×
Hoe het werkt Prijzen Help
1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Geef je details door
2. Choose your cleaning plan

Kies wat het beste bij jou past op basis van jouw wensen en prijs. Selecteer een regelmatige of eenmalige boeking.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and price. We will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Huishoudelijke hulp gezocht? Bij Helpling zit je goed!

Huishoudhulp en een schoon huis - Zo geregeld!

Besteed je liever je tijd aan iets anders dan het schoonmaken van je huis? Via Helpling vind je een betrouwbare huishoudelijke hulp die je veel werk uit handen neemt, zodat je meer vrije tijd overhoudt. Helpling is een online marktplaats waarop huishoudens en huishoudelijke hulpen elkaar vinden. Alle zaken rondom je schoonmaakhulp in huis regel je eenvoudig in je persoonlijke account bij Helpling. Daarnaast kun je rekenen op volledige flexibiliteit van alle huishoudelijke hulpen zodat jij bepaalt wat er wordt schoongemaakt. Op eenmalige basis of regelmatige basis. Elke schoonmaakhulp bepaalt zelf zijn eigen uurtarief voor eenmalige en regelmatige boekingen. Dit betekent dat jij als klant ook zelf kunt kiezen wat je voor een schoonmaak wilt betalen. In het boekingsproces selecteer je een persoonlijke prijsklasse, waardoor je alleen schoonmaakhulpen aangeboden krijgt die passen bij jouw wensen.

Hoe vind ik een huishoudelijke hulp via Helpling?

Het vinden van een hulp in de huishouding kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe vind je een hulp in huis die je kunt vertrouwen, aan je verwachtingen voldoet en ook nog eens bij jou in de buurt woont? Met Helpling hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Op de eerste plaats worden alle huishoudelijke hulpen vooraf gescreend op ervaring, vakkundigheid en betrouwbaarheid. Dat houdt in dat alle huishoudelijke hulpen een kennismakingsgesprek hebben, een schoonmaaktest krijgen en een Verklaring Omtrent Gedrag dienen in te leveren. Je bent dus niet meer afhankelijk van het briefje in de supermarkt of de kennis van je buurman. Je zoekt namelijk eenvoudig op postcode naar een schoonmaker of schoonmaakster bij jou in de buurt. Met je persoonlijke Helpling-account kun je alle zaken rondom de schoonmaak in huis eenvoudig online regelen. Via de site of de app kun je gemakkelijk afspraken inplannen en verzetten, en er is een chatfunctie om contact op te nemen met jouw schoonmaker. De betaling is eenvoudig en veilig online geregeld, pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden. Om de kwaliteit van het platform in stand te houden vragen we je na de schoonmaak een beoordeling geven aan de huishoudelijke hulp. De profielen van de verschillende huishoudelijke hulpen en hun beoordelingen kun je inzien voordat je een boeking maakt.

Vind direct de perfecte huishoudelijke hulp

Welke diensten kan ik verwachten van mijn thuishulp?

De huishoudelijke hulpen die aangesloten zijn bij Helpling zijn niet alleen gescreend, ze zijn ook flexibel. Je bepaalt zelf hoe de schoonmaker zijn of haar tijd indeelt. Is het bijvoorbeeld tijd voor een grote schoonmaak in de huiskamer? Dan kun je dat bespreken met je hulp en erop rekenen dat er extra aandacht aan wordt besteed. Een schoonmaak in huis is heel persoonlijk; iedereen vindt iets anders belangrijk. Daarom is het belangrijk dat je bij de eerste schoonmaak instructies geeft aan de hulp over wat er schoongemaakt moet worden en wat voor jou prioriteit heeft. Mocht je daarna andere wensen hebben kun je dat altijd eenvoudig via de online chatfunctie of bij aankomst van je hulp aangeven. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen, boekenkasten afstoffen, dweilen of het grondig poetsen van je gasfornuis. Kortom, de huishoudelijke hulpen op het Helpling platform zijn volkomen flexibel en maken je huis schoon op de manier die jij wenst.

Eenmalige of terugkerende huishoudelijke hulp gezocht?

De meeste mensen hebben voorkeur voor een regelmatige (twee)wekelijkse schoonmaakhulp. Bij Helpling heb je dan automatisch elke keer dezelfde hulp. Met een regelmatige boeking is alles geregeld, minder gedoe en meer vrije tijd voor jou. Een eenmalige boeking is ook mogelijk. Handig als je bijvoorbeeld een extra schoonmaak wilt boeken of eenmalig gebruik maken van een hulp.

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste poetshulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

In welke steden is Helpling actief?

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp