Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Deventer gezocht? Boek online via Helpling

Helpling regelt het huishouden

Wanneer je een drukke dag hebt gehad op je werk of de hele dag met de kinderen in de weer bent geweest, ben je blij dat je 's avonds eindelijk even een momentje voor jezelf hebt. Ook in het weekend wil je gewoon leuke dingen of even lekker uitrusten. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om in je vrije tijd nog taken te moeten doen als stofzuigen, dweilen, wassen en poetsen. Toch is een schoon en fris huis wel belangrijk en daarom biedt Helpling de perfecte oplossing. Op deze online marktplaats bieden huishoudelijke hulpen uit Deventer hun schoonmaakdiensten aan. Via de website of app vind je heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Deventer die de huishoudelijke taken van jou over kan nemen. De hulpen hebben allemaal een eigen profiel met hun prijs, de beoordelingen van andere klanten en een persoonlijk verhaal. Op basis hiervan vindt je eenvoudig een schoonmaakhulp uit Deventer die matcht met jouw wensen.

Ieder huis is verschillend, maar ook ieder huishouden is anders. Iedereen heeft immers andere wensen. Als het gaat om de schoonmaak van je huis, bepaal jij zelf wat voor jou belangrijk is. Ben je tevreden als de reguliere taken worden gedaan, zoals het poetsen van de toilet, badkamer en keuken of wil je ook dat de hulp boodschappen voor je haalt en de was doet. De huishoudelijke hulpen uit Deventer zijn allemaal heel flexibel en draaien nergens hun hand voor om. Stem met jouw hulp af wat hij of zij voor jouw huishouden kan betekenen. Loop bijvoorbeeld tijdens de eerste schoonmaakafspraak samen een rondje door het huis om te laten zien wat voor jou prioriteit heeft. Voor zowel de schoonmaker als voor het huishouden is het het makkelijkste om voor een vaste hulp uit Deventer te kiezen. Op deze manier weet de huishoudelijke hulp precies wat er bij jou in huis moet gebeuren en wat jouw wensen zijn. Heb je een keer een speciale klus? Overleg met je schoonmaker of hij of zij iets langer kan blijven of iets extra’s voor je kan doen. In je account kun je afspraken eenvoudig aanpassen, of deze nou langer of korter wordt.

Online marktplaats voor huishoudelijke hulp

Dankzij Helpling is de schoonmaak van je huis zo geregeld. Vul je postcode in en zie welke hulpen er in Deventer beschikbaar zijn. Geef je wensen op en vind de ideale hulp uit jouw buurt. Met een beetje geluk kan jouw schoonmaker dezelfde week nog beginnen en ben jij voortaan niet meer je kostbare vrije uurtjes kwijt aan het huishouden.

  • Vul je postcode in
  • Kies een datum, tijdstip en duur van de schoonmaak
  • Bekijk welke schoonmakers er matchen met jouw wensen en budget
  • Selecteer je favoriete hulp(en) uit Deventer en stuur je boekingsverzoek
  • Betaal veilig online nadat de hulp is langsgeweest

Flexibel en vrijblijvend

Bij een wekelijkse of tweewekelijkse boeking wordt je automatisch gekoppeld aan een vaste huishoudelijke hulp uit Deventer die iedere keer op hetzelfde moment langskomt. Dit werkt voor beide partijen het fijnste, omdat je weet wat je aan elkaar hebt. Veel huishoudens kiezen er dan ook voor om de huissleutel na een tijdje te geven, zodat de hulp altijd aan de slag kan. Wil je gewoon af en toe hulp in huis? Dan kun je ook voor een eenmalige boeking kiezen. Helpling is flexibel en vrijblijvend dus je kunt te alle tijde afspraken toevoegen, wijzigen of annuleren. Dit kun je doen via jouw persoonlijke account, maar onze klantenservice kan je hier ook bij helpen. Tevens kun je daar terecht voor andere vragen over bijvoorbeeld de schoonmakers uit Deventer of over het boekingsproces. De medewerkers van de klantenservice zijn staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar via de telefoon 085-8888338 of mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp