×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

De ideale huishoudhulp in Amersfoort

Tegenwoordig is het eenvoudiger dan ooit om een betrouwbare huishoudelijke hulp uit Amersfoort te vinden. Op het platform van Helpling staan namelijk vele hulpen uit Amersfoort aangemeld die je graag bijstaan in het huishouden. In slechts 1 minuut kun je al een geschikte huishoudelijke hulp vinden door je postcode te controleren op beschikbaarheid en de gewenste datum en tijd te selecteren. Wij kijken direct of er een particuliere schoonmaker in de omgeving van Amersfoort beschikbaar is en versturen je aanvraag naar de zelfstandige hulp. Zo kun jij straks weer genieten van meer vrije tijd en laat je het schoonmaken over aan een ervaren hulp uit de buurt.

Iedere huishoudelijke hulp uit Amersfoort die bij Helpling is aangemeld, hebben wij van tevoren zorgvuldig getest op schoonmaakkennis en ervaring. Zo heeft een groot deel eerder in de thuiszorg of schoonmaaksector gewerkt en hebben veel hulpen ervaring opgedaan door het runnen van een huishouden. Op de persoonlijke pagina van de hulp zie je hoe hij of zij beoordeeld is door voorgaande klanten. Hier kun je ook checken of de schoonmaker in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Op deze manier houden we kwaliteit van de schoonmaaksters op het platform hoog en transparant.

Wat kan mijn huishoudelijke hulp voor me doen?

De Amersfoortse huishoudelijke hulp die je via Helpling inschakelt maakt datgene schoon wat jij schoon wilt hebben. Is het tijd om de kasten eens grondig af te stoffen, kan de koelkast een poetsbeurt gebruiken of moeten de ramen nodig gelapt worden? Jij bepaalt! Geef dit door aan je schoonmaakhulp en het wordt weer schoon!

Van te voren contact opnemen met je huishoudelijke hulp is erg eenvoudig. Wanneer een huishoudelijke hulp uit Amersfoort je boeking accepteert, ontvang je bij de bevestiging direct het telefoonnummer van je hulp. Daarnaast kun je ook vanuit je gebruikersprofiel eenvoudig contact opnemen met je hulp. Vooral bij de eerste schoonmaak is het belangrijk om goed te bespreken wat de aandachtspunten zijn en waar de schoonmaakmiddelen staan. Op deze manier krijg je een zo goed mogelijk resultaat en een keurig schone woning.

Meer informatie over de specieke schoonmaakdiensten vind je hier.

Direct huishoudelijke hulp in Amersfoort boeken

De beste schoonmakers uit Amersfoort

Het vinden van een betrouwbare schoonmaakster in Amersfoort doe je vanaf nu eenvoudig online. Haal de kaartjes met ‘Schoonmaker in Amersfoort gezocht’ dus maar weer van het prikbord in de supermarkt. Die schoonmakers hebben wij alvast voor je gevonden en getest.

Wij koppelen je enkel met de meest gemotiveerde en beste schoonmakers uit Amersfoort. Hoe weten wij wie dit zijn? Naast onze selectieprocedure vooral ook dankzij de feedback die jij en andere huishoudens ons geven. We vragen je na iedere voltooide schoonmaak om een beoordeling. Deze beoordeling helpt ons de kwaliteit van zowel de actieve hulpen als ons platform te bewaken. De tevredenheid van het huishouden bepaalt direct of een schoonmaker uit Amersfoort toegang behoudt tot het platform.

Mocht je verdere vragen hebben over het boekingsprocess, de toelatingseisen of andere zaken: Klik dan hier!

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp