×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Huishoudelijke hulp gezocht? Bij Helpling zit je goed!

Huishoudelijke hulp en een schoon huis - Zo geregeld!

Besteed je liever je tijd aan iets anders dan het schoonmaken van je huis? Met Helpling heb je binnenkort een betrouwbare huishoudelijke hulp die je veel werk uit handen neemt zodat je vrije tijd overhoudt. Helpling is een online platform dat ervaren hulpen koppelt aan particuliere huishoudens die op zoek zijn naar een hulp in de huishouding. Alle zaken rondom je schoonmaakhulp in huis regel je eenvoudig via je persoonlijke account bij Helpling. Daarnaast kun je rekenen op volledige flexibiliteit van alle huishoudelijke hulpen zodat jij bepaalt wat er wordt schoongemaakt. Je kunt schoonmakers boeken op het moment dat jij wilt. Zo kun je kiezen voor een eenmalige of een terugkerende schoonmaakhulp en kun je ook het aantal uren per keer bepalen. Het is dus geen probleem als er een keer een uurtje meer of minder nodig is.

Hoe vind ik een huishoudelijke hulp via Helpling?

Het vinden van een hulp in de huishouding kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe kun je zeker weten of jouw hulp betrouwbaar en ervaren is? Bij Helpling kies jij zelf wie er bij jou komt schoonmaken. Aan de hand van je postcode zie je welke schoonmakers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Voordat je een hulp kiest, kun je de verschillende profielen bekijken en vergelijken. Op het persoonlijke profiel van elke huishoudelijke hulp is te zien hoe ervaren hij of zij is en hoe de hulp beoordeeld wordt. Klanten kunnen namelijk na iedere schoonmaak een review achterlaten. Daarnaast zie je op het profiel of de huishoudelijke hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Met je persoonlijke Helpling-account kun je alle zaken rondom de schoonmaak in huis eenvoudig online regelen. Via de de site of de app kun je gemakkelijk afspraken inplannen en verzetten, en er is een chatfunctie om contact op te nemen met jouw schoonmaker. De betaling is eenvoudig en veilig online geregeld, pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, vragen we je na de schoonmaak je huishoudelijke hulp te beoordelen.

Welke diensten kan ik verwachten van mijn schoonmaakhulp?

Geen enkel huishouden is hetzelfde. Je bepaalt daarom zelf hoe de schoonmaker zijn of haar tijd bij jou thuis indeelt. Is het bijvoorbeeld tijd voor een grote schoonmaak in de huiskamer? Dan kun je dat bespreken met je hulp en erop rekenen dat daar extra aandacht aan wordt besteed. Een schoonmaak in huis is heel persoonlijk; iedereen vindt iets anders belangrijk. Daarom is het verstandig om tijdens de eerste schoonmaak door te spreken wat voor jou prioriteit heeft. Mocht je daarna andere wensen hebben kun je dat altijd eenvoudig via de online chatfunctie of bij aankomst van je hulp aangeven. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen, boekenkasten afstoffen, dweilen of het grondig poetsen van je gasfornuis. Kortom, de huishoudelijke hulpen van Helpling zijn volkomen flexibel en maken je huis schoon op de manier waarop jij dat wenst.

Eenmalige of vaste boeking?

De meeste mensen hebben voorkeur voor een regelmatige (twee)wekelijkse schoonmaakhulp. Bij Helpling heb je dan automatisch elke keer dezelfde hulp. Met een regelmatige boeking is alles geregeld, minder gedoe en meer vrije tijd voor jou. Een eenmalige boeking is ook mogelijk. Handig als je bijvoorbeeld een extra schoonmaak wilt boeken, of eenmalig gebruik maken van een hulp voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak.

Je kunt je ook registreren als schoonmaakhulp in deze steden! Lees hier meer over het ontvangen van schoonmaakopdrachten via Helpling

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp