×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Schoonmaakster gezocht in Arnhem? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Op zoek naar een schoonmaakster in Arnhem?

Kinderen naar school brengen, werken, boodschappen doen, koken, kinderen naar sport brengen, zelf sporten en slapen. Voor veel mensen ziet een doordeweekse dag er zo uit. Weinig tijd voor wat ontspanning, laat staan dat je tijd (en zin) overhoudt voor het schoonmaken van het huis. Helpling biedt hier een oplossing voor! Via deze online marktplaats boek je eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Arnhem die jouw huishoudelijke klusjes kan overnemen. Op deze manier kun jij je beperkte vrije uurtjes leuker en beter besteden.

Via het platform van Helpling bieden particuliere schoonmaaksters uit Arnhem hun schoonmaakdiensten aan. Zij werken zelfstandig, maar wij hebben wel hun schoonmaakervaring van te voren gecheckt. De huishoudelijke hulpen uit Arnhem zijn van vele markten thuis en hebben uiteenlopende achtergronden. Zo hebben ze ervaring opgedaan door werk in de thuiszorg en schoonmaaksector, maar bijvoorbeeld ook door het runnen van een huishouden. Op de persoonlijke pagina van de schoonmaakhulp kun je zien of hij of zij over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) beschikt en hoe de schoonmaakkunsten door eerdere klanten beoordeeld zijn. Zo worden de schoonmakers op het platform gemiddeld beoordeeld met 4,7 uit 5 sterren.

Schoonmaken naar jouw wens

De huishoudelijke hulpen uit Arnhem die via Helpling werken, hebben al de nodige ervaring, maar het verschilt altijd weer per huis wat en hoe er schoongemaakt moet worden. Loop tijdens de eerste schoonmaakafspraak even samen het huis door, zodat de schoonmaker weet wat de aandachtspunten zijn. Het is aan jou welke klusjes je aan de huishoudelijke hulp uit Arnhem overlaat en wanneer hij of zij bij jou langskomt. Van het lappen van de ramen en het poetsen van de oven tot aan het reinigen van de badkamer en het dweilen van de vloer... je kunt een schoonmaakster boeken voor alles wat je maar kan bedenken. De schoonmakers uit Arnhem zijn erg flexibel en in overleg is, op het gebied van schoonmaken, (bijna) alles mogelijk. Ook als je een keer een extra klusje hebt, buiten de gewone schoonmaakroutine om, kun je dit bespreken met je huishoudelijke hulp. Nadat de boeking is gelukt, is het mogelijk om heel eenvoudig contact op te nemen met je schoonmaakhulp en dingen af te stemmen.

Vind je favoriete schoonmaker uit Arnhem via Helpling

Je hoeft niet langer jouw vrije uurtjes te besteden aan het schoonmaken van je huis. Helpling is dé marktplaats voor het vinden van een ervaren schoonmaker uit Arnhem die met alle liefde jou de klusjes uit handen neemt. Waarom zou je je kostbare vrije tijd nog langer aan schoonmaken besteden als je het ook aan iemand anders kan overlaten? Je kunt direct online boeken!

Zoek en boek in 5 stappen een schoonmaakhulp uit Arnhem:

  • Bekijk met behulp van je postcode welke schoonmakers beschikbaar zijn
  • Vul de gewenste frequentie, tijd en datum van de schoonmaak in
  • Check welke hulpen er met jou matchen op basis van je budget en wensen
  • Selecteer een of meerdere schoonmakers uit Arnhem
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

En de laatste stap: genieten van een schoon huis!

Heb je nog vragen of kom je ergens niet uit? Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag te bereiken via de telefoon 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp