×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudhulp gezocht in Delft? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Huishoudelijke hulp aangeboden in Delft

Een schoon en fris huis, dat willen we allemaal heel graag. Waar we iets minder zin in hebben (of de tijd niet voor hebben) is het vervelende werk dat we daarvoor moeten verrichten. Heb jij ook zo de pest in poetsen of ben je niet dol op dweilen? Laat de schoonmaak van je huis voortaan lekker aan iemand anders over. Via Helpling boek je eenvoudig en snel een ervaren huishoudelijke hulp uit Delft. Uit een ruim aanbod van huishoudelijke hulpen vind je iemand bij jou uit de buurt die past bij jouw budget, locatie en wensen.

De schoonmaakhulpen uit Delft die via Helpling schoonmaken, werken particulier voor huishoudens. Wanneer zij zich op het platform aanmelden, checken wij hun kennis en ervaring op het gebied van schoonmaken. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen heeft eerder in de (thuis)zorg of schoonmaaksector gewerkt en een aantal van hen heeft simpelweg ervaring opgedaan door het runnen van een eigen huishouden. Om kwaliteit van de schoonmakers op het platform hoog en transparant te houden, maken we gebruik van een beoordelingssysteem. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen klanten hun schoonmaakhulp en zijn of haar prestaties beoordelen. Dit kun je terugvinden op de persoonlijke pagina van de huishoudelijke hulp uit Delft. Hier is ook te zien of hij of zij in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Schoonmaak op maat

Hulp in de huishouding is dankzij Helpling zo geregeld. Hoe die hulp er precies uitziet? Dat is helemaal aan jou. Jij bepaalt zelf welke taken je aan de schoonmaakster uit Delft geeft. Dit kan variëren van basistaken als stofzuigen en afstoffen tot grondige poetsbeurten van bijvoorbeeld de oven of de ramen. Daarnaast kies je ook zelf hoe lang de huishoudelijke hulp bij jou in uit Delft komt schoonmaken. Zo kun je iemand boeken voor een korte schoonmaak van twee uurtjes, maar als je veel klusjes te doen hebt, kun je ook een hulp voor vier uur boeken. Heb je er al over nagedacht hoe vaak de schoonmaakster moet langskomen? Je kunt kiezen voor een vaste hulp die wekelijks of tweewekelijks komt schoonmaken, maar een eenmalige boeking is ook mogelijk. Als de huishoudelijke hulp uit Delft voor de eerste keer bij je thuis komt, is het slim om samen even een rondje door het huis te lopen. Op die manier kun je goed aangeven wat voor jou belangrijk is en kun je de hulp laten zien waar de schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Zo weet de schoonmaker uit Delft precies wat hij of zij kan doen tijdens de volgende schoonmaakafspraken.

Ervaren en flexibele hulpen uit Delft

De schoonmaakhulpen die werken via Helpling wirden gemiddeld beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren. Door het online beoordelingssysteem heb je inzicht in de kwaliteit en prestaties van de schoonmakers die via Helpling werken. Dit is handige informatie wanneer je op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare en flexibele huishoudelijke hulp uit Delft. Daarnaast kun je ook op basis van je budget en wensen kijken welke schoonmaker het beste bij jou past. Wist je dat je binnen een minuut een schoonmaakster uit Delft weet te vinden en ook direct kunt boeken?

In slechts een paar stappen boek je de eerste schoonmaakafspraak met een huishoudelijke hulp uit Delft:

  • Check door middel van je postcode wie er bij jou in de buurt beschikbaar zijn
  • Vul een datum en tijdstip in
  • Bekijk de profielen van de beschikbare hulpen uit de buurt
  • Boek de schoonmaakhulp uit Delft die het beste bij jou past
  • Betaal veilig online nadat de hulp is langsgeweest

Op je persoonlijke account kun je jouw schoonmaakafspraken bekijken en eventueel wijzigen of annuleren. Het is ook mogelijk om hier je betalingen in te zien.

Zijn er nog dingen onduidelijk? Of heb je vragen over Helpling? Laat het ons weten! De medewerkers van de klantenservice zijn staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Je kunt contact opnemen via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp