Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Schoonmaakhulp gezocht in Eindhoven? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Huishoudelijke hulp Eindhoven: zo geregeld via Helpling

Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om een werkster in Eindhoven in te schakelen. Iedereen heeft daar zo zijn eigen redenen voor. Schoonmaken is voor weinig een klus waar je naar uitkijkt wanneer het eindelijk weekend is of als je ’s avonds thuiskomt. Heb je een drukke baan, een gezin, een vol sociaal leven of een combinatie? Dan heb je waarschijnlijk nog minder zin om te poetsen in je vrije tijd. Maar hoe vind je een huishoudelijke hulp in Eindhoven? Een gemakkelijke en snelle manier is via Helpling. Helpling is een online marktplaats waar je eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Eindhoven kunt vinden. Als je wilt heb je elke keer dezelfde schoonmaakhulp, je kunt afspraken zelf eenvoudig beheren en klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Op het persoonlijke profiel van de schoonmaker kun je zien hoe hij of zij beoordeeld is door andere klanten. Daarnaast kun je hier ook zien of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag. Op deze manier willen we de kwaliteit van het platform hoog en transparant houden.

Dé online marktplaats voor schoonmaakhulpen

Helpling helpt jou bij het vinden van een goede huishoudelijke hulp in Eindhoven. Via het online platform vind je in een paar klikken schoonmaakhulpen bij jou in de buurt. Vergelijk prijzen en profiel en maak op basis van je wensen en budget een selectie van je favoriete hulpen. Zodra er een match is, ontvang je een bevestiging met de contactgegevens van je hulp in Eindhoven. Afspraken kun je zelf eenvoudig beheren via de app of de website. Het is geen probleem als je een keer wilt overslaan of een uurtje meer of minder wilt boeken. Helpling is helemaal vrijblijvend dus je kunt gewoon afspraken verzetten, wijzigen of annuleren.

Huishoudelijke hulp in Eindhoven die bij je past

Wanneer je een vaste schoonmaakhulp via Helpling boekt, kom jij voortaan wekelijks thuis in een schoon huis. Het geeft je meer vrije tijd en het scheelt je een hoop stress. Misschien is het wel de oplossing voor eeuwige discussie wie er aan de beurt is om de vloer te dweilen of het gasfornuis schoon te maken. Ook het vuilnis buiten zetten kun je aan je huishoudelijke hulp overlaten! Wanneer de hulp voor de eerste keer langskomt, is het verstandig om even te overleggen wat voor jou belangrijk is. Zo weet de huishoudelijke hulp uit Eindhoven precies waar hij of zij mee aan de slag kan.

Schoon en fris dankzij Helpling

Bedenk voor het boeken hoe vaak je hulp in huis kan gebruiken en welke taken je wilt uitbesteden. Heeft de oven of de koelkast een keer een extra grondige beurt nodig dan spreek je dat eenvoudig af met je hulp. Huishoudelijke hulpen in Eindhoven geven daarnaast in hun persoonlijke account aan of zij het geen probleem vinden om te helpen met strijken of de ramen lappen. Zo kun je bijvoorbeeld ook eens een half uurtje extra boeken, zodat de schoonmaakhulp de berg was kan wegwerken. Helpling vindt het enorm belangrijk dat je een schoonmaakhulp vindt die bij past. Speciale wensen kun je daarom al aangeven bij het maken van je boeking.

Maak een account aan op Helpling.nl en ervaar het gemak van het snel en eenvoudig vinden van de beste huishoudelijke hulp in Eindhoven. Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om jouw vragen over ons platform te beantwoorden. Zij zijn te bereiken via de telefoon (085-8888338) of e-mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp