Huishoudelijke hulp in Amsterdam gezocht?

Vind eenvoudig een gescreende schoonmaakhulp
uit je eigen regio vanaf €14,90/uur.

Flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid

Eenvoudig en overzichtelijk online afspraken boeken en beheren

Gescreende & ervaren huishoudelijke hulp uit de buurt

Geen contante betalingen - Betaal veilig online

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Huishoudelijke hulp is zo geregeld!

Ben je op zoek naar een flexibele en betrouwbare huishoudelijke hulp in Amsterdam? Dan ben je bij Helpling aan het juiste adres. Wij verbinden jou met een lokale huishoudelijke hulp waarmee het schoonmaken van je huis binnen een paar klikken geregeld is. In Amsterdam kan het vinden van een passende huishoudelijke hulp een lange zoektocht zijn. De realiteit is dat men vaak van schoonmaakhulp moet wisselen totdat de meest geschikte gevonden is. Want is je lokale hulp wel betrouwbaar? Voldoet de schoonmaak aan al je wensen? Is je huishoudelijke hulp wel verzekerd? En minstens zo belangrijk, betaal je niet te veel? Helpling neemt al deze vragen en onzekerheden voor je weg en creëerde haar online platform.

Ons platform en de zelfstandige hulpen zijn daarbij erg flexibel. Jij bepaalt waarvoor en wanneer je een hulp nodig hebt. Daarnaast kun je de huishoudelijke hulp eenvoudig eenmalig of regelmatig boeken. Het is helemaal aan jou om te bepalen wanneer en waarvoor je een huishoudelijke hulp uit Amsterdam nodig hebt.

 • Ervaren en gescreende huishoudelijke hulp uit Amsterdam
 • Flexibel boeken zonder contracten
 • Eenvoudig online afspraken inplannen en beheren
 • Veilig online betalen

Huishoudelijke hulp binnen heel regio Amsterdam

Wat doet mijn huishoudelijke hulp?

Is het tijd dat je koelkast weer eens grondig wordt gepoetst? Of begint de stof in je huis extreme vormen aan te nemen? Geen nood, over een minuut heb jij via Helpling hulp in het huishouden geregeld. Wij koppelen jou aan een ervaren huishoudhulp in Amsterdam die je graag verder helpt. Je huishoudelijke hulp kan onder andere:

 • Stofzuigen en dweilen
 • Afstoffen en doorluchten
 • Schoonmaken van badkamer en sanitair
 • Poetsen van keuken
 • Vouwen van wasgoed en kleren
 • Moet er nog meer bij je thuis gebeuren? Geen probleem, je huishoudelijke hulp in Amsterdam is flexibel. Je geeft zelf aan waar de lokale hulp meer tijd aan moet besteden. Dit kun je tijdens je boeking al aangeven, middels de chatfunctie of persoonlijk.

  Lees hier meer over de schoonmaakdiensten van je hulp.

  In alle kamers

  Huishoudelijke hulp uit Amsterdam

  Amsterdam beschikt over vele huishoudelijke hulpen maar wij verbinden je enkel aan betrouwbare en gescreende hulp. Voordat er toegang wordt verleend tot ons online platform hebben alle potentiële partners een persoonlijk intakegesprek en wordt er een specifieke schoonmaaktest uitgevoerd. Wij letten hierbij op aantoonbare ervaring, goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal en een uitgebreide schoonmaak CV. Bovendien is je Amsterdamse huishoudelijke hulp in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Al deze criteria bezorgen jou de perfecte huishoudelijke hulp in Amsterdam.

  Controleer je postcode op beschikbare schoonmaakhulp

  Brandschoon in 3 eenvoudige stappen

  Huishoudelijke hulp online boeken doe je binnen de minuut in drie eenvoudige stappen. Na het invullen van je persoonsgegevens en de gewenste schoonmaakdiensten krijg je van jouw lokale hulp in Amsterdam een email met alle benodigde informatie en gegevens. Vanaf nu regel je een schone badkamer, brandschone oven en blinkende vloer eenvoudig en snel online. Helpling maakt het eenvoudig, voor het maken van een boeking benodigde wij enkel de volgende gegevens:

  • Adres en persoonsgegevens
  • Datum en tijdstip van de schoonmaak
  • Veilige en snelle betaling

  Mocht je nog verdere vragen hebben, bel met onze vriendelijke klantenservice. Ons team zit 7 dagen per week voor je klaar en is bereikbaar via het nummer 020-8885830 of stuur een mail naar [email protected]