Meteen naar de inhoud

Vind de huishoudelijke hulp die bij jou past

Error

Vind binnen enkele minuten de huishoudelijke hulp die bij jou past.

1. Vul je postcode in

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen.

2. Kies je datum en tijd

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

3. Selecteer hulpen die bij jou passen

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Error

Beheer alles vanuit je Helpling App.

Het beheren van je schoonmaakafspraken, extra schoonmaaktaken en communicatie met je schoonmaker was nog nooit zo eenvoudig en handig met onze Helpling-app. Zoek en vind een schoonmaker in de buurt voor slechts € 34,90 eenmalige bemiddelingskosten. Open de app, selecteer je gewenste datum en tijdslot, vergelijk ervaring en beoordelingen, en vind jouw ideale schoonmaker.

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Verhuur je jouw camper graag via Goboony? Geef de schoonmaak uit handen aan Helpling nu hygiëne belangrijker is dan ooit. Vanaf nu is het mogelijk om een schoonmaak te boeken voor jouw camper via Helpling. Tip: Ontvang een welkomstkorting op de eerste schoonmaak als je boekt via deze pagina!

Een schone camper

Op vakantie met de camper, elke camper verdient een schone start! Hoe zorg je er nu voor dat de camper goed gereinigd en hygiënisch is voor de volgende huurder? Via Helpling vind je eenvoudig een schoonmaker voor het reinigen van de camper, hygiëne is nu belangrijker dan ooit. Helpling is een online platform dat schoonmakers koppelt aan particulieren die op zoek zijn naar hulp bij het schoonmaken. Alle zaken rondom je schoonmaakhulp regel je eenvoudig via je persoonlijke account. Zo kun je kiezen voor een eenmalige of een terugkerende schoonmaker en kun je ook het aantal uren per keer bepalen. Het is dus geen probleem als er een keer een uurtje meer of minder nodig is. Daarnaast kun je rekenen op volledige flexibiliteit van alle schoonmakers zodat de camper wordt gereinigd zoals je dat graag wilt.

Hoe ziet de schoonmaak van jouw camper eruit?

Geen enkele camper is hetzelfde. Je bepaalt daarom zelf hoe de schoonmaker zijn of haar tijd bij het reinigen van jouw camper indeelt. Is het bijvoorbeeld tijd voor een diepere reiniging, dan kun je dat bespreken met je schoonmaker en erop rekenen dat daar extra aandacht aan wordt besteed. Een schoonmaak is heel persoonlijk; iedereen vindt iets anders belangrijk. Daarom is het verstandig om tijdens de eerste schoonmaak door te spreken wat voor jouw prioriteit heeft. Mocht je daarna andere wensen hebben kun je dat altijd eenvoudig via de online chatfunctie of bij aankomst van je hulp aangeven. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen, dweilen of het grondig poetsen van het gasfornuis. Kortom, de hulpen die werken via Helpling zijn volkomen flexibel en maken je camper schoon op de manier waarop je dat wenst.

Hoe vind ik een schoonmaker via Helpling?

Het vinden van een schoonmaker kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe weet je zeker dat de schoonmaker die je kiest, aansluit bij jouw wensen? Bij Helpling kies je zelf wie jouw camper komt schoonmaken. Aan de hand van je postcode zie je welke schoonmakers er in jouw buurt beschikbaar zijn. Voordat je een hulp kiest, kun je de verschillende profielen bekijken en vergelijken. In het persoonlijke profiel van elke schoonmaker is te zien hoeveel ervaring hij of zij heeft en hoe de schoonmaker beoordeeld is door verschillende huishoudens. Klanten kunnen namelijk na iedere schoonmaak een review achterlaten. In het profiel van de schoonmaker is te zien of ze een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in bezit hebben. Met je persoonlijke Helpling-account kun je alle zaken rondom de schoonmaak van jouw camper eenvoudig online regelen. Via de site of de app kun je gemakkelijk afspraken inplannen en verzetten, met de chatfunctie is het mogelijk om contact op te nemen met jouw schoonmaker. De betaling is eenvoudig en veilig online geregeld, pas nadat de schoonmaak heeft plaatsgevonden. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, vragen we je na de schoonmaak een beoordeling te plaatsen.

Een eenmalig boeking

Wil je er altijd verzekerd van zijn dat jouw camper hygiënisch is voor elke huurder? Maak dan eenvoudig schoonmaak boekingen via Helpling en plan eenmalige afspraken in voor het reinigen van jouw camper wanneer jij dat wilt! Bij Helpling zit je nergens aan vast: afspraken verzetten of annuleren is altijd mogelijk. Geef de schoonmaak van jouw camper uit handen en ontvang €5 korting op de eerste boeking met de code: Goboony5