Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Apeldoorn gezocht? Boek online via Helpling

Genieten van een schoon huis dankzij Helpling

Het huis schoonmaken is voor de meeste mensen niet hun favoriete hobby. Helaas moet het af en toe echt even gebeuren en kunnen we er niet omheen. Of toch wel? Je zou de huishoudelijke klusjes natuurlijk ook aan iemand anders kunnen overlaten! Helpling kan jou helpen bij het vinden van een ervaren huishoudelijke hulp in Apeldoorn. Dit is een online platform waarop schoonmaakhulpen en huishoudens met elkaar gematcht kunnen worden. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, want je vindt via deze marktplaats voor schoonmaakhulpen heel eenvoudig en snel een schoonmaakster bij jou uit de buurt. Iedereen op het platform heeft een eigen profiel met informatie over de hulp en beoordelingen van andere klanten. Op deze manier willen we de kwaliteit van de schoonmakers op ons platform hoog houden. Bekijk en vergelijk de profielen van huishoudelijke hulpen uit Apeldoorn en kies de schoonmaker die het beste matcht met jouw huishouden, agenda en budget.

Schoonmaken naar jouw wens

Je bepaalt zelf hoeveel uur je de hulp uit Apeldoorn boekt en welke huishoudelijke klusjes je geeft. Je kunt bijvoorbeeld een vast schoonmaakplan opstellen en dit af te stemmen met de hulp wanneer hij of zij voor de eerste keer langskomt. Denk hierbij aan het schoonmaken van de keuken, wc en badkamer, maar ook dingen als wassen, strijken en boodschappen doen, kunnen in het takenpakket van jouw schoonmaker zitten. Loop samen het huis door om te laten zien wat aandachtspunten zijn. Wil je een keer een afspraak wijzigen of heb je een extra klusje? Dit kun je allemaal eenvoudig regelen in je online account. Kunnen bijvoorbeeld de koelkast en oven wel een grondige poetsbeurt gebruiken? Boek jouw huishoudelijke hulp uit Apeldoorn dan eens een half uurtje langer.

Match met een schoonmaakhulp uit Apeldoorn

Het boeken van een huishoudelijke hulp via Helpling heeft veel voordelen. Je hebt keuze uit een groot aantal schoonmaakhulpen uit Apeldoorn. Ze zijn veelzijdig en erg flexibel dus je vindt altijd wel iemand die bij jouw huis en je wensen past. Het is heel eenvoudig om een schoonmaakster te boeken via ons platform en de betaling hiervan verloopt vervolgens ook veilig online.

  • Check aan de hand van je postcode welke schoonmakers uit Apeldoorn beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Vergelijk de verschillende schoonmakers bij jou uit de buurt
  • Selecteer jouw favoriete hulp(en) uit Apeldoorn en stuur een boekingsverzoek
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Schoon en fris huis

Wanneer je voor een wekelijkse of tweewekelijkse boeking gaat, komt iedere keer op hetzelfde moment de vaste hulp uit Apeldoorn langs. Dit is wel zo fijn, want zo weet de hulp precies wat jouw wensen zijn. Wanneer je de schoonmaker wat beter kent, kun je er dan ook voor kiezen om hem of haar een sleutel van je huis te geven. Bij een vaste schoonmaker ben je altijd verzekerd van een schoon huis én meer vrije tijd. Een eenmalige schoonmaak kan ook als je een specifiek moment huishoudelijke hulp nodig hebt. Helpling is altijd opzegbaar dus een afspraak wijzigen, verzetten of annuleren is altijd mogelijk. Wil je nog meer weten of zijn er dingen niet helemaal duidelijk? Bekijk de FAQ’s op onze website of neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp