulp. Een schoonmaakbedrijf in Eindhoven is heel prijzig en niet eenvoudig geregeld, laat staan dat zij flexibel omgaan met jouw wensen. Via het briefje in de supermarkt weet je niet wie je in huis haalt en is het een enorm gedoe agenda’s af te stemmen. Lukt dat wel, dan is er bij ziekte geen vervanging en als je hulp stopt dan begint het hele vermoeiende proces weer opnieuw. Helpling heeft al deze problemen aangepakt. In een paar klikken vind je schoonmaakhulpen bij jou in de buurt. Als je een selectie hebt gemaakt, sturen wij je verzoek naar de hulpen en zodra er een match is ontvang je een bevestiging met de contactgegevens van je hulp in Eindhoven. De betaling verloopt gemakkelijk en veilig online en je betaalt altijd achteraf. Afspraken kun je zelf eenvoudig beheren via de app of de website. Het is geen probleem als je een keer wilt overslaan of een uurtje meer of minder wilt boeken. Je kunt dan inloggen in je persoonlijke account om een afspraak te verzetten of over te slaan. Via deze online pagina kun je ook chatten met je schoonmaker in Eindhoven om al voor de afspraak elkaar te leren kennen en jouw wensen af te stemmen.

De huishoudelijke hulp in Eindhoven die bij jou past

Jouw schoonmaakhulp via Helpling zorgt ervoor dat je heerlijk kunt thuiskomen in een schoon huis, geeft je meer vrije tijd en scheelt je een hoop stress bij de klusjes in huis. Misschien is het wel de oplossing voor eeuwige discussie wie er aan de beurt is om de vloer te dweilen of het gasfornuis schoon te maken. Ook het vuilnis buiten zetten kun je aan je er schoonmaakster overlaten! De gemiddelde beoordeling van een schoonmaakhulp in Eindhoven is 4,7 uit 5 sterren.

Via Helpling heb je automatisch iedere keer dezelfde hulp tenzij je anders aangeeft. Je kunt afspreken dat je schoonmaakhulp elke week bij jou thuis in Eindhoven langskomt. Heb je niet zo’n groot huis of vind je het geen probleem om zelf af en toe wat huishoudelijk werk te doen: vraag dan of je huishoudelijke hulp om de week komt schoonmaken. Heeft de oven of de koelkast een keer een extra grondige beurt nodig dan spreek je dat eenvoudig af met je hulp. Schoonmaakhulpen in Eindhoven geven daarnaast in hun persoonlijke account aan of zij het geen probleem vinden om te helpen met strijken of de ramen lappen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een half uurtje extra boeken, zodat de schoonmaakhulp de berg was kan wegwerken. Helpling vindt het enorm belangrijk dat je een schoonmaakhulp vindt die bij past. Speciale wensen kun je daarom al aangeven bij het maken van je boeking.

Maak een account aan op Helpling.nl en ervaar het gemak van het snel en eenvoudig vinden van de beste huishoudelijke hulp in Eindhoven. Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om jouw vragen over ons platform te beantwoorden.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp