×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Huishoudelijke hulp zoals jij dat wilt

Ben je op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp in Almere maar kun je deze niet direct vinden? Dan heb je geluk! Via Helpling kun je nu binnen 60 seconden een ervaren en gescreende hulp vinden en hem of haar direct online boeken. Op basis van je locatie koppelen wij je aan een ervaren huishoudelijke hulp uit de buurt in Almere.

De schoonmakers in Almere waarmee we je koppelen werken zelfstandig via ons platform maar zijn uitvoerig door ons gescreend en getest op hun vakkennis. Iedere huishoudelijke hulp uit Almere heeft een persoonlijk intake gesprek en een schoonmaaktest voltooid. Daarnaast beschikt iedere schoonmaker over een Verklaring Omtrent Gedrag evenals minstens twee relevante referenties. Op deze manier zijn wij er zeker van der er alleen ervaren en gemotiveerde schoonmakers uit Almere bij je langs komen.

Voor je huishouden betekent dit dat je eenvoudiger dan ooit een schoonmaker in Almere kunt vinden. Als huishouden kun je op een flexibele manier afspraken inplannen en beheren. Jij bepaalt wanneer je een huishoudelijke hulp nodig hebt, voor hoelang en waarvoor. Binnen je persoonlijke account kun je de agenda van je favoriete hulp bekijken, direct contact opnemen en eenvoudig betalingen regelen. Zo hoef je nooit meer contant te betalen en verloopt de schoonmaak netjes volgens het boekje.

  • Eenvoudig online afspraken inplannen en beheren
  • Gescreende en ervaren schoonmakers
  • 100% flexibiliteit

Wat kan mijn schoonmaker voor me betekenen?

Een schoonmaakster uit Almere die je via Helpling inschakelt staat, op het gebied van de schoonmaak, volledig tot je beschikking. De schoonmaker zal geen vaste schoonmaakdienst bij je uitvoeren want jij bepaald namelijk zelf hoe de geboekte tijd zal worden besteed. Is het bijvoorbeeld hoog tijd om de oven eens grondig te poetsen of om de binnenkant van de ramen te lappen? Vertel je huishoudelijke hulp waar de aandacht naar toe moet gaan en hij of zij zal zorgen dat het weer grondig schoon wordt!

Het huishouden met je huishoudelijke hulp overleggen is erg eenvoudig. Binnen je account hebben wij een chatfunctie toegevoegd waarmee je direct contact met je schoonmaker kunt op nemen. Ook ontvang je bij je boekingsbevestiging het telefoonnummer van je hulp. Bij de eerste schoonmaak is het vooral belangrijk om even goed te bespreken wat de aandachtspunten zijn en waar alle schoonmaakmiddelen staan.

Binnen 60 seconden een schoonmaakster in Almere

De best beoordeelde hulp uit regio Almere

Via ons platform is het vinden van een ervaren huishoudelijke hulp in Almere dus een fluitje van een cent. Je kunt er van op aan dat wij je slechts koppelen aan de beste en meest gemotiveerde schoonmakers uit Almere. Hoe wij dit weten? Op basis van de feedback van jou en voorgaande klanten! Na iedere schoonmaak kun je de schoonmaakhulp beoordelen op basis van prestatie. Dankzij ons beoordelingssysteem bewaken wij de kwaliteit van ons platform. De tevredenheid van een klant bepaald direct of een schoonmaker toegang behoudt tot het Helpling platform. Het boeken van een hulp is simpel:

  • Controleer je postcode op beschikbaarheid
  • Voer je gewenste datum en tijdstip in
  • Vind een huishoudelijke hulp uit Almere
  • Betaal veilig online via iDeal, PayPal, Creditcard of Automatische Incasso

Mocht je verdere vragen hebben over het boekingsprocess, de toelatingseisen of andere zaken dan klik dan hier

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp