×
Hoe het werkt Prijzen Help

Hoe het werkt

1. Vul je postcode in
1. Enter your postcode

Vind schoonmaakhulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen

Enter your postcode to find cleaners available in your area

2. Plan je afspraak
2. Choose your preferred date

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

Select the preferred date, time and frequency of your clean

3. Vergelijk schoonmaakhulpen
3. Send your booking request

Vergelijk profielen en prijzen van de beschikbare hulpen en bevestig je aanvraag.

Compare cleaner profiles, prices and select who will receive your request

Bij meer dan

80.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Geniet van een schoon huis dankzij Helpling

Ervaren huishoudelijke hulp uit de regio

Wij weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken voor het huishouden. Gelukkig is het via Helpling nu eenvoudiger dan ooit om je huis schoon te maken, ofwel, te laten maken. Via Helpling vind je namelijk eenvoudig een ervaren schoonmaker uit je eigen buurt. Vergelijk zelf prijzen en beoordelingen, of laat ons de beste of voordeligste hulp voor je kiezen.

De briefjes in de supermarkt met "Schoonmaakster gezocht" behoren dus tot de verleden tijd. Vanaf nu kun je eenvoudig online afspraken inplannen en beheren, waar en wanneer het jou uitkomt.

Betrouwbare schoonmaakhulp via Helpling

De schoonmaakhulpen die werken via ons platform hebben uiteenlopende achtergronden. Een groot gedeelte heeft gewerkt in de thuiszorg of schoonmaaksector, anderen hebben hun ervaring opgedaan bij het runnen van hun gezin. Alle schoonmaakhulpen hebben een profiel met daarop beoordelingen van klanten zoals jij. Daarnaast moet iedere schoonmaakhulp een kopie van een legitimatiebewijs opsturen. Een groot deel van de schoonmaakhulpen is in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Dit is aangegeven in het openbare profiel van iedere schoonmaakhulp.

Om de kwaliteit van het platform in stand te houden vragen we je na de schoonmaak een beoordeling geven aan de huishoudelijke hulp. Hulpen die werken via Helpling hebben een gemiddelde beoordeling 4,8/5 sterren.

Wat kan mijn hulp allemaal schoonmaken?

Als je via Helpling een schoonmaakhulp boekt, bepaal jezelf hoe de schoonmaaktijd wordt besteed. Jij kent je huis natuurlijk als geen ander en weet exact wat de aandachtspunten zijn. Is het lang geleden dat de oven eens grondig is gepoetst? Mag de slaapkamer wel weer eens worden opgefrist? Of wil je gewoon dat er in alle hoeken en gaten van de woning wordt schoongemaakt? Bespreek met je persoonlijke hulp hoe de uren moeten worden besteed.

Dankzij de particuliere schoonmakers hoef je je geen zorgen meer te maken over het schoonmaken van de badkamer, keuken, woonkamer en slaapkamers. Overleg simpelweg met de hulp wat er moet gebeuren en hij of zij zorgt dat het weer keurig schoon wordt. Het kan variëren van gebruikelijke schoonmaaktaken zoals stofzuigen, afstoffen en dweilen tot aan het reinigen van de koelkast of het lappen van de ramen.

Eenmalige of vaste boeking?

De meeste mensen hebben voorkeur voor een regelmatige (twee)wekelijkse schoonmaakhulp. Bij Helpling heb je dan automatisch elke keer dezelfde hulp. Met een regelmatige boeking is alles geregeld, minder gedoe en meer vrije tijd voor jou. Een eenmalige boeking is ook mogelijk. Handig als je bijvoorbeeld een extra schoonmaak wilt boeken, of eenmalig gebruik maken van een hulp voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak.

Tevredenheisgarantie

Gaat er onverhoopt toch iets niet helemaal goed vóór, tijdens of na de schoonmaak? of klikt het niet helemaal met je hulp? Dan doen we er alles aan om dit samen op te lossen. Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar.

Je kunt je ook registreren als schoonmaakhulp in deze steden! Lees hier meer over het ontvangen van schoonmaakopdrachten via Helpling

Boek nu jouw vertrouwde huishoudelijke hulp