Huishoudelijke hulp in
Den Haag gezocht?

Vind eenvoudige een ervaren hulp online en boek direct vanaf €13,90 p. uur.

Flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid

Eenvoudig en overzichtelijk online afspraken boeken en beheren

Gescreende & ervaren huishoudelijke hulp in Den Haag

Geen contante betalingen - Betaal veilig online

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

De ideale huishoudelijke hulp in Den Haag

Ben je op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Den Haag maar kun je deze binnen je directe omgeving niet vinden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Op ons platform vind je eenvoudig een ervaren en betrouwbare lokale huishoudelijke hulp in Den Haag. Er zijn namelijk veel zelfstandige hulpen in Den Haag bij ons aangemeld die graag schoonmaakwerk bij je thuis verrichten.

Wij verbinden je alleen aan de meest passende huishoudelijke hulp in Den Haag. Iedere huishoudhulp in Den Haag hebben wij uitvoerig voor je gescreend en getest op vakkennis. De samenwerking met je huishoudelijke hulp is flexibel. Jij geeft aan wanneer en waarvoor je een hulp nodig acht. Vanuit je account beheer je alles eenvoudig en overzichtelijk online van nieuwe afspraken tot betalingen. Het is mogelijk om eenmalig of een regelmatige schoonmaak af te spreken. Het tarief voor een eenmalige schoonmaak is €14,90 per uur en bij een reguliere boeking is dit slechts €13,90.

 • Flexibel boeken waar en wanneer het jou uitkomst.
 • Ervaren huishoudelijke hulp uit Den Haag.
 • Gemakkelijk online afspraken inplannen en beheren.
 • Veilig online betalen via bijv. iDeal of PayPal.

Boek ervaren schoonmaakhulp in Den Haag

Wat doet de huishoudelijke hulp via Helpling?

Wie via het platform van Helpling boekt, kiest altijd voor een ervaren hulp in het huishouden. Degene die graag weer blinkende en streeploze ramen wil, mag zijn of haar trekker en spons neerleggen. Ook de duster mag terug in de kast, je lokale hulp pakt al het stof in je huis aan. Welk schoonmaak klusje jouw huishoudelijke hulp in Den Haag ook moet doen, jij bepaalt!

Een aantal gebruikelijke schoonmaakdiensten:

 • Stofzuigen en dweilen
 • Afstoffen en doorluchten
 • Schoonmaken van badkamer en sanitair
 • Poetsen van keuken
 • Vouwen van wasgoed en kleren
 • Heb je nog meer schoonmaaknood? Geen probleem, bespreek simpelweg met je huishoudelijke hulp wat de aandachtspunten zijn en hoe de tijd besteed dient te worden. Nog even en jij hebt het schoonste huis in Den Haag!

  Lees meer over de schoonmaakdiensten van je Haagse huishoudhulp.

  Vind je persoonlijke hulp in slechts 60 seconden!

  Gescreende huishoudelijke hulp via Helpling

  Heb je het gehad met wisselende hulp in de huishouding? De huishoudelijke hulp in Den Haag die je via Helpling boekt is gegarandeerd flexibel, betrouwbaar en ervaren. Een schoonmaak dienst die je nog nooit eerder zag!

  Niet iedere hulp in de huishouding mag zomaar deelnemen aan ons platform. Jouw hulp is nauwkeurig door Helpling geselecteerd. Hoe we dat doen? Voordat er toegang wordt verleend tot het online platform hebben alle potentiele partners een persoonlijk intakegesprek. Vervolgens wordt er een specifieke schoonmaaktest uitgevoerd om ervaring en bekwaamheid te testen. Het selecteren van de verschillende schoonmaak hulpen nemen we uiterst serieus.

  De hulp die bij jou over de vloer komt heeft een schoonmaak CV waar je ‘u’ tegen zegt en beheerst de Nederlandse of Engelse taal. Bovendien is jouw huishoudelijke hulp tot op zekere hoogte verzekerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

  Huishoudelijke hulp door heel Den Haag

  Huishoudelijke hulp 2.0 - zo geregeld!

  Een persoonlijke huishoudhulp is zo eenvoudig online geregeld. Controleer je postcode en geef de gewenste datum samen met het tijdstip door. We controleren welke hulpen er beschikbaar zijn en versturen je aanvraag naar de hulpen met de beste beoordeling uit de regio. Vul bij het maken van een boeking de volgende gegevens in:

  • Adres en persoonsgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Eventuele bijzonderheden
  • Betaal veilig en snel online

  Voor verdere vragen bekijk onze hulpdesk of bel even met onze vriendelijke klantenservice. Het telefoonteam zit 7 dagen per week voor je klaar en is bereikbaar via het nummer 085-8888338. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar [email protected]