×
Hoe het werkt Prijzen Support

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vul je postcode in om hulpen in jouw buurt te zoeken.

Enter your postcode to check if we currently have cleaners in your area.

2. Kies jouw schoonmaakplan
2. Choose your cleaning plan

Kies wat bij jou past. Een wekelijkse, tweewekelijkse of een eenmalige schoonmaak.

Select a convenient cleaning plan based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

3. Betaal veilig online
3. Pay securely online

Je betaalt gemakkelijk en veilig online, en pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden.

You'll only pay after the cleaning has taken place, easily and securely online.

4. Een schoon huis
4. Enjoy a spotless home

Geniet van een schoon huis en laat een beoordeling achter over de hulp.

Enjoy a sparkling home and provide your feedback for constant quality improvement.

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Gescreende huishoudelijke hulp uit de regio

Wij weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken voor het huishouden. Gelukkig is het via Helpling nu eenvoudiger dan ooit om je huis schoon te maken, ofwel, te laten maken. Wij verbinden je namelijk direct met een ervaren schoonmaker uit je eigen buurt die wij alvast uitvoerig voor je gescreend en getest hebben.

De briefjes in de supermarkt met "Schoonmaakster gezocht" behoren dus tot de verleden tijd. Vanaf nu kun je eenvoudig online afspraken inplannen en beheren, waar en wanneer het jou uitkomt.

Betrouwbare schoonmaakhulp via Helpling

Wij beschikken over vele zelfstandige schoonmaakhulpen door heel Nederland. Alle hulpen die zijn aangesloten op ons platform hebben een uitgebreide selectieprocedure doorlopen. Zo hebben wij met iedere hulp een persoonlijk intakegesprek gehad. Daarnaast beschikt iedere aangesloten hulp over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en meerdere schoonmaak referenties die hun ervaring in de schoonmaak aantonen.

Ons schoonmaakplatform werkt met klantenbeoordelingen om zowel onze service als de schoonmakers scherp te houden. Op basis van de beoordeling die jij de poetshulp geeft, behoudt een hulp wel of geen toegang tot ons platform. Dit zorgt ervoor dat slechts de best presterende hulpen actief kunnen blijven op ons platform. De ondergrens hierin ligt erg hoog en wij kunnen met trots zeggen dat de gemiddelde klantbeoordeling 4.7/5 sterren bedraagt!

Regel een schoon huis in 60 seconden!

Wat kan mijn hulp allemaal schoonmaken?

Als je via Helpling een schoonmaakhulp boekt, bepaal jezelf hoe de schoonmaaktijd wordt besteed. Jij kent je huis natuurlijk als geen ander en weet exact wat de aandachtspunten zijn. Is het lang geleden dat de oven eens grondig is gepoetst? Mag de slaapkamer wel weer eens worden opgefrist? Of wil je gewoon dat er in alle hoeken en gaten van de woning wordt schoongemaakt? Bespreek met je persoonlijke hulp hoe de uren moeten worden besteed.

Dankzij de particuliere schoonmakers hoef je je geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van de badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamers. Overleg simpelweg met de hulp wat er moet gebeuren en hij of zij zorgt dat het weer keurig schoon wordt. Het kan variëren van gebruikelijke schoonmaaktaken zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen tot aan het reinigen van de koelkast of het lappen van de ramen.

Zo laat je het huis schoonmaken via Helpling

Het huis schoonmaken hoef je dus niet meer zelf te doen en is daarom nog nooit zo eenvoudig geweest. Het maken van een boeking kost je slechts 1 minuut van je tijd en bespaart je vervolgens een hoop tijd. Een boeking plaats je met de volgende drie stappen:

  • Voer het adres in
  • Kies de gewenste datum en het tijdstip
  • Betaal snel en veilig online

Alle verschillende soorten wensen zullen worden doorgegeven aan de schoonmaakhulp. Na je betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van de boeking. Deze e-mail bevat alle benodigde gegevens over de lokale hulp die jouw huis komt schoonmaken. Zo eenvoudig is het dus eigenlijk, snel en bovenal ook veilig.

Ter ondersteuning is onze klantenservice 7 dagen per week beschikbaar op 020-8885830 van 08:00-19:00 of stuur direct een mail naar [email protected]

Dit zeggen onze klanten

Met vier kinderen thuis is er altijd wat te doen. Door de ondersteuning van Helpling heb ik weer tijd voor mijzelf.
Eindelijk is er in ons huis geen discussie meer wie er moet schoonmaken omdat we een wekelijkse boeking hebben gemaakt. Elke week komt er nu een vaste schoonmaakhulp via Helpling.
Ik vond het fijn dat ik bij mijn herhaalboeking een vaste hulp kon kiezen.
Esther
Den Haag
Kevin
Amsterdam
Darina
Leiden

Helpling is onder andere beschikbaar in:

Boek nu jouw vertrouwde schoonmaakhulp