×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw ervaren Haagse hulp, gemakkelijk en voordelig

Huishoudelijke hulp Den Haag: Helpling regelt het!

Het schoonhouden van je huis is vaak een tijdrovend en vervelend karwei. Je hebt een druk leven waarin werk, studie of het gezinsleven veel aandacht vragen. Wanneer er dan ook nog aan het einde van een intensieve dag moet stofzuigen, dweilen en ramen lappen, de was gedaan moet worden en andere huishoudelijke taken op je wachten, kan het je soms teveel worden. In dat geval biedt een goede schoonmaakservice uitkomst. Helpling heeft hier de perfecte oplossing voor! Via deze online marktplaats vind je heel eenvoudig een ervaren en flexibele schoonmaker uit Den Haag. Op basis van je locatie, budget en wensen kun je iemand kiezen uit een groot aanbod van schoonmaaksters in Den Haag. Op het persoonlijke profiel van de hulp is te zien hoe hij of zij beoordeeld is door andere klanten en kun je checken of de schoonmaakhulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Particuliere hulpen via Helpling

Helpling is een online platform dat passende huishoudelijke hulpen in Den Haag de gelegenheid biedt om via de website in contact te komen met huishoudens die op zoek zijn naar een goede schoonmaakhulp. Wij zijn geen schoonmaakbedrijf, maar een digitale marktplaats waarop vraag en aanbod samenkomen. De huishoudelijke hulp uit Den Haag die je via Helpling vindt, werkt via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Deze regeling houdt in dat particulieren huishoudelijke taken mogen uitvoeren voor een andere particulier, zonder dat zij zich hoeven te registreren bij de Kamer van Koophandel. De huishoudelijke hulpen zijn dus geen ZZP’er en jij hoeft geen ingewikkelde contracten af te sluiten. Je maakt zorgeloos gebruik van een schoonmaakster in Den Haag; voor een vast uurtarief.

Een goede en betaalbare schoonmaakster gezocht in Den Haag?

Via de website of de app van Helpling, heb je snel een goede en betaalbare schoonmaakster gevonden in Den Haag. Je bepaalt zelf wat je betaalt afhankelijk van de schoonmakers die je selecteert, de gemiddelde prijs voor een eenmalige schoonmaak is €19,90 voor een regelmatige schoonmaak €14,90. Op je persoonlijke account kun je jouw afspraken inzien, eventueel wijzigen en betalingen structureren.

Helpling: dé online marktplaats voor het boeken van ervaren hulp in Den Haag

Maak een account aan op Helpling.nl en ervaar het gemak van het snel en eenvoudig vinden van de beste huishoudelijke hulp in Den Haag. Je regelt het in slechts een paar stappen:

 • Vul je postcode in
 • Geef de gewenste datum, tijd en frequentie van de schoonmaak op
 • Bekijk de beschikbare hulpen uit Den Haag
 • Selecteer de hulpen die matchen met jouw budget, locatie en wensen
 • Boek jouw favoriete schoonmaakhulp
 • Betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Kom je ergens niet uit? Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om jouw vragen over ons platform te beantwoorden. Neem telefonisch contact op via 085-8888338 of stuur een e-mail naar [email protected]

In deze wijken kun je een schoonmaker in Den Haag boeken

 • Den Haag Centrum
 • Scheveningen
 • Haagse Hout
 • Leidschenveen
 • Laak
 • Escamp
 • Segbroek
 • Loosduinen

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp