Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Bloemendaal gezocht? Boek online via Helpling

Huishoudelijke hulp nodig in Bloemendaal?

Kinderen naar school brengen, werken, boodschappen doen, koken, kinderen naar sport brengen, zelf sporten en slapen. Voor veel mensen ziet een doordeweekse dag er zo uit. Weinig tijd voor wat ontspanning, laat staan dat je tijd (en zin) overhoudt voor het schoonmaken van het huis. Helpling biedt hier een oplossing voor! Via deze online marktplaats boek je eenvoudig een huishoudelijke hulpuit Bloemendaal die jouw huishoudelijke klusjes kan overnemen. Op deze manier kun jij je beperkte vrije uurtjes leuker en beter besteden. De hulpen die hun schoonmaakdiensten aanbieden op het platform werken via de Regeling Dienstverlening aan Huis. Zij hebben allemaal een eigen profiel met hun uurtarief, beoordelingen van andere klanten en persoonlijke informatie. Bekijk en vergelijk de profielen van huishoudelijke hulpen uit Bloemendaal en kies de hulp die het beste aansluit bij jouw huishouden en wensen.

Schoonmaken naar jouw wens

Al hebben de meeste huishoudelijke hulpen uit Bloemendaal al de nodige ervaring, het verschilt altijd weer per huis hoe en wat er schoongemaakt moet worden. Het is aan jou wat jij belangrijk vindt bij de schoonmaak van je huis. Stem dit af met je huishoudelijke hulp tijdens de eerste schoonmaakafspraak en loop even samen het huis door, zodat de schoonmaker weet wat de aandachtspunten zijn. Het is aan jou welke klusjes je aan de huishoudelijke hulp uit Bloemendaal overlaat en wanneer hij of zij bij jou langskomt. Van het lappen van de ramen en het poetsen van de oven tot aan het reinigen van de badkamer en het dweilen van de vloer... je kunt een schoonmaakster boeken voor alles wat je maar kan bedenken. De schoonmakers uit Bloemendaal zijn erg flexibel en in overleg is er heel veel mogelijk Ook als je een keer een extra klusje hebt, buiten de gewone schoonmaakroutine om, kun je dit bespreken met je huishoudelijke hulp. Via je online account kun je eenvoudig afspraken verlengen of toevoegen, mocht het nodig zijn.

Regel alles online

Je hoeft niet langer jouw vrije uurtjes te besteden aan het schoonmaken van je huis. Helpling is dé marktplaats voor het vinden van een ervaren schoonmaker uit Bloemendaal die met alle liefde jou de klusjes uit handen neemt. Waarom zou je je kostbare vrije tijd nog langer aan schoonmaken besteden als je het ook aan iemand anders kan overlaten? Zie direct welke schoonmakers er in Bloemendaal beschikbaar zijn en boek jouw favoriete hulp.

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er beschikbaar zijn
  • Kies de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak
  • Bekijk de profielen van de huishoudelijke hulpen in Bloemendaal
  • Selecteer jouw favoriete schoonmaakhulp(en) en rond je boeking af
  • Betaal na afloop van de schoonmaak eenvoudig en veilig online

Alles geregeld online

Op je persoonlijke account kun je alle toekomstige en voltooide boekingen bekijken en kun je hiervan ook de facturen inzien. Helpling is helemaal vrijblijvend dus het wijzigen, verzetten of annuleren van boekingen is altijd mogelijk. Bij een (twee)wekelijkse boeking wordt je gekoppeld aan een vaste schoonmaakhulp uit Bloemendaal, zodat hij of zij precies weet wat jij belangrijk vindt. Mocht je om wat voor reden dan ook willen wisselen, dan helpen we je graag bij het zoeken van een nieuwe, passende hulp. Eenmalig gebruikmaken van Helpling is ook mogelijk! Heb je nog vragen over ons platform, het boekingsproces of de hulpen die via Helpling werken? De klantenservice staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar via de telefoon 085-8888338 of e-mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp