×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht? Bij Helpling zit je goed!

Huishoudhulp en een schoon huis - Zo geregeld!

Besteed je liever je tijd aan iets anders dan het schoonmaken van je huis? Met Helpling heb je binnenkort een betrouwbare huishoudelijke hulp die je veel werk uit handen neemt zodat je vrije tijd overhoudt. Helpling is een online platform dat schoonmakers en schoonmaaksters koppelt aan particuliere huishoudens die op zoek zijn naar een hulp in de huishouding. Alle zaken rondom je schoonmaakhulp in huis regel je eenvoudig via je persoonlijke account bij Helpling. Daarnaast kun je rekenen op volledige flexibiliteit van alle huishoudelijke hulpen zodat jij bepaalt wat er wordt schoongemaakt. Je kunt schoonmakers boeken op het moment dat jij wilt. Zo kun je kiezen voor een eenmalige of een terugkerende schoonmaakhulp en kun je ook het aantal uren per keer bepalen. Het is dus geen probleem als er een keer een uurtje meer of minder nodig is.

Hoe vind ik een huishoudelijke hulp via Helpling?

Het vinden van een hulp in de huishouding kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe kun je zeker weten of jouw hulp betrouwbaar en ervaren is? Bij Helpling kies jij zelf wie er bij jou komt schoonmaken. Op het persoonlijke profiel van elke huishoudelijke hulp is te zien hoe ervaren hij of zij is en hoe de hulp beoordeeld wordt. Klanten kunnen namelijk na iedere schoonmaak een review achterlaten. Daarnaast zie je op het profiel of de huishoudelijke hulp in het bezit is van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Je zoekt namelijk eenvoudig op postcode naar een schoonmaker of schoonmaakster bij jou in de buurt. Met je persoonlijke Helpling-account kun je alle zaken rondom de schoonmaak in huis eenvoudig online regelen. Via de de site of de app kun je gemakkelijk afspraken inplannen en verzetten, en er is een chatfunctie om contact op te nemen met jouw schoonmaker. De betaling is eenvoudig en veilig online geregeld, pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden. Om de kwaliteit van het platform in stand te houden vragen we je na de schoonmaak een beoordeling geven aan de huishoudelijke hulp.

Vind direct de perfecte huishoudelijke hulp

Welke diensten kan ik verwachten van mijn thuishulp?

De huishoudelijke hulpen die aangesloten zijn bij Helpling zijn niet alleen gescreend en gereviewed, ze zijn ook flexibel. Je bepaalt zelf hoe de schoonmaker zijn of haar tijd indeelt. Is het bijvoorbeeld tijd voor een grote schoonmaak in de huiskamer? Dan kun je dat bespreken met je hulp en er op rekenen dat er extra aandacht aan wordt besteed. Een schoonmaak in huis is heel persoonlijk; iedereen vindt iets anders belangrijk. Daarom is het belangrijk dat je bij de eerste schoonmaak instructies geeft aan de hulp over wat er schoongemaakt moet worden en wat voor jou prioriteit heeft. Mocht je daarna andere wensen hebben kun je dat altijd eenvoudig via de online chatfunctie of bij aankomst van je hulp aangeven. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen, boekenkasten afstoffen, dweilen of het grondig poetsen van je gasfornuis. Kortom, de huishoudelijke hulpen van Helpling zijn volkomen flexibel en maken je huis schoon op de manier waarop jij dat wenst.

Eenmalige of terugkerende huishoudelijke hulp gezocht?

De meeste mensen hebben voorkeur voor een regelmatige (twee)wekelijkse schoonmaakhulp. Bij Helpling heb je dan automatisch elke keer dezelfde hulp. Met een regelmatige boeking is alles geregeld, minder gedoe en meer vrije tijd voor jou. Een eenmalige boeking is ook mogelijk. Handig als je bijvoorbeeld een extra schoonmaak wilt boeken, of eenmalig gebruik maken van een hulp voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak.

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste poetshulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

In deze steden is Helpling actief:

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp