Huishoudelijke hulp boek je eenvoudig online

Vind een gescreende en ervaren huishoudhulp uit de buurt
vanaf slechts €13,90 per uur

Flexibiliteit, vertrouwen en zekerheid

Eenvoudig en overzichtelijk online afspraken boeken en beheren

Gescreende & ervaren huishoudelijke hulp uit de buurt

Geen contante betalingen - Betaal veilig online

Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Huishoudhulp en een schoon huis - Zo geregeld!

Ben je op zoek naar een betrouwbare huishoudelijke hulp? Dan zit je bij Helpling goed! Via ons platform vind je namelijk direct een ervaren hulp in de huishouding uit je regio. Op basis van je postcode en het gewenste tijdstip koppelen wij je aan een geschikte hulp uit de buurt. Voor het gemak hebben wij alle beschikbare hulpen alvast uitgebreid voor je gescreend en getest op ervaring en vakkundigheid alvorens zij toegang verkregen tot ons platform.

Vanuit je Helpling account regel je vanaf nu de schoonmaak eenvoudig en flexibel online, waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Zo kun je online afspraken inplannen en verzetten, betalingen regelen, beoordelingen geven evenals direct contact opnemen met je huishoudelijke hulp. De briefjes in de supermarkt met 'Huishoudelijke hulp gezocht' behoren vanaf heden dus tot de verleden tijd. De ideale hulp in de huishouding vind en boek je nu eenvoudig via Helpling!

Inmiddels zijn er velen particuliere huishoudelijke hulpen binnen Nederland bij Helpling aangemeld die je graag bijstaan in het huishouden. Onze dienst is momenteel beschikbaar in 50 steden binnen Nederland waaronder, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Benieuwd of er ook huishoudhulp in jouw regio beschikbaar is? Doe dan de postcodecheck of bekijk een selectie van de steden door even hier te klikken.

Binnen 60 seconden de perfecte huishoudelijke hulp

Wat kan mijn huishoudelijke hulp allemaal?

Jij bepaalt volledig zelf hoe de geboekte uren worden besteed. Alle particuliere huishoudelijke hulpen zijn 100% flexibel wanneer het om het schoonmaken gaat. Is het bijvoorbeeld lang geleden dat de oven grondig gepoetst is of moeten de ramen nodig gewassen worden? Geef dit dan door aan je hulp en hier wordt extra aandacht aan besteedt.

Je voorkeuren kun je op verschillende manieren aan je hulp doorgeven. Gebruik bijvoorbeeld de online chatfunctie in je account, neem telefonisch contact op met ons of je hulp of bespreek de details wanneer de hulp in de huishouding bij je thuis langskomt.

De huishoudelijke hulpen die via Helpling werkzaam zijn, werken onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit maakt het boeken van een hulp extra eenvoudig en voordelig. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over werkcontracten of een zwart werkende poetshulp

Meer informatie over de schoonmaakdiensten van je hulp vind je hier.

Zo boek je een huishoudelijke hulp via Helpling

Vertrouwen in je huishoudelijke hulp

Wanneer je voor de eerste keer een hulp in je woning toelaat is betrouwbaarheid het allerbelangrijkste. Bij Helpling doen wij er dan ook alles aan om alleen maar betrouwbare en ervaren huishoudelijke hulpen toe te laten. Zo hebben wij met iedere potentiële partner een persoonlijk kennismakingsgesprek en houden wij een schoonmaaktest. Hiernaast bevat onze selectieprocedure ook het aanleveren van zowel twee relevante referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) .

De kwaliteit van de huishoudelijke hulp en ons platform wordt deels bepaalt middels de beoordelingen die jij ons en je huishoudster geeft. Na iedere voltooide schoonmaakafspraak vragen wij je om de huishoudelijke hulp te beoordelen op basis van zijn of haar prestatie. Wij nemen deze beoordeling vervolgens onder de loep en voorzien de huilp in de huishouding van feedback en tips. Op deze wijze behouden enkel best presterende huishoudelijke hulpen toegang tot het platform.

Controleer je postode op beschikbare huishoudsters

Huishoudelijke hulp wanneer jij dat wilt

Het vinden van een betrouwbare hulp in de huishouding is tegenwoordig dus erg eenvoudig. Je bepaalt zelf wanneer, waarvoor en hoelang je een hulp nodig acht te hebben. Het is mogelijk om een eenmalige of terugkerende boeking te maken. Bij een wekelijks of tweewekelijkse koppelen wij een vaste huishoudelijke hulp aan je boeking. Indien dit niet mogelijk is of je niet tevreden bent over deze hulp, regelen wij passende vervanging. Je vaste hulp verstuurd daarnaast zelf, na een voltooide schoonmaak, een betalingsaanvraag. Vanuit je account kun je verdere afspraken en betalingen veilig en eenvoudig beheren.

Er zijn verder geen onvoorziene kosten en dus zal je niet voor verrassingen komen te staan. Je betaalt je huishoudster eenvoudig vanuit je Helpling account. Voor al je vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice die zeven dagen per week beschikbaar is op het nummer 085-8888338 of stuur een mail naar [email protected].

Huishoudelijke hulp onder andere in deze steden:Alkmaar Almere Amstelveen
Amsterdam Amersfoort Apeldoorn
Arnhem Breda Delft
Den Bosch Den Haag Deventer
Diemen Eindhoven Groningen
Haarlem Heerhugowaard Hilversum
Hoofddorp Leiden Lelystad
Maastricht Nieuwegein Nijmegen
Rotterdam Tilburg Utrecht
Zaandam Zeist Zoetermeer
Zwolle