Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Huishoudelijke hulp in Amsterdam, zo gevonden!

Hulp in de huishouding via Helpling

Weinig mensen vinden het leuk: de schoonmaak van het huis. Een huishoudelijke hulp inhuren klinkt misschien als iets voor luie mensen, maar je kun je tijd toch wel beter besteden dan aan poetsen? Zeker als je een drukke baan hebt of wanneer je de handen vol hebt aan een gezin. Helpling helpt jou aan een ervaren huishoudelijke hulp uit de buurt. Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Amsterdam. In Noord, Centrum, Oost, Zuidoost, Zuid en West.

Iedere huishoudelijke hulp uit Amsterdam heeft een eigen profiel. Je vindt hier de ratings en beoordelingen van andere klanten, je kunt zien of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en of hij of zij speciale klusjes wilt doen, zoals ramen lappen en strijken. Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een huishoudelijke hulp? Bekijk de profielen van de beschikbare hulpen, lees beoordelingen en selecteer jouw favoriete huishoudelijke hulpen uit Amsterdam.

Schoonmaak naar jouw wens

De hulpen die jij hebt geselecteerd, ontvangen via Helpling jouw boekingsverzoek. De hulp uit Amsterdam die deze als eerste accepteert, komt bij jou schoonmaken. Je kunt kiezen voor een eenmalige of een regelmatige boeking. Een vaste boeking is erg handig, dan komt iedere week of om de week dezelfde hulp uit Amsterdam schoonmaken. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een schoon en fris huis en hoef jij je niet meer druk te maken over de huishoudelijke taken.

Het is verstandig om thuis te zijn wanneer jouw hulp voor de eerste keer langs komt. Zo kun je met elkaar kennismaken en hem of haar het huis laten zien. Iedereen vindt weer andere dingen belangrijk. Vertel wat voor jou prioriteit heeft en overleg welke taken je aan de hulp wilt geven. Dit kan verschillen van simpele dingen als stofzuigen, afstoffen en dweilen tot aan de koelkast schoonmaken, het fornuis poetsen en de was doen.

Boek online huishoudelijke hulp in Amsterdam

Heb je al gekeken welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Via Helpling boek je binnen een minuut een huishoudelijke hulp uit Amsterdam. De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld! In de hele stad werken er ervaren huishoudelijke hulpen via Helpling, of je nu in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-West woont. Leuk feitje: huishoudelijke hulpen in Amsterdam worden gemiddeld beoordeeld met 4,7/5 sterren. Wil je per direct af zijn van de vervelende, huishoudelijke taken? Boek nu in slechts 5 stappen een hulp:

  • Geef je postcode op en zie welke huishoudelijke hulpen er in Amsterdam beschikbaar zijn
  • Vul de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak in
  • Bekijk profielen en lees beoordelingen van de beschikbare hulpen
  • Selecteer je favoriete huishoudelijke hulp(en)
  • Betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Meer weten?

Wanneer je boeking is gelukt, kun je deze inzien op je account. Hier kun je ook boekingen wijzigen of annuleren: Helpling is altijd opzegbaar. Wil je contact opnemen met jouw hulp? Dat kan via de chatfunctie op je account. Heb je nog vragen over Helpling in het algemeen, de huishoudelijke hulpen uit Amsterdam of over het boekingsproces? De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag. Je kunt met ze bellen 085-8888338 (ma t/m za) of mailen [email protected]

In deze stadsdelen kun je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam boeken

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp