×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp voordelig en eenvoudig geregeld via Helpling

Genieten van een schoon huis dankzij Helpling

Het huis schoonmaken is voor de meeste mensen niet hun favoriete hobby. Helaas moet het af en toe echt even gebeuren en kunnen we er niet omheen. Of toch wel? Je zou de huishoudelijke klusjes natuurlijk ook aan iemand anders kunnen overlaten! Helpling kan jou helpen bij het vinden van een ervaren huishoudelijke hulp in Apeldoorn. Dit is een online platform waarop schoonmaakhulpen en huishoudens met elkaar gematcht kunnen worden. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, want je vindt via deze marktplaats voor schoonmaakhulpen heel eenvoudig en snel een schoonmaakster bij jou uit de buurt.

Het is erg belangrijk dat je een ervaren en gemotiveerde schoonmaakhulp in huis haalt. De schoonmakers uit Apeldoorn die werken via het platform hebben uiteenlopende achtergronden. Veel van hen hebben gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector en anderen hebben ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Daarnaast is een groot deel van de huishoudelijke hulpen in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Op de persoonlijke pagina van de schoonmaker zie je of hij of zij daarover beschikt en je kunt er ook de beoordelingen van andere klanten lezen. Op deze manier willen we de kwaliteit van de schoonmakers op ons platform hoog houden.

Flexibele en ervaren hulpen in Apeldoorn

Alle schoonmakers uit Apeldoorn hebben de nodige ervaring, maar het is handig om tijdens de eerste schoonmaakafspraak het een en ander met elkaar af te stemmen. Zo kun je aangeven wat voor jou de belangrijke aandachtspunten in huis zijn en is het ook slim om de huishoudelijke hulp te laten zien waar alle schoonmaakbenodigdheden te vinden zijn. Nadat je een schoonmaakster uit Apeldoorn hebt gevonden en geboekt, ontvang je een boekingsbevestiging. Hierna is het mogelijk om contact op te nemen via een chatfunctie of de telefoon. Dat is erg handig als je een keer speciale schoonmaakwensen hebt of de afspraak wilt veranderen. De schoonmakers in Apeldoorn zijn erg flexibel en het is meestal geen probleem als hij of zij bijvoorbeeld een half uurtje langer moet blijven om de oven eens grondig onder handen te nemen. Wil je iedere week verzekerd zijn van een schoon en fris huis? Ga dan voor een vaste huishoudelijke hulp die wekelijks langskomt. Je kunt ook kiezen voor een tweewekelijkse of eenmalige afspraak met een schoonmaakhulp uit Apeldoorn.

Match met een schoonmaakhulp uit Apeldoorn

Het boeken van een huishoudelijke hulp via Helpling kent veel voordelen. Je hebt keuze uit een groot aantal ervaren schoonmaakhulpen uit Apeldoorn. Ze zijn veelzijdig en erg flexibel dus je vindt altijd wel iemand die bij jou en jouw wensen past. Het is heel eenvoudig om een schoonmaakster te boeken via ons platform en de betaling hiervan verloopt vervolgens ook veilig online.

Een schoonmaakafspraak is via Helpling in een paar klikken geregeld:

  • Check aan de hand van je postcode welke schoonmakers uit Apeldoorn beschikbaar zijn
  • Vul je gewenste datum en tijdstip in
  • Vergelijk de verschillende schoonmakers bij jou uit de buurt
  • Selecteer jouw favoriete hulp(en) uit Apeldoorn
  • Betaal na afloop van de schoonmaak gemakkelijk en veilig online

Wil je nog meer weten of zijn er dingen niet helemaal duidelijk? Bekijk de FAQ’s op onze website of neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice. Zij zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken via het nummer 085-8888338 of de mail [email protected]

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp