Begin direct!

1. Schrijf je in
1. Register

Vul je postcode in en maak een profiel

Enter your postcode and create a profile

2. Activeer je account
2. Activate your account

Stel in waar en wanneer je wilt werken.

Confirm where and when you would like to work.

3. Begin met werken
3. Start earning money

Accepteer boekingsverzoeken en begin!

Start accepting booking request from customers!

De voordelen van het Helpling platform

Hallo, wij zijn Helpling, Europa’s grootste online schoonmaak platform. Het platform werkt heel eenvoudig: we koppelen mensen die een huishoudelijke hulp zoeken aan een schoonmaker bij hen in de buurt.

Heel Flexibel

Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel je wilt werken.

Bepaal je eigen prijs

Bepaal zelf je uurtarief en krijg één keer per twee weken uitbetaald.

Beheer je opdrachten eenvoudig

Accepteer eenvoudig opdrachten & beheer ze gemakkelijk online.

FAQ

Hoe ontvang ik boekingen?

Als er een schoonmaakverzoek bij jou in de buurt is, ontvang je een push melding via de Helpling Partner-app, sms of e-mail. Je kunt zelf instellen waarop je de meldingen het liefst ontvangt.

Wie zorgt er voor de schoonmaakbenodigdheden?

Je hoeft zelf niks mee te nemen naar de schoonmaakafspraak. Je kunt gebruik maken van de schoonmaakmiddelen en apparaten van de klant. Vraag tijdens de eerste afspraak wat je allemaal kan gebruiken voor het schoonmaken en hoe het precies werkt.

Wat houdt particulier schoonmaken in?

Schoonmaakhulpen die via Helpling werken, zijn niet bij ons in dienst. Het platform wordt uitsluitend gebruikt als marktplaats voor het aanbieden van hun schoonmaakdiensten. Je werkt als schoonmaker particulier onder de Regeling Dienstverlening aan Huis. Dit houdt in dat je als huishoudelijke hulp maximaal drie dagen per week voor een particuliere opdrachtgever, zoals een huishouden, mag werken.

Wat verdien ik?

Je bepaalt zelf welk uurtarief je vraagt. Deze prijs kun je baseren op jouw ervaring en op prijzen van andere schoonmakers uit de buurt. Een deel van je verdiensten draag je af aan Helpling als commissie voor bijvoorbeeld het ontvangen van nieuwe klanten, de persoonlijke klantenservice en de verzekering bij eventuele schade.

Vind werk in jouw buurt