×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Jouw ervaren Haagse hulp, gemakkelijk en voordelig

Huishoudelijke hulp Den Haag: zo geregeld via Helpling

Het schoonhouden van je huis is vaak een tijdrovend en vervelend karwei. Je hebt een druk leven waarin werk, studie of het gezinsleven veel aandacht vragen. Wanneer er dan ook nog aan het einde van een intensieve dag moet stofzuigen, dweilen en ramen lappen, de was gedaan moet worden en andere huishoudelijke taken op je wachten, kan het je soms teveel worden. In dat geval biedt een goede schoonmaakservice uitkomst. Helpling heeft hier de perfecte oplossing voor! Via deze online marktplaats vind je heel eenvoudig een ervaren en flexibele schoonmaker uit Den Haag. Op basis van je locatie, budget en wensen kun je iemand kiezen uit een groot aanbod van schoonmaaksters in Den Haag. Op het persoonlijke profiel van de hulp is te zien hoe hij of zij beoordeeld is door andere klanten en kun je checken of de schoonmaakhulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat Helpling voor jou bekent bij het vinden van een schoonmaakster in Den Haag

Helpling is een online platform dat passende huishoudelijke hulpen in Den Haag de gelegenheid biedt om via de website in contact te komen met huishoudens die op zoek zijn naar een goede schoonmaakhulp. Wij zijn geen schoonmaakbedrijf, maar een digitale marktplaats waarop vraag en aanbod samenkomen. De huishoudelijke hulp uit Den Haag die je via Helpling vindt, werkt via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Deze regeling houdt in dat particulieren huishoudelijke taken mogen uitvoeren voor een andere particulier, zonder dat zij zich hoeven te registreren bij de Kamer van Koophandel. De huishoudelijke hulpen zijn dus geen ZZP’er en jij hoeft geen ingewikkelde contracten af te sluiten. Je maakt zorgeloos gebruik van een schoonmaakster in Den Haag; voor een vast uurtarief.

Huishoudelijke hulp in den Haag regel je zo!

Een goede en betaalbare schoonmaakster gezocht in Den Haag?

Via de website of de app van Helpling, heb je snel een goede en betaalbare schoonmaakster gevonden in Den Haag. Je zal zien dat je snel een match hebt met een betrouwbare, efficiënte en gescreende hulp in Den haag die flexibel inzetbaar is. Je kunt bij Helpling eenvoudig je eigen account aanmaken, je afspraken beheren en betalingen structureren. Je kunt eenmalig van de diensten van een schoonmaakster in Den Haag gebruik maken of afspraken voor een regelmatige schoonmaak maken. Je bepaalt zelf wat je betaalt afhankelijk van de schoonmakers die je selecteert, de gemiddelde prijs voor een incidentele schoonmaak is €19,90 voor een regelmatige schoonmaak €14,90.

Helpling: dé online marktplaats voor het boeken van ervaren hulp in Den Haag

Zoek jij een huishoudelijke hulp in Den Haag? Heb je er genoeg van om zelf met bijvoorbeeld briefjes in de supermarkt te zoeken naar een schoonmaakster in Den Haag? Helpling biedt je de best mogelijke schoonmaakservice en flexibiliteit. De gescreende schoonmakers op ons platform zijn allemaal getest op schoonmaakkennis, integriteit en de bereidheid om flexibel te werken. Pas als Helpling denkt dat een schoonmaakster in Den Haag jou optimaal van dienst kan zijn, wordt er aan deze hulp toegang tot het platform verleent. Je kunt er dus op vertrouwen dat de hulp in de huishouding die je via Helpling vindt, rekening houdt met jouw wensen en beschikbaarheid.

Maak vandaag nog een account aan op Helpling.nl en ervaar het gemak van het snel en eenvoudig vinden van de beste huishoudelijke hulp in Den Haag. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar om jouw vragen over ons platform te beantwoorden.

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

In deze wijken kun je een schoonmaker in Den Haag boeken

  • Den Haag Centrum
  • Scheveningen
  • Haagse Hout
  • Leidschenveen
  • Laak
  • Escamp
  • Segbroek
  • Loosduinen

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp