×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

De ideale huishoudhulp in Amersfoort

Tegenwoordig is het eenvoudiger dan ooit om een flexibele huishoudelijke hulp uit Amersfoort te vinden. Op het platform van Helpling staan namelijk vele hulpen uit Amersfoort aangemeld die je graag bijstaan in het huishouden. In slechts 1 minuut kun je al een geschikte huishoudelijke hulp vinden door je postcode te controleren op beschikbaarheid en de gewenste datum en tijd te selecteren. Wij kijken direct of er een particuliere schoonmaker in de omgeving van Amersfoort beschikbaar is en versturen je aanvraag naar de zelfstandige hulp. Zo kun jij straks weer genieten van meer vrije tijd en laat je het schoonmaken over aan een ervaren hulp uit de buurt.

Wat kan mijn huishoudelijke hulp voor me doen?

De Amersfoortse huishoudelijke hulp die je via Helpling inschakelt, maakt datgene schoon wat jij schoon wilt hebben. Is het tijd om de kasten eens grondig af te stoffen, kan de koelkast een poetsbeurt gebruiken of moeten de ramen nodig gelapt worden? Jij bepaalt! Geef dit door aan je schoonmaakhulp en het wordt weer schoon! Van te voren contact opnemen met je huishoudelijke hulp is erg eenvoudig. Wanneer een huishoudelijke hulp uit Amersfoort je boeking accepteert, ontvang je bij de bevestiging direct het telefoonnummer van je hulp. Daarnaast kun je ook vanuit je gebruikersprofiel eenvoudig contact opnemen met je hulp. Vooral bij de eerste schoonmaak is het belangrijk om goed te bespreken wat de aandachtspunten zijn en waar de schoonmaakmiddelen staan. Op deze manier krijg je een zo goed mogelijk resultaat en een keurig schone woning.

De beste schoonmakers uit Amersfoort

Het vinden van een betrouwbare schoonmaakster in Amersfoort doe je vanaf nu eenvoudig online. Haal de kaartjes met ‘Schoonmaker in Amersfoort gezocht’ dus maar weer van het prikbord in de supermarkt. Die schoonmakers hebben wij alvast voor je gevonden. Op basis van jouw wensen en budget kies je jouw favoriete schoonmaakhulp uit de buurt.

Wij koppelen je enkel met de meest gemotiveerde en beste schoonmakers uit Amersfoort. Hoe weten wij wie dit zijn? We werken met een beoordelingssysteem waardoor we de kwailiteit van de schoonmaakhulpen op het platform constant in de gaten houden. Na iedere voltooide schoonmaak vragen we onze klanten om een beoordeling. De tevredenheid van het huishouden bepaalt direct of een schoonmaker uit Amersfoort toegang behoudt tot het platform.

Mocht je verdere vragen hebben over het boekingsprocess, de toelatingseisen of andere zaken, neem dan contact op met de klantenservice van Helpling. Onze medewerkers zijn maandag tot en met zaterdag te bereiken via 085-8888338.

Boek direct een vertrouwde huishoudelijke hulp