×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area. Find more English information here

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp in Amsterdam, zo gevonden!

Hulp in de huishouding via Helpling

Weinig mensen vinden het leuk: de schoonmaak van het huis. Een huishoudelijke hulp inhuren klinkt misschien als iets voor luie mensen, maar je kun je tijd toch wel beter besteden dan aan poetsen? Zeker als je een drukke baan hebt of wanneer je de handen vol hebt aan een gezin. Helpling helpt jou aan een ervaren huishoudelijke hulp uit de buurt. Via deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Amsterdam. In Noord, Centrum, Oost, Zuid, Zuidoost en West zijn stuk voor stuk ervaren huishoudelijke hulpen actief op het platform. Op basis van je budget, wensen en gewenste tijdstip kies je een hulp die bij jou past.

Iedere huishoudelijke hulp uit Amsterdam heeft een eigen profiel. Je vindt hier de ratings en beoordelingen van andere klanten, je kunt zien of de hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en of hij of zij speciale klusjes wilt doen, zoals ramen lappen en strijken. Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een huishoudelijke hulp? Bekijk de profielen van de beschikbare hulpen, lees beoordelingen en selecteer jouw favoriete huishoudelijke hulpen uit Amsterdam.

Schoonmaak naar jouw wens

De hulpen die jij hebt geselecteerd, ontvangen via Helpling jouw boekingsverzoek. De hulp uit Amsterdam die deze als eerste accepteert, komt bij jou schoonmaken. Je kunt kiezen voor een eenmalige of een regelmatige boeking. Een vaste boeking is erg handig, dan komt iedere week of om de week dezelfde hulp uit Amsterdam schoonmaken. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een schoon en fris huis en hoef jij je niet meer druk te maken over de huishoudelijke taken.

Het is verstandig om thuis te zijn wanneer jouw hulp voor de eerste keer langs komt. Zo kun je met elkaar kennismaken en hem of haar het huis laten zien. Iedereen vindt weer andere dingen belangrijk. Vertel wat voor jou prioriteit heeft en overleg welke taken je aan de hulp wilt geven. Dit kan verschillen van simpele dingen als stofzuigen, afstoffen en dweilen tot aan de koelkast schoonmaken, het fornuis poetsen en de was doen.

Binnen een minuut huishoudelijke hulp in Amsterdam

Heb je al gekeken welke hulpen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Via Helpling boek je binnen een minuut een huishoudelijke hulp uit Amsterdam. De schoonmaak van je huis was nog nooit zo snel geregeld! In de hele stad werken er ervaren huishoudelijke hulpen via Helpling, of je nu in Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid of Amsterdam-West woont. Leuk feitje: huishoudelijke hulpen in Amsterdam worden gemiddeld beoordeeld met 4,7/5 sterren. Wil je per direct af zijn van de vervelende, huishoudelijke taken? Boek nu in slechts 5 stappen een hulp:

  • Geef je postcode op en zie welke huishoudelijke hulpen er in Amsterdam beschikbaar zijn
  • Vul de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak in
  • Bekijk profielen en lees beoordelingen van de beschikbare hulpen
  • Selecteer je favoriete huishoudelijke hulpen
  • Betaal veilig online na afloop van de schoonmaak

Meer weten?

Wanneer je boeking is gelukt, kun je deze inzien op je account. Hier kun je ook boekingen wijzigen of annuleren, mocht dat nodig zijn. Wil je contact opnemen met jouw hulp? Dat kan via de chatfunctie op je account. Heb je nog vragen over Helpling in het algemeen, de huishoudelijke hulpen uit Amsterdam of over het boekingsproces? De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag. Je kunt met ze bellen 085-8888338 (ma t/m za) of mailen [email protected]

In deze stadsdelen kun je een schoonmaker uit Amsterdam boeken

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp