Meteen naar de inhoud

Hoi kijkers van Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen!

Niet lullen maar poetsen!

Error

Vind binnen enkele minuten de huishoudelijke hulp die bij jou past.

1. Vul je postcode in

Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen.

2. Kies je datum en tijd

Kies de gewenste frequentie, duur, datum en tijd van je schoonmaak.

3. Selecteer hulpen die bij jou passen

Je kan de profielen van de hulpen vergelijken en kiezen wat bij jou past

Error

Beheer alles vanuit je Helpling App.

Het beheren van je schoonmaakafspraken, extra schoonmaaktaken en communicatie met je schoonmaker was nog nooit zo eenvoudig en handig met onze Helpling-app. Zoek en vind een schoonmaker in de buurt voor slechts € 34,90 eenmalige bemiddelingskosten. Open de app, selecteer je gewenste datum en tijdslot, vergelijk ervaring en beoordelingen, en vind jouw ideale schoonmaker.

Bij meer dan

100.000

huishoudens schoongemaakt

Meer dan

90%

heeft een regelmatige afspraak

Beoordeling van

4,7/5

sterren

In meer dan

50

steden beschikbaar

Louisa en Rowan: Eerste hulp bij poetsen, powered by Helpling

TLC en Helpling slaan de handen ineen! TLC heeft Helpling gekozen als partner in de nieuwe serie Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen. De hulpen werkzaam via Helpling helpen het transgender stel om vieze huizen weer spic en span te maken. Door de situaties waar de huishoudens zich in bevinden is het niet mogelijk om het huis schoon te maken, laat staan te houden. Het is de hoogste tijd voor een frisse start voor het hele gezin! Gezinnen die het moeilijk hebben om persoonlijke redenen zoals financiële problemen, ziektes of bijvoorbeeld een burn-out krijgen hulp in het huishouden. Het huishouden heeft geen prioriteit als je andere zorgen hebt en dan schiet het er makkelijk bij in. Spullen en troep die overal door het huis liggen, een vaat zo groot dat er praktisch geen schoon servies meer is, ramen waar je amper nog doorheen kunt kijken en een enorme stapel vuile was. Het is geen doen om zo te leven, het zijn allen plekken waar de bacteriën zich ophopen. Op den duur draagt dit ook niet bij aan een goede gezondheid. Tijd voor verandering, Helpling, Louisa & Rowan schieten te hulp!

Helpling

Helpling staat volledig achter dit initiatief en besluit het bekende transgender duo te ondersteunen tijdens het schoonmaken. Samen slaan ze de handen in één. Via Helpling boek je dan ook eenvoudig een huishoudelijke hulp die je woning grondig reinigt. Ook tijdens de COVID-19 pandemie, nu hygiëne belangrijker dan ooit is. Helpling is een online platform dat huishoudelijke hulpen koppelt aan particulieren die op zoek zijn naar hulp bij het schoonmaken. Alle zaken rondom je hulp regel je eenvoudig via je persoonlijke account. Zo kun je kiezen voor een eenmalige of een terugkerende huishoudelijke hulp en kun je ook het aantal uren per keer bepalen. Het is dus geen probleem als er een keer een uurtje meer of minder nodig is. Daarnaast kun je rekenen op volledige flexibiliteit van alle hulpen zodat jouw huis wordt gereinigd zoals je dat graag wilt.

Hoe ziet de schoonmaak van jouw huis eruit?

Geen enkel huishouden is hetzelfde, daar zijn wij ons van bewust. Je bepaalt daarom zelf hoe de huishoudelijke hulp zijn of haar tijd bij het reinigen van jouw huis indeelt. Bijvoorbeeld een diepe reiniging, bespreek met je hulp wat je graag gedaan wilt hebben. Je kunt erop rekenen dat daar extra aandacht aan wordt besteed. Mocht je daarna andere wensen hebben kun je dat altijd eenvoudig via de online chatfunctie of bij aankomst van je hulp aangeven. Denk bijvoorbeeld aan ramen lappen, dweilen of het grondig poetsen van het gasfornuis. Kortom, de hulpen die werken via Helpling zijn volkomen flexibel en maken jouw huis schoon op de manier waarop je dat wenst.

Hoe vind ik een schoonmaker via Helpling?

Hoe weet je zeker dat de hulp die jij kiest, aansluit bij jouw wensen? Je kiest zelf wie jouw huis komt schoonmaken. Aan de hand van je postcode zie je welke hulpen er in jouw buurt beschikbaar zijn. Voordat je een hulp kiest, kun je de verschillende profielen bekijken en vergelijken. In het profiel van elke hulp is te zien hoe ervaren hij of zij is en hoe de hulp beoordeeld is door verschillende huishoudens. Klanten kunnen namelijk na iedere schoonmaak een review achterlaten. In het profiel van de huishoudelijke hulp is te zien of ze een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in bezit hebben. Om de kwaliteit van het platform hoog en transparant te houden, vragen we je na de schoonmaak een beoordeling te plaatsen.

Wist je dat?

Er zijn een aantal plekken in huis waarvan je wellicht denkt dat ze schoon zijn maar dat niet zo is. Neem bijvoorbeeld het bad en de douche! Het klinkt misschien vreemd, maar de plek waar jij naartoe gaat om jezelf schoon te maken, is toch één van de smerigste plekken in huis. Het water blijft vaak liggen en in combinatie met hoge temperaturen is het een feest voor bacteriën.

Eenmalig of vaste boeking?

De meeste mensen hebben voorkeur voor een regelmatige (twee)wekelijkse huishoudelijke hulp. Zo geniet je altijd van een schoon huis! Bij Helpling heb je dan automatisch elke keer dezelfde hulp. Met een regelmatige boeking is alles geregeld, minder gedoe en meer vrije tijd voor jou. Een eenmalige boeking is ook mogelijk. Handig als je bijvoorbeeld een extra schoonmaak wilt boeken, of eenmalig gebruik maken van een hulp voor bijvoorbeeld een grote schoonmaak. Bij Helpling zit je nergens aan vast: afspraken verzetten of annuleren is altijd mogelijk.