Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Regel je huishoudelijke hulp eenvoudig online via Helpling

Ruim aanbod van schoomakers in Amstelveen

Het moet iedere week weer gebeuren en iedere week zie je er opnieuw tegen op: de schoonmaak van je huis. We wonen graag in een schoon en fris huis, maar de moeite die we daarvoor moeten doen, kan ons gestolen worden. Helpling heeft hier iets op bedacht. Op deze online marktplaats boek je heel eenvoudig een huishoudelijke hulp uit Amstelveen die de huishoudelijke klusjes bij jou in huis kan overnemen. Zo hoef je niet langer je kostbare vrije uurtjes in schoonmaken te steken en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Zie je het al voor je?

De schoonmakers uit Amstelveen hebben uiteenlopende achtergronden. Zo heeft een deel in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en weer anderen hebben simpelweg ervaring opgedaan door het runnen van een eigen huishouden. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen uit Amstelveen is in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dit kun je terugvinden op zijn of haar persoonlijke pagina. Hier kun je ook zien hoe de schoonmaker wordt beoordeeld. Na iedere schoonmaakbeurt kunnen klanten een review achterlaten over de huishoudelijke hulp en het werk dat verricht is. Op deze manier houden we de kwaliteit en transparantheid van het platform hoog.

Wie, wat, waar en wanneer?

Elk huis is uniek en dus heeft ook elk huis z’n eigen manier van schoonmaken. Het is daarom handig om tijdens de eerste schoonmaak wat zaken door te spreken met je huishoudelijke hulp. Maak samen een rondje door het huis en geef aan wat je verwacht en wat voor jou aandachtspunten zijn. Je kunt een schoonmaker uit Amstelveen boeken voor basistaken die elke week gedaan moeten worden als stofzuigen, opruimen en afwassen. Maar ook grotere klussen zijn mogelijk, zoals het lappen van de ramen en het doen van de was. Waar heb jij behoefte aan? Jij bepaalt niet alleen wat de de huishoudelijke hulp uit Amstelveen voor je doet, maar ook hoe vaak én hoe lang hij of zij bij je langskomt. Je kunt kiezen uit een wekelijkse, tweewekelijkse of eenmalige boeking. De minimale duur van een schoonmaak is 2,5 uur, maar je kunt hem zo lang maken als je zelf wilt. Daarnaast beslis jij ook op welk tijdstip de schoonmaakster komt schoonmaken. Op deze manier plan je altijd een afspraak in op een moment dat jou het beste uitkomt.

Zoek en boek je favoriete hulp uit Amstelveen

Op het platform van Helpling vind je een groot aanbod van ervaren schoonmakers uit Amstelveen. Grote kans dat er iemand tussen zit die matcht met jouw budget, locatie in Amstelveen en wensen op het gebied van de schoonmaak. Je kunt binnen 60 seconden een schoonmaker hebben gevonden én geboekt. Regel je eerste schoonmaak vandaag nog, zodat je vanaf nu van die vervelende klusjes af bent. Je boekt je hulp eenvoudig online in slechts een paar stappen:

  • Vul je postcode in en zie welke schoonmakers er in Amstelveen beschikbaar zijn
  • Geef de gewenste datum, tijd en duur van de schoonmaak op
  • Bekijk en vergelijk de profielen van beschikbare schoonmakers
  • Selecteer jouw favoriete schoonmaakhulp(en)
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Gebruik Helpling vrijblijvend

Op je persoonlijke account kun je alle toekomstige boekingen inzien, maar ook de afspraken die zijn geweest en de bijbehorende factures. Helpling is helemaal vrijblijvend dus je kunt altijd afspraken wijzigen, verzetten of annuleren. Ben je niet helemaal tevreden of je hulp of wil je om een andere reden wisselen van hulp? Onze collega's van de klantenservice helpen je graag bij het zoeken van een nieuwe, passende hulp. Ook voor andere vragen over bijvoorbeeld Helpling of de schoonmakers in Amstelveen kun je bij onze klantenservice terecht. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via de mail ([email protected]) of telefoon (085-8888338).

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp