×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht in Amstelveen? Gemakkelijk en voordelig via Helpling

Groot aanbod van schoomakers in Amstelveen

Het moet iedere week weer gebeuren en iedere week zie je er opnieuw tegen op: de schoonmaak van je huis. We wonen graag in een schoon en fris huis, maar de moeite die we daarvoor moeten doen, kan ons gestolen worden. Helpling heeft hier iets op bedacht. Op deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Amstelveen die de huishoudelijke klusjes bij jou in huis kan overnemen. Zo hoef je niet langer je kostbare vrije uurtjes in schoonmaken te steken en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Zie je het al voor je?

De schoonmakers uit Amstelveen hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en weer anderen hebben simpelweg ervaring opgedaan door het runnen van een eigen huishouden. Dit wordt bij de aanmelding op het platform altijd even gecheckt, omdat we graag willen dat er ervaren schoonmaakster bij je thuis komt. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen uit Amstelveen is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit kun je terugvinden op zijn of haar persoonlijke pagina. Hier kun je ook zien hoe de schoonmaker wordt beoordeeld. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen klanten een review achterlaten over de huishoudelijke hulp en het werk dat verricht is. Op deze manier houden we de kwaliteit en transparantheid van het platform hoog.

Wie, wat, waar en wanneer?

Elk huis is uniek en dus heeft ook elk huis z’n eigen manier van schoonmaken. Het is daarom handig om tijdens de eerste schoonmaak wat zaken door te spreken met je huishoudelijke hulp. Maak samen een rondje door het huis en geef aan wat je verwacht en wat voor jou aandachtspunten zijn. Je kunt een schoonmaker uit Amstelveen boeken voor basistaken die elke week gedaan moeten worden als stofzuigen, opruimen en afwassen. Maar ook grotere klussen zijn mogelijk, zoals het lappen van de ramen en het doen van de was. Waar heb jij behoefte aan? Jij bepaalt niet alleen wat de de huishoudelijke hulp uit Amstelveen voor je doet, maar ook hoe vaak én hoe lang hij of zij bij je langskomt. Je kunt kiezen uit een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige boeking. De minimale duur van een schoonmaak is 2,5 uur, maar je kunt hem zo lang maken als je zelf wilt. Daarnaast beslis jij ook op welk tijdstip de schoonmaakster komt schoonmaken. Op deze manier plan je altijd een afspraak in op een moment dat jou het beste uitkomt.

Zoek en boek je favoriete hulp uit Amstelveen

Op het platform van Helpling vind je een groot aanbod van ervaren schoonmakers uit Amstelveen. Grote kans dat er iemand tussen zit die matcht met jouw budget, locatie in Amstelveen en wensen op het gebied van de schoonmaak. Je kunt binnen 60 seconden een schoonmaker hebben gevonden én geboekt. Regel je eerste schoonmaak vandaag nog, zodat je vanaf nu van die vervelende klusjes af bent.

Het zijn slechts 5 stappen:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er in Amstelveen beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de profielen van beschikbare schoonmakers
  • Selecteer jouw favoriete schoonmaakhulp(en)
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Als de boeking is gelukt, ontvang je een boekingsbevestiging. Vanaf dan kun je op je persoonlijke pagina de afspraak inzien en eventueel wijzigen of annuleren. Het is ook mogelijk om via de chatfunctie contact op te nemen met je huishoudelijke hulp.

Heb je nog vragen over Helpling of over de schoonmakers uit Amstelveen? De medewerkers van onze klantenservice helpen je graag! Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via de mail ([email protected]) of telefoon (085-8888338).

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp