Coronavirus (COVID-19): Actueel beleid Helpling
×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Kies je datum en tijd
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Selecteer hulpen die bij jou passen
3. Select the cleaners that suit your preferences

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

4. Verstuur je verzoeken
4. Send your booking request

De eerste hulp die accepteert komt bij jou schoonmaken

The first cleaner that accept the request will clean your home

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Jouw voordelen

Helpling’s marktplaats is transparant

Alle huishoudelijke hulpen op ons platform hebben een persoonlijke profiel waarmee zij zichzelf presenteren. In dit openbare profiel kun je beoordelingen van andere klanten bekijken en het uurtarief van de hulp zien. Daarnaast kunnen hulpen een foto, persoonlijke tekst, Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en referenties van eerdere klanten of werkgevers toevoegen. Hulpen bepalen hun eigen uurtarief, maar houden rekening met een minimum van €14,60.

Beheer je afspraken eenvoudig

Log in op de website of download de app voor een overzicht van je afspraken. Wanneer je een afspraak wilt toevoegen, verzetten of annuleren kun je dit eenvoudig zelf regelen. Via jouw account kun je ook contact opnemen met je huishoudelijke hulp. Er is onder andere een berichtenfunctie waarin je gemakkelijk berichten kan sturen die alleen zichtbaar zijn voor jou en de huishoudelijke hulp die jouw boekingsverzoeken heeft geaccepteerd.

Behulpzame klantenservice

Kom je ergens niet uit? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je vaste hulp niet kan komen, gaan wij voor je op zoek naar een vervangende hulp. Zo hoef je geen schoonmaak te missen. De klantenservice biedt graag ondersteuning dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een vraag of verzoek hebt. De klantenservice is telefonisch te bereiken op 085-8888338 van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Regel huishoudelijke hulp in Alkmaar eenvoudig online via Helpling

Ruim aanbod van schoomakers in Alkmaar

Een lekker schoon huis, dat willen we allemaal. Waar we iets minder zin in hebben, is het schoonmaken én schoonhouden van de woning. Toch is het wel iets wat iedere week weer moet gebeuren als van een fris huis willen genieten. Gelukkig heeft Helpling hier de perfecte oplossing voor! Via dit online platform boek je heel eenvoudig een schoonmaker uit Alkmaar die de schoonmaak van je huis van jou over kan nemen. Op basis van je locatie, budget en wensen vind je heel gemakkelijk een huishoudelijke hulp uit Alkmaar die bij je past.

Het is belangrijk dat de huishoudelijke hulpen uit Alkmaar goed werk leveren. Als klant heb je daarom de mogelijkheid om de hulp na de schoonmaak te beoordelen. Deze reviews zijn terug te zien op het persoonlijke profiel van de schoonmaakster. Hierop wordt ook aangegeven of hij of zij in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Op deze manier krijg je een goed beeld van de hulp die je boekt en houden we de kwaliteit van het platform hoog en transparant.

Welke klusjes geef jij aan de huishoudelijke hulp?

Welke klusjes laat jij aan jouw schoonmaker over? Je bepaalt het helemaal zelf. Daarnaast is het ook aan jou hoe vaak de huishoudelijke hulp uit Alkmaar langskomt, wanneer je een afspraak inplant en hoe lang hij of zij komt schoonmaken. Er bestaat geen vaste schoonmaakroutine; het gaat erom wat bij jou en je huis past. De klusjes kunnen variëren van dweilen, ramen lappen en afstoffen tot wassen, strijken en stofzuigen. Het is slim om tijdens de eerste afspraak even samen een rondje door het huis te lopen. Laat de hulp zien wat hij of zij allemaal voor jou kan doen en geef aan wat voor jou belangrijk is. Als je voor een herhaalboeking kiest, komt iedere keer dezelfde hulp langs. Wel zo fijn, want zo weet hij of zij precies wat jouw wensen zijn.

Vind een schoonmaakster uit Alkmaar die bij jou past

Helpling is dé online marktplaats voor het zoeken en boeken van een schoonmaakster die bij jou past. De schoonmakers uit Alkmaar nemen graag de huishoudelijke klusjes van je over. Je kunt het binnen 60 seconden geregeld hebben! Hoe werkt het precies?

