Geen tijd voor de
grote schoonmaak?

Boek eenvoudig een ervaren & verzekerde huishoudelijke hulp vanaf €13,90/u

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

Gemakkelijk online boeken

Ervaren schoonmaakhulpen

Veilig online betalen

Tevredenheidsgarantie

Staat de grote schoonmaak al gepland?

Het voorjaar is doorgaans de tijd van het jaar wanneer voor vele de grote schoonmaak gepland staat. Wil je jouw woning ook graag weer schoon en fris zien en kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Helpling aan het juiste adres! Wij koppelen jouw huishouden aan een ervaren lokale schoonmaakhulp die je graag helpt met de grote schoonmaak. Helpling zorgt ervoor dat je zelf vrijwel niets meer hoeft te doen, buiten de grote schoonmaak online te boeken.

Helpling is een online platform waar huishoudens eenvoudig een hulp kunnen boeken. Voor huishoudens die een grote schoonmaak hebben gepland, is dit een perfecte mogelijkheid om een schoonmaakhulp te regelen. Vaak hebben mensen geen tijd om het huishouden te verzorgen en dan komt het slechts eens in de zoveel tijd op een grote schoonmaak aan. Laten dat nou precies de tijd zijn waar veel huishoudens wel wat hulp zouden kunnen gebruiken.

Schoonmaak boeken bij Helpling is

 • Gemakkelijk online boeken
 • Ervaren en verzekerde schoonmaakhulpen
 • Veilig online betalen
 • 100% tevredenheidsgarantie

Regel hulp voor de grote schoonmaak in 3 stappen

Helpling neemt jouw grote schoonmaak over!

Op de dag van de grote schoonmaak kom je vaak voor vele verassingen te staan. Het huis blijkt toch iets viezer dan gedacht… Gelukkig kun je nu de voorjaarsschoonmaak overlaten aan een ervaren hulp. Voor je hulp is de grote schoonmaak niet veel anders dan dagelijkse kost. Goed schoonmaken is erg belangrijk. Periodiek plannen van een grote schoonmaak is daarom noodzakelijk. Via ons platform kun je de schoonmaak eenvoudig inplannen wanneer jij dat wilt.

Onze schoonmaaksters doen al jouw huishoudelijke werk en je kunt gerust van jouw vrije tijd genieten. Een wekelijkse schoonmaak of een grote schoonmaak, jij bepaalt het volledig zelf.

Boek een grote schoonmaak in slechts 60 seconden

Wat houdt een grote schoonmaak in

Bij Helpling regel en bepaal je de gewenste schoonmaakdiensten geheel zelf. Bespreek met jouw persoonlijke schoonmaakhulp wat de aandachtspunten zijn, zeker in het geval van een grote schoonmaak. Voor het gemak hebben wij vast een reguliere boeking samengesteld:

 • Stofzuigen en dweilen
 • Afstoffen en luchten
 • Badkamer en sanitair schoonmaken
 • Keuken poetsen
 • Vouwen van uw kleren en wasgoed

Dit is een reguliere schoonmaak die jouw Helpling zal uitvoeren tenzij anders is besproken. Mocht je dit willen uitbreiden om de grote schoonmaak echt grootst te maken kun je altijd aanvullende diensten bijboeken. Aanvullende diensten zoals ramen wassen, oven reinigen, kastjes van binnen schoonmaken, koelkast ontdooien en reinigen, zullen slechts tijd toevoegen aan de geschatte schoonmaakduur. Jij bepaald hoe de geboekte schoonmaakuren worden besteed, geef jouw voorkeuren aan ons door of bespreek het met jouw schoonmaakhulp.

Aanvullende diensten

Boeken van een schoonmaakster op Helpling is zo gebeurd. Doorloop de 3 stappen van het boekingsproces en je bent verzekerd van een ervaren schoonmaakhulp uit je eigen omgeving. Om een boeking te maken vragen wij je om de volgende gegevens in te vullen:

 • Adres en persoonsgegevens
 • Datum en tijd van de grote schoonmaak
 • Betalingsgegevens

Na de betaling ontvang je de bevestiging van jouw boeking per e-mail. Het ontspannen kan al meteen beginnen, de schoonmaakhulp komt langs op de afgesproken datum en tijdstip en verzorgt het huishouden. Zo is jouw grote schoonmaak snel en geregeld. Mocht je vragen hebben over onze schoonmaakdiensten of andere vragen, neem dan zeven dagen per week contact op met onze klantenservice.