Laat je woning
schoonmaken via Helpling

Vind een huishoudelijke hulp in je omgeving en boek direct online vanaf €13,90/u.

Gescreende huishoudelijke hulp uit de regio

Wij weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken voor het huishouden. Gelukkig is het via Helpling nu eenvoudiger dan ooit om je huis schoon te maken, ofwel, te laten maken. Wij verbinden je namelijk direct met een ervaren schoonmaker uit je eigen buurt die wij alvast uitvoerig voor je gescreend en getest hebben.

De briefjes in de supermarkt met "Schoonmaakster gezocht' behoren dus tot de verleden tijd. Vanaf nu kun je eenvoudig online afspraken inplannen en beheren, waar en wanneer het jou uitkomt.

Lees verder voor meer informatie over onze service, het screeningsproces, de schoonmaakdiensten en ons overzichtelijke boekingsproces.

Het huis schoonmaken via Helpling:

  • Eenvoudig online afspraken inplannen
  • Ervaren & gescreende schoonmakers
  • Veilig online betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie

Zo boek je een huishoudelijke hulp

Betrouwbare schoonmaakhulp via Helpling

Wij beschikken over vele zelfstandige schoonmaakhulpen door heel Nederland. Alle hulpen die zijn aangesloten op ons platform hebben een uitgebreide selectieprocedure doorlopen. Zo hebben wij met iedere partner een test schoonmaak gedaan en een persoonlijk intakegesprek gehad. Daarnaast beschikt iedere aangesloten hulp over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en meerdere schoonmaak referenties die hun ervaring in de schoonmaak aantonen. Helpling waarborgt hiermee de betrouwbaarheid en kwaliteit de schoonmaakhulpen en verzekeren je altijd tegen eventuele schade tijdens het schoonmaakwerk.

Ons schoonmaakplatform werkt met klantenbeoordelingen om zowel onze service als de schoonmakers scherp te houden. Op basis van de beoordeling die jij de poetshulp geeft, behoudt een hulp wel of geen toegang tot ons platform. Dit zorgt ervoor dat slechts de best presterende hulpen actief kunnen blijven op ons platform. De ondergrens hierin ligt erg hoog en wij kunnen met trots zeggen dat de gemiddelde klantbeoordeling 4.7/5 sterren bedraagt!

In 60 seconden je huis laten schoonmaken

Wat kan mijn hulp allemaal schoonmaken?

Bij Helpling bepaal je het type schoonmaakdienst volledig zelf. Jij kent je huis natuurlijk als geen ander en weet exact wat de aandachtspunten zijn. Is het lang geleden dat de oven eens grondig is gepoetst? Mag de slaapkamer wel weer eens worden opgefrist? Of wil je gewoon dat er in alle hoeken en gaten van de woning wordt schoongemaakt? Bespreek met je persoonlijke hulp hoe de uren moeten worden besteed.

Dankzij de particuliere schoonmakers hoef je je geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van de badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamers. Overleg simpelweg met de hulp wat er moet gebeuren en hij of zij zorgt dat het weer keurig schoon wordt. Het kan variëren van gebruikelijke schoonmaaktaken zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen tot aan het reinigen van de koelkast of het wassen van de ramen.

Hier vind je meer over de schoonmaakdiensten van je schoonmaker.In alle kamers

Zo laat je het huis schoonmaken via Helpling

Het huis schoonmaken hoef je dus niet meer zelf te doen en is daarom nog nooit zo eenvoudig geweest. Het maken van een boeking kost je slechts 1 minuut van je tijd en bespaart je vervolgens een hoop. Door het voltooien van de volgende drie stappen:

  • Voer het adres in
  • Kies de gewenste datum en het tijdstip
  • Betaal snel en veilig online

Alle verschillende soorten wensen zullen worden doorgegeven aan de schoonmaakhulp. Na je betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van de boeking. Deze e-mail bevat alle benodige gegevens over de lokale hulp die jouw huis komt schoonmaken. Zo eenvoudig is het dus eigenlijk, snel en bovenal ook veilig.

Ter ondersteuning is onze klantenservice 7 dagen per week beschikbaar op 020-8885830 van 08:00-19:00 of stuur direct een mail naar [email protected]