Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Vind een huishoudelijke hulp in Den Haag die bij je past!

Huishoudelijke hulp in Den Haag is zo geregeld

Het schoonhouden van je huis is vaak een tijdrovend en vervelend karwei. Je hebt een druk leven waarin werk, studie of het gezinsleven veel aandacht vragen. Wanneer er dan ook nog aan het einde van een intensieve dag moet stofzuigen, dweilen en ramen lappen, de was gedaan moet worden en andere huishoudelijke taken op je wachten, kan het je soms teveel worden. Huishoudelijke hulp kan uitkomst bieden. Maar waar vind je nou een goede hulp? Via Helpling vind je heel eenvoudig een ervaren en flexibele huishoudelijke hulp uit Den Haag. Vele huishoudelijke hulpen uit Den Haag bieden hun schoonmaakdiensten aan via deze website.

Profielen en prijzen vergelijken

Helpling is een online platform waar je een huishoudelijke hulp kan boeken. Simpel gezegd: een soort prikbord waar vraag en aanbod samenkomen. Op basis van je locatie, budget en wensen kun je op zoek naar een hulp uit Den Haag. Bekijk en vergelijk profielen en kies de hulp die het best bij jou en jouw huishouden past. Op het persoonlijke profiel van de hulp is te zien hoe hij of zij beoordeeld is door andere klanten en kun je checken of de schoonmaakhulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zo houden we de kwaliteit op het platform hoog en transparant.

Wanneer jouw hulp voor de eerste keer bij je langskomt, is het verstandig om thuis te zijn. Zo kun je kennis maken en even een rondje door het huis te lopen om te laten zien waar de schoonmaakbenodigdheden staan. Ook kun je de hulp vertellen wat voor jou prioriteit heeft, iedereen vind namelijk weer iets anders belangrijk. Welke taken laat jij over aan de huishoudelijke hulp uit Den Haag? Afstoffen, dweilen, strijken, oven schoonmaken, boodschappen doen: het kan allemaal. Overleg het met jouw hulp!

Vaste huishoudelijke hulp

Op basis van je agenda, wensen en budget selecteer je de hulp die het beste bij jou en je huis past. Als je voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking kiest, komt elke keer dezelfde huishoudelijke hulp uit Den Haag bij je langs. Dat is wel zo fijn, want dan weet hij of zij precies wat voor jou belangrijk in huis is. Met een herhaalboeking ben je altijd verzekerd van een schoon en fris huis en houd jij zelf tijd over voor andere, leukere dingen. Een eenmalige boeking kan ook, als je zelf een keer te druk bent of Helpling een keer wilt uitproberen bijvoorbeeld.

Boek je huishoudelijke hulp in den Haag online

Maak een account aan op Helpling.nl en ervaar hoe snel en eenvoudig je een huishoudelijke hulp in Den Haag kunt vinden. Je regelt het in slechts een paar stappen:

 • Vul je postcode in om de beschikbare hulpen te zien
 • Geef de gewenste datum, tijd en frequentie van de schoonmaak op
 • Selecteer de hulpen die matchen met jouw budget, locatie en wensen
 • Boek jouw favoriete huishoudelijke hulp
 • Betaal veilig online, na afloop van de schoonmaak

Alle afspraken en facturen zijn terug te vinden in je persoonlijke account. Je kunt altijd boekingen toevoegen, wijzigen of annuleren. Helpling is vrijblijvend en dus altijd opzegbaar. Ben je bijvoorbeeld niet tevreden met je hulp? Wisselen kan altijd. De collega's van onze klantenservice helpen je graag bij het zoeken naar een passende hulp uit Den Haag. Zij staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem telefonisch contact op via 085-8888338 of stuur een e-mail naar [email protected]

In deze wijken kun je huishoudelijke hulp in Den Haag boeken

 • Den Haag Centrum
 • Scheveningen
 • Haagse Hout
 • Leidschenveen
 • Laak
 • Escamp
 • Segbroek
 • Loosduinen

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu je huishoudelijke hulp