  • Check de beschikbaarheid van huishoudelijke hulpen bij jou uit de buurt
  • Vul je gewenste datum, tijdstip en duur van de schoonmaak in
  • Bekijk welke schoonmakers er matchen met jouw budget, agenda en wensen
  • Boek jouw favoriete schoonmaakhulp uit Alkmaar
  • Betaal veilig online nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden

Gebruik Helpling vrijblijvend

Op je persoonlijke account zie je alle toekomstige boekingen en vind je ook de facturen van eerdere schoonmaken terug. Bij Helpling zit je nergens aan vast dus je kunt altijd je geplande afspraken wijzigen, verzetten of annuleren. Bij een herhaalboeking komt in principe elke keer dezelfde hulp langs, maar als je toch wilt wisselen, is dit gewoon mogelijk. Onze klantenservice kan je altijd helpen bij het zoeken van een passende hulp. Je kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken via de mail ([email protected]) of telefoon (085-8888338).

FAQs

Wat is Helpling?

Helpling is een online marktplaats waarop huishoudelijke hulpen en huishoudens elkaar kunnen vinden. We zijn actief in 10 verschillende landen. Dat maakt ons de grootste online marktplaats voor huishoudelijke hulp diensten van Europa. Helpling is geen schoonmaakbedrijf, maar een platform dat particuliere schoonmakers koppelt aan huishoudens. Via ons platform boek je in slechts een aantal klikken een huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het makkelijker dan ooit om een vaste klantenkring op te bouwen. Alle hulpen hebben een profiel met klantenbeoordelingen, ervaring en de prijs die zij vragen. Het prikbord met briefjes in de supermarkt is niet meer nodig, vanaf nu vind je op basis van de duizenden beoordelingen eenvoudig de beste particuliere huishoudelijke hulp.

Hoe gaat de eerste schoonmaak?

Geen huis is hetzelfde en alle klanten zijn verschillend. Als jouw schoonmaker voor het eerst langskomt is het goed om even met elkaar af te stemmen. Alle hulpen hebben ervaring, maar zo kunnen zij beter naar jouw wens te werk gaan. Loop bij het eerste bezoek samen een rondje door het huis en geef aan wat je belangrijk vindt. Leg hierbij ook uit waar alle schoonmaakmiddelen en apparaten te vinden zijn. Heb je speciale voorkeuren of zijn er plekjes die extra aandacht nodig hebben? Bespreek deze voor de schoonmaak even met de hulp.

Wie zijn de huishoudelijke hulpen op het platform?

De huishoudelijke hulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle huishoudelijke hulpen hebben een uitgebreid screeningsproces doorlopen. Daarnaast moet iedere huishoudelijke hulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de huishoudelijke hulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere huishoudelijke hulp. De beoordeling van klanten is ook belangrijk, alle hulpen hebben een eigen profiel waarop je reviews kunt lezen. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Kan ik van huishoudelijke hulp wisselen?

Dat kan! Als je een wekelijkse of tweewekelijkse boeking maakt dan zorgen wij er in principe voor dat je altijd dezelfde, vaste huishoudelijke hulp krijgt. Mocht je willen wisselen van huishoudelijke dan kun je dit aanvragen via jouw Helpling-account. Wij nemen in dat geval contact met je op om je wensen te bespreken en zullen je voorstellen aan een nieuwe huishoudelijke hulp.

Wat kost een schoonmaak via Helpling?

De huishoudelijke hulpen op het platform bepalen zelf hun eigen uurtarief voor regelmatige boekingen en eenmalige boekingen. Deze prijs hangt vaak samen met de gemiddelde prijs in hun regio, de opgedane ervaring en het feit of zij bereid zijn om speciale klusjes in huis uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan strijken, ramen lappen of het doen van de was.

Wie zijn de hulpen en voor wie is Helpling?

De hulpen op ons platform zijn particulieren die huishoudelijk werk doen bij particulieren thuis. Wij maken gebruik van een derde partij genaamd 'Onfido' om de identiteit van de hulpen te controleren en om te checken of ze een werkvergunning voor Nederland hebben. Hulpen die werken via het Helpling platform doen dat als particulier en zijn direct bij het huishouden dienst. Dit is mogelijk door de Regeling Dienstverlening aan Huis. Met de Regeling Dienstverlening aan Huis kan een opdrachtgever iemand voor maximaal 3 dagen per week in dienst nemen voor werk in en om het huis. Alleen particulieren mogen gebruik maken van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit geldt zowel voor jou als voor je hulp. Bedrijven kunnen dus geen hulp vinden via het Helpling platform.

Boekingen kunnen uitsluitend online worden gemaakt. Heb je problemen met het plaatsen van een boeking? Laat het ons dan weten via 0858888338 of [email protected], wij helpen je graag.

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp